5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

iste budur
dimi yaa. zaten yediklerimizin tadini alan midemiz degil ki, dilimiz.Tum tat reseptorleri dilimizde yerlesiyor. Yani agzimiz bayram etsin diye midemize, ayni zamanda tum vucudumuza eziyyet ediyoruz. O igrenc karisimlar midemizde kaliyor. Iyy bi de uyumaya yakin, geceleri yedik mi o igrenc seyleri gece uyudugumuz zaman fokur fokur kaynior onlar midemizde. boggggggg

Ben uyudm şimdi

Ben de cikiyorum. Iyi geceler. Ama benim size tavsiyem kati diyetler yaparak, ac kalarak kilo vermemeniz. Cunki ayni hatalari ben de yaptim.Hizli kilo vermek niyetiyle kati diyetler yapip 54-55 kilodan 72 kiloya kadar ciktim. Ama artik neyi nasil yapcagimi cok iyi biliyorum. Lutfen dikkat edin sizler de. Her kese saglikli ve kalici kilo vermeler dilerim. Iyi geceler

bende çıkıyorum arkadaşlarrr evet sağlıklı bir şekide kilo vermemiz umuduyla

Aynen biz de :2: 18 aylık evliyiz ve 12,5 kilo aldım zaten zayıf değildim iyice şiştim Bugün başladım ben de bu diyete bakalım ne olacak... Hedef 15 kilo ama ???

merhaba arkadaşlar,
bende bugün başladım. sabah tartıldım 62,6 kg geldim bakalım neler olacak.sabah 2 adet patates yedim yeşil çay ile birlikte bol baharatlı. işyerinde 4 tane getirdim. ama ben haşlama sevmediğim için düdüklüde yağsız çok az su ile buğulama yaptım. öyle yedim ve enfes olmuştu. :) tavsiye ederim. inşallah bugünü böyle atlatabilirim.

Hadi bakalım başladım 68,5 kiloyum ve pazar gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum Veririm inşallah ya sıkıldım artık hiç bir şey giyememekten, oramdan buramdan yağların fışkırmasından Eşime de söyledim çok kararlıyım bu sefer bana yemek filan teklif etme canım tatlı istedi dersem gidip alma, hayır yemeyeceksin de dedim ama kıyamam ki sana diyor hala ya Bu arada patates tuzsuz hiç bir şeye benzemiyormuş
Desteklerinizi bekliyorum kızlar

aslında böyle şeyler beni biraz ürkütür ama denemekte fayda var.daha hafifletilmiş haliyla 5 kilo değilde 3 versemde razıyım:))

şekerhamuru; baharatla dene patatesi kimyon, biraz karabiber ve kekik ekle daha yenilebilir bir hal alıyor.eğer acı seviyorsan biraz pul biber de iyi gider ama pes etmek yok birbirimize destek olmaya devam.

ya kizlar benim kafama birsey takildi adetliyken bazi arkadaslarda pek sonuc vermemis okudum acaba adeti beklesemmi diyetin orta yerinde adet olucam

arkadaşlar benim de 2. günüm. dün patateslerimi yedim. bugün salatalığa talim. dün 1-2 çubuk kraker ve yarım fincan nescafe içmiştim yani kaçamaklarım oldu. ama bugün daha kararlıyım. valla ben bu forumda moral buldum. 2 çocuk annesi olarak 69 kilo fena değilmiş yani.

kızlar arada su içmeye unutmayın. en az 2,5 litre su günlük olarak. sonra da zaten bir şey yemeye yer kalmıyor.

bende öyle düşünüyorum bakalım neredeyse öğlen oluyor iyi ki. sen evde misin yoksa çalışıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…