- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.681
doktor bu diyeti önermedi kesinlikle ama aç kalma olayı olmadığı için ve kısa olduğu için sen bilirsin dedi.bana o gün pişirdiğim herşeyden yememi ama 5 kaşık yememi söyledi.çünkü metabolizman böyle hız kazanır dedi.tatlıyıda küçük kaşıkla 5 kaşık yiyebilirsin dedi.bu şekilde daha sağlıklı ve kalıcı olabileceğini söyledi.neyse bir işe başladık.bu diyet bitsin bakalım gerisini sonra düşünürüz.sen izinde misin?yok canımcım o ortak diil işte.ben ankarada matematikçiyim.haaa buarada bu dıyet için cok düşündük ya 2 önceki sayfada 2 aylık emzıren arkadas da baslamış daha önce dıyete.yanı bız cok düşündük heralde.zaten doktorda düşündüğümüz gibi söylemiş.dayanabılırsek süper olcak ya
haklısın canım :) önceleri kabul etmsede göbeği olduğunu son günlerde o da rahatsız oldu ve biraz dikkat etmeye başladı kaçamak yapmaz ama okula gidiyo işte nasıl uygulayacağız o sorun ...
doktor bu diyeti önermedi kesinlikle ama aç kalma olayı olmadığı için ve kısa olduğu için sen bilirsin dedi.bana o gün pişirdiğim herşeyden yememi ama 5 kaşık yememi söyledi.çünkü metabolizman böyle hız kazanır dedi.tatlıyıda küçük kaşıkla 5 kaşık yiyebilirsin dedi.bu şekilde daha sağlıklı ve kalıcı olabileceğini söyledi.neyse bir işe başladık.bu diyet bitsin bakalım gerisini sonra düşünürüz.sen izinde misin?
Lilaa tebrikler canım,sevindim senin adına:)evet pazartesi günü 71.7 ile başladığım diyete 68.5 olarak son vermiş bulunuyorum...sabah kaşar peyniri açık çay(şekersiz) diyet beyaz peynir,az tuzlu zeytin salatalık domates ile kahvaltı yaptım he birde tam tahıllı ekmek.bundan sonraki öğünlerimi k fileks ile tamamlamayı düşünüyorum ara öğünlerde ise bir sürü form bisküvi aldım onlardan yiyeceğim.
Slm kızlarr nasılsınızİ?Maşallah azminize hayran kaldım,aynen devam edin bakalımYalnız airlikfeer arkadaşım yoğurt gününde 'hem yoğurt hemde yumurta yemeyi düşünüyorum' yazmışsın ama ya sadece yumurta ya da sadece yoğurt yemen gerek.Yoğurt ve süt yumurtaya alternatif olarak verilmiş,ikisini yemek yook
Slm kızlarr nasılsınızİ?Maşallah azminize hayran kaldım,aynen devam edin bakalımYalnız airlikfeer arkadaşım yoğurt gününde 'hem yoğurt hemde yumurta yemeyi düşünüyorum' yazmışsın ama ya sadece yumurta ya da sadece yoğurt yemen gerek.Yoğurt ve süt yumurtaya alternatif olarak verilmiş,ikisini yemek yook
ben yarın et yemeyi düşüyorum aslında.çünkü pazartesi işte sürekli et yiyemem.yani et işini hafta sonu aradan çıkarayım diyorum.sabah olsun bakalım ne yaparım.neyse ben çıkıyorum.iyi geceler herkese.kızlar sakın bozmayın diyeti.başladık sonunu da getirelim hep birlikte.
kızlar bozmak yok yarını da bir geçirdik mi alışırız 3 günümüz kalıcak
Lilaa tebrikler canım,sevindim senin adına:)Hadi gözün aydın gitti 3 kilo
Hayır canım tartılmadım,pazartesi tartılıcam yoksa prenkess beni döverasıl mücadele şimdi başlıyor canım önemli olan verdiklerimi geri almamak :/
umarım başarılı olabilirim :)
sen tartıldın mı canım ne durumdasın ?
Dayanırsınızz kızlaar aç kalmıyorsunuz,yeşil çay da için arada,size tavsiyem sebze gününüzde salata yapmayın açıkcası beni çok doyurmadı,onun yerine bol yeşillik,havuç,brokoli,domates,salatalık v.s yiyin daha doyurucu oluyor sanki,tabi benimki sadece tavsiye.Ben önümüzdeki hafta yapmıcam ama sizi takipteyim
ıspanak mantarı 4 öğüne böl canım.bıde domates salatalık bıde marul felan varsa salata yap.sade yeme.4 e böl onuda
ben perşembe akşamı bu rejimi gördüm ve o akşam yemekte ıspanaklı mantarlı kaşarlı ve beşamel soslu börekte vardı(keşke şimdide yiyebilsek).o yüzden ben karnabahar havuç yiycem ve yeşilliklerden oluşan salata
ben de bu diyeti eşime yaptırcamm :) ikna ettimm biraz zor oldu başlama zamanını erteledi ama elimden kurtulamazz başarılı olur muyumsizce
kızlar bozmak yok yarını da bir geçirdik mi alışırız 3 günümüz kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?