- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.481
canım kaçamak yapmadan bu zamana gelmişsin sakın bırakma 3. günden sonra ancak fark hissedebiliriz gibi geliyor
acım aççç
sabah 1 tane salatalık 1 domates
öğlen 2 salatalık
akşam 1 tabak da patlıcan yemeğiiii
bu sınırlı olanında et yok mu 4. gün yoğurt 5. gün süt demiştiniz
az önce aradı ne alim akşam diyooo
bende : rica ederim bu hafta bana izin ver lütfen yalvarıyorum sana bozdurma diyetimi dedim tamam dedi ama akşam yine ısrar edecek :2:
dün akşam bana ananas yedirdi zorla buncacıktan bişey olmaz diyo anlatamıyorumda olacağını :2:
bu akşam direneceğimm azimliyim
valla arkadaşım bende tam akşam oldu kurtuldum derken elinde koca koca çikolatalarla geldi dayanamadım yedim bitanecik bişey olmaz umarım yaa bozmıycam ama birzda iyi oldu sanki titreyip duruyordum:26:
sınırlı olan diyeti yapan arkadaşlar gün gün ne yediğinizi ve ne kadar yediğinizi yazarmısınız. valla ben önümüzdeki hafta bu sınırlı olanı denicem. artık sonraki hafta da hiç yemeden sadece su içilen bir diyete başlarım hrhalde kendimi geliştiriyorum
valla arkadaşım bende tam akşam oldu kurtuldum derken elinde koca koca çikolatalarla geldi dayanamadım yedim bitanecik bişey olmaz umarım yaa bozmıycam ama birzda iyi oldu sanki titreyip duruyordum:26:
kızlar bugün ikinci günüm biraz kaçamaklı oldu ama bozmadım .. yarın devam......
arada kaçamak yapmak tamamen bozmayı engelliyo kızlar kendinizi çok sıkmayın derimmm :)
sonra daha çok saldırırsınzzz
günaydın kızlarben sabah tartıldım 2,5 kilo kadar verebilmişim İnş. geri almam
yeni başlayanlara kolay gelsin canlarım
SüppersiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnNe zaman başlamıştın diyete??? Bir de hiç kaçamak yaptın mı???
Ya ben dün akşam dayanamadım dondurma yedimAma 2 saatte yürüyüş yapmıştım
Gündüz kolay da akşam çok zor oluyor
sekerhamuru sana katılıyorum.gündüz kolay ama akşam gerçekten zor.bende çok zor uyudum açlıktan gece. bugün sabah 1 tane salatalık ve 2 adet domates yedim. aç ile tok arası dolanmaktayım. allah hepimize sabır versin.
günaydın bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?