- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.421
bende öyle düşünüyorum bakalım neredeyse öğlen oluyor iyi ki. sen evde misin yoksa çalışıyor musun ?
Aynen biz de :2: 18 aylık evliyiz ve 12,5 kilo aldım zaten zayıf değildim iyice şiştimBugün başladım ben de bu diyete bakalım ne olacak... Hedef 15 kilo ama ???
seni bitek ben anlarım canıımmbenimde enaz 15 kilo vermem gerek.. bu dietden sonuç alırsam bir ay böle yaşıcam beraber kurtulalım artık şu kilolardaan yaa
Evet evet beraber kutlayalım ama kutlamada patates olmasın rica ediyorum
kurtulalım dedim ben canımama önce bi kurtulalaım sonra kutlarız da elbet
kızlar bir de ben sizinle bir şey paylaşayım. daha önce de yazmıştım ben 3 aydır diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum ve bana diyetisyenim söylediği yemeklerden yarım saat önce 2 su bardağı su içiyorum. su içemeyen arkadaşlara tavsiyemdir. mutlaka sizde deneyin. ben üç aydır böyle yapıyorum.
kızlar bir de ben sizinle bir şey paylaşayım. daha önce de yazmıştım ben 3 aydır diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum ve bana diyetisyenim söylediği yemeklerden yarım saat önce 2 su bardağı su içiyorum. su içemeyen arkadaşlara tavsiyemdir. mutlaka sizde deneyin. ben üç aydır böyle yapıyorum.
sabah 8:40 yürüyüşe
9:00 spor altleri
9:15 yüürüyüş
9:40 eve
10:00 pilates
10 :40 mutfak
ve şuan hem emziriyor hem sebzelerii yiyorum ama sabahtan bir kaçamak oldu
şekerhamuru; çok fazla yemeni engelliyor. mideyi dolduruyor. bir de su ,çemeyenler mecburen su içmiş oluyor. ama benim öyle bir sorunum yok. ben günde 3 lt su içiyorum.
3 ayda 11 kg verdim.
canım sen de benim gibi emziriyorsun galiba inş. sütümüzü etkilemez. gerçi benim ki artık 9 aylık ek gıda da alıyor ama anne sütününyeri ayrı tabiki
etkilemez bence çünkü bol su içiyorum rezene çayı içiyorum sebzede sütün kalitesini arttırıyor benim ki 3,5 aylık ha bire emiyorAllahıma şükür doyuyorda içtikçe süt geliyor
buda benim günde 400 kalori fazladan yakmama yarıyorherkesten önce zayıflayacağımmm
ama ben şimdi dayanamam kesin ve yarın sabah tartılırım garanti çünkü çok merak ediyorum gerçekten işe yarayıp yaramadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?