5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

guleyo hem patates hem emzirme bebiş nasıl gidiyo?

akşama kadar her şey güzeldi ama akşam eşime yemek hazırlarken yaptığım her şeyi yemek istedim sadece yemeklerin tuz kontrolünü yapabildim o kadarbide biz bu hafta ek gıdaya başladık.bebişe küçük bir elmadan 2 dilim rendeledim.kalan 2 dilimi ben yedim valla

kız o elmayı atmıcaktın ağzına.şaka şaka sorun olmaz heralde.bende tatlı tuzlu baska seyler yemek ıstıyorum artık.aksam keyfıne alışmısım.çay abur cubur...

pnrgl sabah sana yazmıştım.bende öğretmenim diye. ortak noktalar artıyo.bugün doktoru aradım.bu diyetlerin kilo verdirebileceğini ama o kilonun kas değil vücuttan su kaybı olacağını söyledi.sporla desteklersen kalıcı olur dedi.ayrıca bu diyet yerine ne pişiriyorsan en küçük tabağa koy ve ye dedi.emzirme işi olmasa herşeyden 5 kaşık yerdin dedi

afiyet olsun canım

ben bugün patates ve bir iki gdım baharatın dışında ve çayıma sıktığım 1 2 damla limon suyu dışında bişey aşırmadım :89:

midem çok bulanıyo:89:
3.5 litre de su içtim:89:

bencede fazla tüketelım.patates ıstesekte fazla tuketemıyoz.yarın bol ceşit yapalım

sanırım yarın 3 domates 3 salatalık ve pişirdiğim ıspanaklı mantarı 3 öğüne böleceğim canım yetmez gibime geliyo yada 4 domates 4 salatalık mı yesem ıspankalı mantarı da 4 öğüne böleyim en iyisi
bide yeşillik aldım üstüne serpmek için limon da sıkarım üstlerine az sıkarım ama her öğün limon midemi bozabilir
zaten bozuldu bozulacağı kada ama:44:

kızlar elleim titremeye başım dönmeye başladı bile yarın daha fazla yiyecek tüketmeyi düşünüyorum:26::26::26:

ya bu birazda beyin işi düşünmemeye çalış.eğer çok zorluyorsa 1-2 kaşık bişey ye.bence asla sorun olmaz.ama tatlı yeme sakın.2 zeytin ye.1peynir-2 kaşık yoğurt ye.söylediğim şeylerin diyeti bozacağını hiç sanmıyorum

gördum canım cvp yazdım gormedın heralde sen.neyse.ben 30 dk yururum evde dıyodum ama yuruyemedım.fırsat olmadı.heralde yapamıcam spor.sen yapabılecekmısın.su kaybı içinde bolbol su içiyoz zaten.ozaman bunu yapmamız sakıncalı diil.süperr.umarım sonuna kadar dayanabılırız.(çikolata yemeden)

nerde öğretmensın brans ne canım

canım yok şuan dayanırım yarın daha kötü olmam inşallah daha çok yemeliyim yarın
pazartesi sınavım var canım ben çıkıyom çalışaım accık görüşürüz yarın
kilomu çok merak ediyorum sabah ilk işim kilomu yazmak olucak

ıspanak mantarı 4 öğüne böl canım.bıde domates salatalık bıde marul felan varsa salata yap.sade yeme.4 e böl onuda

ben perşembe akşamı bu rejimi gördüm ve o akşam yemekte ıspanaklı mantarlı kaşarlı ve beşamel soslu börekte vardı(keşke şimdide yiyebilsek).o yüzden ben karnabahar havuç yiycem ve yeşilliklerden oluşan salata

ben de bu diyeti eşime yaptırcamm :) ikna ettimm biraz zor oldu başlama zamanını erteledi ama elimden kurtulamazz başarılı olur muyumsizce

hadi bakalım kolay gelsin iyi çalışmalar.ben tartılmıycam galiba.bitiş gününü bekliycem.çünkü yarın kilo vermemiş olursam moralim bozulur

nerde öğretmensın brans ne canım

spor yapamam mümkün değil bebekle.zaten benim doğum izni bitti.çalışıyorum.o spor olur belki.ben.tarih branşım.sen nerdesin branş ne ay bide o ortak çıkarsa şaşırmam yani :)

Son düzenleme:
ben de bu diyeti eşime yaptırcamm :) ikna ettimm biraz zor oldu başlama zamanını erteledi ama elimden kurtulamazz başarılı olur muyumsizce

bence sen değil eşin başarılı olur mu diye düşün.evde kontrol edersin ama ya dışarda uymazsa.kendi isteği ile yapmazsa kaçamaklar yapabilir

spor yapamam mümkün değil bebekle.zaten benim doğum izni bitti.çalışıyorum.o spor olur belki.trabzondayım ben.tarih branşım.sen nerdesin branş ne ay bide o ortak çıkarsa şaşırmam yani :)

yok canımcım o ortak diil işte.ben ankarada matematikçiyim.haaa buarada bu dıyet için cok düşündük ya 2 önceki sayfada 2 aylık emzıren arkadas da baslamış daha önce dıyete.yanı bız cok düşündük heralde.zaten doktorda düşündüğümüz gibi söylemiş.dayanabılırsek süper olcak ya

bence sen değil eşin başarılı olur mu diye düşün.evde kontrol edersin ama ya dışarda uymazsa.kendi isteği ile yapmazsa kaçamaklar yapabilir
haklısın canım :) önceleri kabul etmsede göbeği olduğunu son günlerde o da rahatsız oldu ve biraz dikkat etmeye başladı kaçamak yapmaz ama okula gidiyo işte nasıl uygulayacağız o sorun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…