5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sınırlı olan diyeti yapan arkadaşlar gün gün ne yediğinizi ve ne kadar yediğinizi yazarmısınız. valla ben önümüzdeki hafta bu sınırlı olanı denicem. artık sonraki hafta da hiç yemeden sadece su içilen bir diyete başlarım hrhalde kendimi geliştiriyorum

valla arkadaşım bende tam akşam oldu kurtuldum derken elinde koca koca çikolatalarla geldi dayanamadım yedim bitanecik bişey olmaz umarım yaa bozmıycam ama birzda iyi oldu sanki titreyip duruyordum:26:

canım aynı hesap :)) 5 porsiyon diyor ama ben 5 porsiyonu geçtim çoğunlukla.sınırlıda et günü yok.e benimde et ile pek aram yok o yüzden sınırlı dieti seçtim

arkadaşlar ya ben çikolata yedim bişey olmaz dimi ya ama titremem durdu:26:
dün yoğurt yedim bugün yumurta yarında ya salata ya patates düşünüyorum

Son düzenleme:
bende biraz önce kızıma çokokremli ekmek hazırlarken bir çay kaşığı ağzıma attım dayanamadım ama dediğin gibi banada iyi geldi

kızlar bugün ikinci günüm biraz kaçamaklı oldu ama bozmadım .. yarın devam......
arada kaçamak yapmak tamamen bozmayı engelliyo kızlar kendinizi çok sıkmayın derimmm :)
sonra daha çok saldırırsınzzz

slm kızlaaar . ben bugn sabah geç oldu ve aç olduğum için yumurta ile başladım hemen.. sabah 3 tane öğlen 2 haşlama yedim.oda anneme gittiğim için . sonra akşam 2 tane tavaya kırdım ama yağsız pul biberli çok az tuz ile...çünkü haşlamadan midem bulandı yiyemezdim.. çok tuhaf bi durum var bende hem tokum hem aç . mide bulantısı nedeniylemi bilemiyorum..aslında mide bulantısı da değil tuhaf bişey.. ama ilk defa iradeliydim bozacak gibi oldum ama bozmadm o nedenle mutluyum vereceğime inanıyorm..:)
ama yumurtayı kara listeme aldım.. her saniye yumurta aklımda çok iğrenç

yarın salata yemeği düşünüyorum...diyetten soğumamak için.. çünkü patates tek.. salata çeşit.
ve şuanda su içiyorum ..

günaydın kızlar ben sabah tartıldım 2,5 kilo kadar verebilmişim İnş. geri almam

yeni başlayanlara kolay gelsin canlarım

günaydın kızlar ben sabah tartıldım 2,5 kilo kadar verebilmişim İnş. geri almam

yeni başlayanlara kolay gelsin canlarım

Süppersiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn Ne zaman başlamıştın diyete??? Bir de hiç kaçamak yaptın mı???

Ya ben dün akşam dayanamadım dondurma yedim Ama 2 saatte yürüyüş yapmıştım

Gündüz kolay da akşam çok zor oluyor

sekerhamuru sana katılıyorum.gündüz kolay ama akşam gerçekten zor.bende çok zor uyudum açlıktan gece. bugün sabah 1 tane salatalık ve 2 adet domates yedim. aç ile tok arası dolanmaktayım. allah hepimize sabır versin.

günaydın bu arada :)

Günaydın canım :) Ben açlıktan değil tatlı düşünmekten uyuyamadım Bu sabah regl oldum bu kadar etkilemez artık tatlısızlık heralde

Ben de fırın poşetinde kabak atmıştım fırına, üzerine limon sıkıp yedim ama şu anda midem gurulduyor Suya vurdum kendimi midem dolsun diye

Pazar günü tartıya çıktığımızda ve sonrasında kıyafetlerimize daha rahat girdiğimizi gördüğümüzde yaşayacağımız mutluluğu düşünerek motive olmalıyız sanki :90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…