5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

doktor bu diyeti önermedi kesinlikle ama aç kalma olayı olmadığı için ve kısa olduğu için sen bilirsin dedi.bana o gün pişirdiğim herşeyden yememi ama 5 kaşık yememi söyledi.çünkü metabolizman böyle hız kazanır dedi.tatlıyıda küçük kaşıkla 5 kaşık yiyebilirsin dedi.bu şekilde daha sağlıklı ve kalıcı olabileceğini söyledi.neyse bir işe başladık.bu diyet bitsin bakalım gerisini sonra düşünürüz.sen izinde misin?

evet canım izindeyim.yani doğum iznim bitti.benım bebiş premature doğmustu.yenı yasayla kullanamadığım iznimi kullanıyorum

ben yarın et yemeyi düşüyorum aslında.çünkü pazartesi işte sürekli et yiyemem.yani et işini hafta sonu aradan çıkarayım diyorum.sabah olsun bakalım ne yaparım.neyse ben çıkıyorum.iyi geceler herkese.kızlar sakın bozmayın diyeti.başladık sonunu da getirelim hep birlikte.

Slm kızlarr nasılsınızİ?Maşallah azminize hayran kaldım,aynen devam edin bakalımYalnız airlikfeer arkadaşım yoğurt gününde 'hem yoğurt hemde yumurta yemeyi düşünüyorum' yazmışsın ama ya sadece yumurta ya da sadece yoğurt yemen gerek.Yoğurt ve süt yumurtaya alternatif olarak verilmiş,ikisini yemek yook

Lilaa tebrikler canım,sevindim senin adına:) Hadi gözün aydın gitti 3 kilo

siz bu diyeti uygulamışşsınız sanırım kaç kilo verdiniz acaba ?

mrb canım.valla 1 gun dayandık ama azim devam edecek mi bılmem

ıyı geceler canım

Dayanırsınızz kızlaar aç kalmıyorsunuz,yeşil çay da için arada,size tavsiyem sebze gününüzde salata yapmayın açıkcası beni çok doyurmadı,onun yerine bol yeşillik,havuç,brokoli,domates,salatalık v.s yiyin daha doyurucu oluyor sanki,tabi benimki sadece tavsiye.Ben önümüzdeki hafta yapmıcam ama sizi takipteyim

asıl mücadele şimdi başlıyor canım önemli olan verdiklerimi geri almamak :/
umarım başarılı olabilirim :)
sen tartıldın mı canım ne durumdasın ?
Hayır canım tartılmadım,pazartesi tartılıcam yoksa prenkess beni döverAyhh bugün serbest gündü ya,annemin de günü vardı pastalar böreklerr eh ben biraz yedim tabi ama yemek yemedim.Annemin arkadaşları zaten dalga geçiyo benimle nereni eriticen sen daha diyeBiri çok kilo vermişsin dedi,2 kişiye de diyeti yazdım verdim Ben yapmayı düşünmüyorum artık,inşallah pazartesi yürüyüşe başlıcam,birazcık basenlerden verdim mi tememmdiiiir

ya insan yemeğe dayanıyor da tatlı isteyince canınız nasıl dayanıyorsunuz ?

Valla bu kez ne zaman tv karşısına geçsem inat gibi en sevdiğim çikolatalı kek reklamı çıkıyodu ama dayandım,5 gün sonrasını düşün canım bak o zaman dayanırsınSelencim çok yazdım ama yine yazayım:)1.hafta 3 kilo,2 hafta ağır aksak gitti bozdum biraz 1 kilo verdim,1 hafta ara verdim bu hafta tbilmiyorum pazartesi yazıcam kaç kilo vermişim henüz tartılmadım canım.Yalnız kızlar bi şortum var giydiğimde üsten göbeğim biraz pötlüyordu artık pörtlemiyoo,çok rahat giydim bugün

ıspanak mantarı 4 öğüne böl canım.bıde domates salatalık bıde marul felan varsa salata yap.sade yeme.4 e böl onuda

marul var canım onuda araya sıkıştırıyım başka yolu yok dpymam çünkü
en iyisi marul yaprağına mantarlı ıspanağı sarıp yiyim ekmek yer gibibelki doyarım

ben sadece havuş yemiştim ilk yaptığımda canımama bu sefer doyurayım ki karnımı sonuna kadar devam edeyim

ben de bu diyeti eşime yaptırcamm :) ikna ettimm biraz zor oldu başlama zamanını erteledi ama elimden kurtulamazz başarılı olur muyumsizce

inşallah uyar canım ama zor gibi geliyo bana

güne ne ile başlarsak onunla diyo ama her gün için geçerli değil mi 40 çeşit yesek de akşam onu yemek

kızlar bozmak yok yarını da bir geçirdik mi alışırız 3 günümüz kalıcak

1 gece bitti son 4 gece

Canım evet güne neyle başlarsan onunla devam ediyorsun,ama 5. gün yumurta,yoğurt ve sütün hepsini yiyin için diye bişey yok.5. gün yumurta günü ama yumurta yemeyenler ya yoğurt yer o gün ya da süt içer.Yani kısacası içlerinden bi tanesini seçiyorsun...

Son düzenleme:
kızlar ben bunu yaptım ve cidden kilo verdm. tartılmadım ama kıyafetlermden fark ettm kilo verdiğimi. hatta arkadaşlarım aslnda zayıf olduğumu sölüyolardı o yüzden haftanın sonlarına doğru hasta mısın sen süzüldün fln dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…