5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende öyle düşünüyorum bakalım neredeyse öğlen oluyor iyi ki. sen evde misin yoksa çalışıyor musun ?

An itibariyle 1 litre su içmiş ve tuvalette yaşamaya başlamış durumdayım

Çalışıyorum canım. Zaten sürekli bilgisayar başında olduğum ve tatlıya çok düşkün olduğum için aldım bu kiloları Neyse vereceğiz inşallah hep beraber :)

nigar50; valla onları düşünmesem zaten bu kadar eziyete katlanmam hele birde yemek yemeği bu kadar çok severken çokkk zor oluyor. :)

şekerhamuru; iyiki çalışıyoruz yoksa vakit hiç geçmezdi.hepten zorlaşırdı bizim için canım. evet su içince malesef öyle oluyor.ama yapacak bir şey yok. :)

Aynen biz de :2: 18 aylık evliyiz ve 12,5 kilo aldım zaten zayıf değildim iyice şiştim Bugün başladım ben de bu diyete bakalım ne olacak... Hedef 15 kilo ama ???

seni bitek ben anlarım canıımm benimde enaz 15 kilo vermem gerek.. bu dietden sonuç alırsam bir ay böle yaşıcam beraber kurtulalım artık şu kilolardaan yaa

sabah 8:40 yürüyüşe
9:00 spor altleri
9:15 yüürüyüş
9:40 eve
10:00 pilates
10 :40 mutfak
ve şuan hem emziriyor hem sebzelerii yiyorum ama sabahtan bir kaçamak oldu

kızlar bir de ben sizinle bir şey paylaşayım. daha önce de yazmıştım ben 3 aydır diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum ve bana diyetisyenim söylediği yemeklerden yarım saat önce 2 su bardağı su içiyorum. su içemeyen arkadaşlara tavsiyemdir. mutlaka sizde deneyin. ben üç aydır böyle yapıyorum.

3 ayda kaç kilo verdin ? kaç kilodan kaça düştün?

Ne işe yarıyormuş bu peki????

şekerhamuru; çok fazla yemeni engelliyor. mideyi dolduruyor. bir de su ,çemeyenler mecburen su içmiş oluyor. ama benim öyle bir sorunum yok. ben günde 3 lt su içiyorum.

3 ayda 11 kg verdim.

sabah 8:40 yürüyüşe
9:00 spor altleri
9:15 yüürüyüş
9:40 eve
10:00 pilates
10 :40 mutfak
ve şuan hem emziriyor hem sebzelerii yiyorum ama sabahtan bir kaçamak oldu

canım sen de benim gibi emziriyorsun galiba inş. sütümüzü etkilemez. gerçi benim ki artık 9 aylık ek gıda da alıyor ama anne sütününyeri ayrı tabiki

canım sen de benim gibi emziriyorsun galiba inş. sütümüzü etkilemez. gerçi benim ki artık 9 aylık ek gıda da alıyor ama anne sütününyeri ayrı tabiki

etkilemez bence çünkü bol su içiyorum rezene çayı içiyorum sebzede sütün kalitesini arttırıyor benim ki 3,5 aylık ha bire emiyor Allahıma şükür doyuyorda içtikçe süt geliyor
buda benim günde 400 kalori fazladan yakmama yarıyor herkesten önce zayıflayacağımmm

bende yemek yedim ya coşmuşum doğru düzgün yazamıyorum. yedim patateslerimi geldim. 2 dilimde domates yedim kaçamak olarak ama o görünmez canım.

canım yeşil soğan da sütün kalitesini arttırıyor. bu gün bol bolyeşil soğan da yersen bir taşla iki kuş vurmuş olursun

ama ben şimdi dayanamam kesin ve yarın sabah tartılırım garanti çünkü çok merak ediyorum gerçekten işe yarayıp yaramadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…