- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.661
guleyo hem patates hem emzirme bebiş nasıl gidiyo?
kızlar elleim titremeye başım dönmeye başladı bile yarın daha fazla yiyecek tüketmeyi düşünüyorum:26::26::26:
akşama kadar her şey güzeldi ama akşam eşime yemek hazırlarken yaptığım her şeyi yemek istedimsadece yemeklerin tuz kontrolünü yapabildim o kadar bide biz bu hafta ek gıdaya başladık.bebişe küçük bir elmadan 2 dilim rendeledim.kalan 2 dilimi ben yedim valla
akşama kadar her şey güzeldi ama akşam eşime yemek hazırlarken yaptığım her şeyi yemek istedimsadece yemeklerin tuz kontrolünü yapabildim o kadar bide biz bu hafta ek gıdaya başladık.bebişe küçük bir elmadan 2 dilim rendeledim.kalan 2 dilimi ben yedim valla
bencede fazla tüketelım.patates ıstesekte fazla tuketemıyoz.yarın bol ceşit yapalım
kızlar elleim titremeye başım dönmeye başladı bile yarın daha fazla yiyecek tüketmeyi düşünüyorum:26::26::26:
pnrgl sabah sana yazmıştım.bende öğretmenim diye. ortak noktalar artıyo.bugün doktoru aradım.bu diyetlerin kilo verdirebileceğini ama o kilonun kas değil vücuttan su kaybı olacağını söyledi.sporla desteklersen kalıcı olur dedi.ayrıca bu diyet yerine ne pişiriyorsan en küçük tabağa koy ve ye dedi.emzirme işi olmasa herşeyden 5 kaşık yerdin dedi
pnrgl sabah sana yazmıştım.bende öğretmenim diye. ortak noktalar artıyo.bugün doktoru aradım.bu diyetlerin kilo verdirebileceğini ama o kilonun kas değil vücuttan su kaybı olacağını söyledi.sporla desteklersen kalıcı olur dedi.ayrıca bu diyet yerine ne pişiriyorsan en küçük tabağa koy ve ye dedi.emzirme işi olmasa herşeyden 5 kaşık yerdin dedi
ya bu birazda beyin işi düşünmemeye çalış.eğer çok zorluyorsa 1-2 kaşık bişey ye.bence asla sorun olmaz.ama tatlı yeme sakın.2 zeytin ye.1peynir-2 kaşık yoğurt ye.söylediğim şeylerin diyeti bozacağını hiç sanmıyorum
sanırım yarın 3 domates 3 salatalık ve pişirdiğim ıspanaklı mantarı 3 öğüne böleceğim canım yetmez gibime geliyo yada 4 domates 4 salatalık mı yesemıspankalı mantarı da 4 öğüne böleyim en iyisi
bide yeşillik aldım üstüne serpmek için limon da sıkarım üstlerine az sıkarım ama her öğün limon midemi bozabilir
zaten bozuldu bozulacağı kada ama:44:
sanırım yarın 3 domates 3 salatalık ve pişirdiğim ıspanaklı mantarı 3 öğüne böleceğim canım yetmez gibime geliyo yada 4 domates 4 salatalık mı yesemıspankalı mantarı da 4 öğüne böleyim en iyisi
bide yeşillik aldım üstüne serpmek için limon da sıkarım üstlerine az sıkarım ama her öğün limon midemi bozabilir
zaten bozuldu bozulacağı kada ama:44:
canım yok şuan dayanırım yarın daha kötü olmam inşallah daha çok yemeliyim yarın
pazartesi sınavım var canım ben çıkıyom çalışaım accık görüşürüz yarın
kilomu çok merak ediyorum sabah ilk işim kilomu yazmak olucak
hadi bakalım kolay gelsin iyi çalışmalar.ben tartılmıycam galiba.bitiş gününü bekliycem.çünkü yarın kilo vermemiş olursam moralim bozulur
gördum canım cvp yazdım gormedın heralde sen.neyse.ben 30 dk yururum evde dıyodum ama yuruyemedım.fırsat olmadı.heralde yapamıcam spor.sen yapabılecekmısın.su kaybı içinde bolbol su içiyoz zaten.ozaman bunu yapmamız sakıncalı diil.süperr.umarım sonuna kadar dayanabılırız.(çikolata yemeden)
nerde öğretmensın brans ne canım
ben de bu diyeti eşime yaptırcamm :) ikna ettimm biraz zor oldu başlama zamanını erteledi ama elimden kurtulamazz başarılı olur muyumsizce
spor yapamam mümkün değil bebekle.zaten benim doğum izni bitti.çalışıyorum.o spor olur belki.trabzondayım ben.tarih branşım.sen nerdesin branş ne ay bide o ortak çıkarsa şaşırmam yani :)
haklısın canım :) önceleri kabul etmsede göbeği olduğunu son günlerde o da rahatsız oldu ve biraz dikkat etmeye başladı kaçamak yapmaz ama okula gidiyo işte nasıl uygulayacağız o sorun ...bence sen değil eşin başarılı olur mu diye düşün.evde kontrol edersin ama ya dışarda uymazsa.kendi isteği ile yapmazsa kaçamaklar yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?