- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.401
ıyyyyyyyyy ben istemekten vazgeçtimmm
vuhuuuuuu sen gerçekmisin arkadasım
yeminle hayal ettim yazıları okurkene, iğğğ tiskindim
iğğğ..
evet evet..
iğrenç...kusmuk gibim...
iki dk da yicez bitcek..2 dklık haz için şimdi nie şişkolylm nie o görntüyü midemize sokalım demi
yalnz sadece poçaadan diil yiyecgm tüm yemeklerden tiskindim
saol
iste budur
dimi yaa. zaten yediklerimizin tadini alan midemiz degil ki, dilimiz.Tum tat reseptorleri dilimizde yerlesiyor. Yani agzimiz bayram etsin diye midemize, ayni zamanda tum vucudumuza eziyyet ediyoruz. O igrenc karisimlar midemizde kaliyor. Iyy bi de uyumaya yakin, geceleri yedik mi o igrenc seyleri gece uyudugumuz zaman fokur fokur kaynior onlar midemizde. boggggggg
Ben de cikiyorum. Iyi geceler. Ama benim size tavsiyem kati diyetler yaparak, ac kalarak kilo vermemeniz. Cunki ayni hatalari ben de yaptim.Hizli kilo vermek niyetiyle kati diyetler yapip 54-55 kilodan 72 kiloya kadar ciktim. Ama artik neyi nasil yapcagimi cok iyi biliyorum. Lutfen dikkat edin sizler de. Her kese saglikli ve kalici kilo vermeler dilerim. Iyi geceler
Aynen biz de :2: 18 aylık evliyiz ve 12,5 kilo aldım zaten zayıf değildim iyice şiştimbende aynı durumdayım canım yaa =)) 10 aylık evliyiz, 13 kilo aldım ben oda göbekli oldubizde artık eskisi gibi yemiyoruz kilo alımımız durdu ama ben vermek iistiyorum, onun içinde buradayım sende hoşgeldin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?