5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bizde şimdi patronumun eşiyle baktık yapalım diye karar vermeye çalışıyoruz. Benimde etle ve yumurtayla aram hiç yok yerine bütün gün süt ya da yoğurt mu yemem lazım?

kızlar bugün 3.günüm bugünü meyva günü ilan ediyorum...ayrıntılar;
1.yumurta günümdü=3 yumurta yedim...akşam dayanamayıp,biraz semiz otu ve bi küçük mücverle günü tamamladım...
2.sebze günümdü=içimde az yağla pişmiş z.yağlı fasülye ağacı çıktı...
3.meyve günü yaptım bugünü...bi yandan elmamı tırtıklıyom bi yandanda size yazıyom kızlar
bugün tartıldım
pazar günü:76.600 düm
bugün:74.700 çıktım

kızlar bende bu dıyete basladım ama amelıyat işim çıkınca bıraktım ....ama bugun tekrar basladım sabah haslama patateslerımı yedım almıra arkadasım supersın senden ınan imrenerek baslıyorum bu dıyete bende 2 hafta yapıcam sen kac kılo verdın toplamda benım 7 8 kılo fazlam var...ıkı hafta kacamaksız olursa gıdermı sence bırde sonrasında napalım kalorı hesabıyloamı kılomuzu dengeleyelım napalım kızlar bılen??????

bırde sabah öğle aksam öğun dısındada yıyebılırmıyız acaba mesela patates???????

bende başlıyorum kızlarrrr umarım faydasını görürüm 18 haziranda kardeşimin nişanı var o zamana kadar bi 5 kilo versem yeter bana bugün geçti yarın sabah patateslerimle başlıyorum bugün lesli ile walk at home yapmayada başladım hadi bakalım gitsin kilolarrrrr

Mrb kızlarr:)
Bu dıyetı tamamlayan oldu mu?Olduysada gercekten 5 kılo verdırdı mı?bende 58 kıloyum cumartesı baslamayı dusunuyorum

selam kızlar.benım bugun 4.gunum
dun et gunumdu.haslanmıs tavuk yedım aksamda ızgara tavuk yedım sabahkı şu bahsettiğim minik bir parça börek kenarını saymazsak dün başka hiç kaçamak yapmadım bugün ise meyve günüm kac gundur bunu beklıyordum cunku meyve cok severım.sabah 1 elma 1 portakal yedım.gun içinde yemek içinde yanıma 2 elma 2 portakal aldım.henuz tartılmadım.en son tartılacagım.umarım verıyorumdur

kızlar bugün tartıldım...
p.tesi:76.600
salı:75.700
çarşamba:74.600
perşembe:73.800

bugün patetes günüm diğer günlere göre daha kolay geçeceğini düşünüyorum..patetes hem tok tutuyo hem midem alıştı gibi ilk 2 gün gibi guruldayıp durmuyo
sizi çok seviyorummm...hepinize kolay gelsinnnn

evt kızlarrr...topiğe kimse uğramamış yavvv...neyse günü bitirmek üzereyim bir adet batatesimm kalmış bulunuyor diyer günlere göre daha az zorlayıcıydı akşamlarıda fazla acıkmıyorum benim mide bayağı bir göçtü zannedersemm

Merhaba arkadaşlar :) Bende bu diyete başlamak istiyorum.. Nolur buraya sürekli yazın ve beni destekleyin sizden bunu cok cok rica ediyorum.. çnkü brzcık iradesizim.. patates günü tmm yumurta tamam et tamam ama meyve ve sebze günü açlıktan ölebilirim gibi geliyo.. Birileri beni gazlayabilir mi 20 kilo fazlam var ve temmuzda bnm için önemli bi düğün var.. sözlümün ailesyle tanışıcam o düğünde yani bütün ailesiyle offf çok konuştum herkes o düğünde olucak iyi görünmem lazım yardım yardım yardım.. dilediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz gün boyunca örneğin patatesten ? gece de acıksak yenilebiliyormu.. ve yanında bol su tüketsem yeşil çay içsem zararı olur mu ? diyeti bozmuş olurmuyum.. öğrenciyim topiklerin hepsini takip etmem imkansız birisi bilgilendirirse cok sevinirim.. Yarın başlıyorum bu diyete ve yarından itibaren her acıktığımda bu topiği takip edip yazıcam nolur birileri benimle birlikte olduğunu duyursun destek olalım birbirmize hepinizi sevgiyle kucaklıyorum iyi akşamlar :79:

kızlar selam.dün sebze,bugün de et günümdü.3 günü 3 kiloyla sağ selamet atlatmış bulunuyorum.5.gün sonunda 5 kilo vermiş olmayı beklemiyorum açıkçası.vermiş olacağım 3 kilo oturur bence.salata günümde domates,salatalık,biber,mayonoz,dereotu,kırmızı lahana,havuç karıştırıp kocaman çanak salata yaptım.dayanamayıp bi lokma bişey alıyorum bazen -izin dışı bişey yani-,onu da geri çıkartıyorum çöpe.düşünüyorum mideme inerse bana zarar.diyorum tadını da aldım zaten.bari kilo aldırmasın,bana zarar vermesin.siz de öyle yapın.hemen bilincinizi öne çıkartın.hiç kaçamak yapmaya gelmiyor kilo maalesef hemde yaz geliyo bikini giymek var işin ucunda.ben bi de spor salonuna kaydolmayı planlıyorum.kilo verirken sıkılaşabilmek için.ha bide et günümdü bugün demiştim ya,2 kutu ton balığının yağını süzdüm.nuggetlardan da 14 tane yedim.ama sabahtan akşama kadar tabağımda hep aynı şeyler vardı.birazcık balık birazcık nugget. hepinize kolay gelsin görüşmek üzere bol şans bol irade

ilgimi çekti ama mideniz bulanmıyor mu kızlar hep aynı şeyi yerken ondan korkmasam güzelmiş aslında

canımsevdiğin şeyleri seçip onlarla başlıyor onlarla götürüyorsun zaten günü.mesela yumurta sevmiyorsan yoğurtla geçiriyorsun.onu da sevmiyorsan süt ya da ayran içersin.patates baharatla çok iyi gidiyo.ben minicik de acılı ketçap damlatıyorum.karabiber,zencefil.nefis oluyo.tuz da biraz kullanıyorumyoksa baygınlık geliyo tansiyonumçok düşük.

ben tamamladım canım 4 kilo verdim 5 veren pek olmadı genlde 3 ila 4 arasında değişiyor

tebrik ederim darısı başıma valla haftada 4 kilo vermiş olmak harika zaten.bi süre sonra kilo verme duruyor.sonra yine kilo verme süreci bu sefer daha yavaş oluyor.sonra bidaha duruyor.o durduğu süreçlerde pes etmemek,diyeti bırakmamak gerekiyor işte.:44:

hepimize bol şans cicişler

anladım canım bunuda deneyebilirim yakın zamanda :) tebrik ederim seni kolay gelsin :)

mrhba kızlar bu dieti yaklaşık bir ay öncesinde yapmıştım yazılarımdan da okuyabılısınız 2.5 kg vermstm zannedyrdm fakat kg dglms su toksinlermiş 1.5 kgsını geri aldım ve tansıyonumu düşürdü kalp çarpıntısı yaptı bu tarz diyetler çok sakıncalı yaptıgıma da pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…