5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar iyi geceler
bende pazartesi bu diyete başlıcam. çünkü hafta sonu sınav var ve sınav öncesi diyetle uğraşmak istemiyorum. daha önce 80-90 topiğindeydim. nerden baksanız 5 kilo verdim orda. uzun süredir yapamıyorum ama koruyorum kilomu çok şükür almadım. pazartesi başlıcak arkadaşlar varsa birbirimize destek olalım. hepinize kolay gelsin. herkesin istediği kiloya ulaşması dileğiyle...

woooooooooooowwwwwwwwww helal sanaa asıl bnm dehşetül eziyet yapmam lazım bugun başladım diyete ve 75 kiloyumm:84::84::84::84::84::84::84::84:

irade artı özveri
ama bıktım argadaşım =)
38 bedene geldim ama dahada inemiorm :18:
kaç aydır ugrasıorm inemiorm
taktım yani, ama poçaaalardan bahsetmen pskolojimi bozdu şimdi şu dk :78:

irade artı özveri
ama bıktım argadaşım =)
38 bedene geldim ama dahada inemiorm :18:
kaç aydır ugrasıorm inemiorm
taktım yani, ama poçaaalardan bahsetmen pskolojimi bozdu şimdi şu dk :78:

okadar vermişsin bi tane poğça yiyebilirsin oda vücüduna ödülün olsun canım. şu lapa diyetini daha önce yaptınmı işe yarıyormu ki

Arkadaslar bu diyetle 5 gunde 5 kilo mu veriliyor yani? Buna inanan var mi gercekten aranizda? Kusra bakmayin, niyetim kimsenin hevesini ve sevkini kirmak degil. Ama buna inananlar var mi sahiden diye merak ettim:)
Ha bi de, burda bir birinize destek olmak isterken, tam aksine korukluyorsunuz bir birinizi. mesela pogaca konusunda. Zorla canini cektiriyorsunuz arkadaslarin

okadar vermişsin bi tane poğça yiyebilirsin oda vücüduna ödülün olsun canım. şu lapa diyetini daha önce yaptınmı işe yarıyormu ki

valla işte kilo veremeyip durdgu dedgm aylar baya ödüllendirdim kendimi sanırsam ondan durdu

valla ben akapnktr ve sporla zayıfladım ha birde yedklerime tikkat ederek

ama akpnkturuda bırktm sporuda bırktm artık canıma tak etti
işte şimdiotrdgm yerden diet yapıym dedim :81:
sitede gördüm lapa dietide 2 kilo falan verdiriyormuş
sporla destekleyip yapablsem ki yapamam amlyat oldum hani daha etkili olur bu dietler ama işte yapıcam yinede öle kuru kuru :26:
lapa dietinide işte yazmşlar pirinci haşlayıp öle yiyomussun kesin iğrenç bişeydir
ama olsun, denemedim demeyelim

inş hepimiz istedgimiz kiloya geliriz..yok yok düşeriz

ya sorma arkadasm yaaaaa... :97: canım bir pooça çekior ki böle sıcak sıcak yanında çay peynir zeytin
ahh ahhh

onu bende denemek istiyorum normal bildiğimi prinçten mi yapıyoruz...inş kısa sürede sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin

onu bende denemek istiyorum normal bildiğimi prinçten mi yapıyoruz...inş kısa sürede sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin

hee yaaaaaa , princi haşlıyormussn. yani bi çay bardagı princi 3 4 çay bardagı su ile haşlıyormussun. istrsen içine baharat atıyormussn. tuz falan yasak tabi. bütün gün onu yiyormussun.ama bu diet kadar katı diil.yanında meyve falanda yiyebiliorsn canın çekince

ya sorma arkadasm yaaaaa... :97: canım bir pooça çekior ki böle sıcak sıcak yanında çay peynir zeytin
ahh ahhh

Bak simdi . Ben bu yontemi deniyorum Bende cok ise yariyor. Yediklerinin midendeki halini dusununce insan soguyor yemekten. Simdi boyle dusun: Mideni gozunun onune getir bole bi kavanoz gibi bisi, icine pogacayi cigneyip tukuruyorsun, sonra cayi agzinda boyle gargara yapip tukuruyorsun o kavanozun icine, sonra da peynir ve zeytini de ayni sekilde cigneyip tukuruyorsun bu karisima. Bi de buna bolca mide sivisi ve tukurugun ekleniyor.Iyyyyyyyyyyy.Bogggg... Bir daha dusun bakalim simdi. Istiyormusun pogacayla cay?

iyiymiş bende deniyeyim bu diyet bitince

ıyyyyyyyyy ben istemekten vazgeçtimmm

vuhuuuuuu sen gerçekmisin arkadasım

yeminle hayal ettim yazıları okurkene, iğğğ tiskindim
iğğğ..
evet evet..
iğrenç...kusmuk gibim...
iki dk da yicez bitcek..2 dklık haz için şimdi nie şişkolylm nie o görntüyü midemize sokalım demi

yalnz sadece poçaadan diil yiyecgm tüm yemeklerden tiskindim
saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…