5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bu ne hal bir kaç saat yoktum herkes diyeti bozmuş inanamıyorum. bence 1-2 kaçamakla hemen diyeti bozmaya kalkmayın. 5 kilo olmazsa 3 olur 2 olur. özellikle bugün3. günü olan arkadaşlar beni yalnız mı bırakıyorsunuz.

benimde kaçamaklarım oldu ama şimdi herkes diyeti bozunca cumartesiye kadar tartılmıcam dememe rağmen merak edip tartıldım 69.2 idim şu anda 68 geldim ve de 2 şişe soda 1/2 litre su içmiştim. yani sabah daha az bir kiloda olacağım kesin. bence 2 kilo kadar vermişimdir tabii yarın sabah tartılınca daha doğru bir sonuç çıkar sizinle paylaşırım. ne olursa olsun diyeti bozmıcam hatta şu anda daha da hırslandım artık kaçamakta yok yarın meyve günü. elma kivi kayısı ve erik var en iyisi meyve salatası yapmak. arkadaşar çoğu gitti azı kald ben artık keşke demek istemiyorum. keşke diyeti bozmasaydım keşke yemeseydim keşke keşke keşke....... bunu demektense aç aç dolaşırım daha iyi.

canım helal olsun sana yaa.. bende kendimi bozmuş syamak istemiyorum ama sanki hiiç zayıflamadım gibi... (( yarın bende yoğurt günü yapıp devam etmek istiyorumm... sen kıyafetlerinden anlıyor musun zayıfladığını???

sadiye77 yanlız değilsin
benimde oldu kaçamaklarım ama devam yarın elma portakal ve havuç yicemmm
yarında kaçamak olur belki
ama 2. hafta daha sağlam yapılır bu diyet mide küçülmüş olur

bende tartıldım az önce 64. 4 tüm 62.5 geldim ama açtım
umarım 60 ı görürüm cumartesi ve ödülümü allırım

canım 2 kilo verdiğini hissediyor musun peki???

Arkadaşlar bugün 3. günüm. Dün çok kötü hissetmiştim kendimi. Akşamüstü tansiyonum düşmüştü, başım filan dönmüştü ben de birkaç tane grissini yemiştim. Gece de çok zor geçmişti ama sabah uyandığımda kendimi gayet iyi hissediyordum.

Bugün et günüm ve normalde sabah 8de kahvaltı yapıyorum ama sabah sabah içim kaldırmadığı için sade kahve içtim sadece. Biraz önce fırında sarımsak ve kekikle yaptığım tavuğu yedim. Sabah sabah biraz zor oldu gerçi... Kendimi dünkü kadar kötü hissetmiyorum.

Daha tartılmadım ama sanki inceldim daha önemlisi bayağı hafiflemiş gibi hissediyorum şu anda kendimi. Pazara kadar tartılmayacağım kararlıyım Gün geçtikçe daha kolay oluyor sanki. En baştan vazgeçmeyelim nolur.

Benim de kaçamaklarım oluyor olmuyor değil. Sonrasında pişmanlıkta duyuyorum fakat geçen haftaya göre ne kadar az yediğimi düşünüyorum. Bu bir kaçış ya da yaptığımı doğru göstermeye çalışma çabası değil. Birden herşeyi yapmak imkansız. Geçen hafta 5 şey yerken bu hafta 2 şey yiyorsak bu başarı bence. Bu hafta ki kaçamaklar (abartılmadığı sürece) masum kaçabilir diye düşünüyorum. Ancak önümüzdeki haftayı bu haftaya göre değerlendireceğim ve bu haftakinden de az yiyip daha az ya da hiç kaçamak yapmayacağım.

Normalde bir oturuşta 1 tablet çikolatayı yerken şimdi kendimi tutup canım çok istediğinde sadece bir küçük kare kısmını yiyorum. Kendime eziyet etmiyorum ama iradeli davranmaya çalışıyorum. Diyetimin 2. haftasında bu da olmayacak inşallah.

Arkadaşlar böyle ufak tefek şeyler yüzünden bırakmayalım diyeti... Hem kendimize hem bünyemize zarar. Zaten sağlıksal açıdan baktığımızda çok normal bir diyet değil 2 gün yapıp 3 gün bırakır sonra yine 3 gün yapar ve yine bırakırsak vücudumuza ve psikolojimize zarar vermiş oluruz. Hadi dayanalım en azından 2 haftayı bitirelim. 2. haftanın sonunda verememişsek bırakırız. Ama o zamana kadar motivasyonumuzu kaybetmeyelim...

Tatile fıstık gibi gideceğiz inşallah Hadi bakalım kolay gelsin hepimize

pazartesi 69.2 veeeeee perşembe 66.6. daha ne olsun arkadaşlar. kaçamaklara rağmen hemde. karnımı içeri çekerek düğmesini iliklediğim pantolonum gayet rahat oluyor. bacakları da bollaşmış. bende hissediyorum zaten göbeğim ve midem küçüldü.

Harika müthiş şahaneeeeeeeeee

Budur

Hadi kızlar vazgeçmek yok hep beraber zayıflayacağıııııııııızzzzzzzzz

bende pazartesi başladım aslında cumartesine kadar tartılmıcaktım ama bu sabah dayanamayıp tartıldım ve tam tamına 4 kilo vermişim çok çok mutluyuuum

arkadaşlar ben ne kadar çok atıştırdığımın farkına vardım. şimdi her ağzıma birşey atmak istediğimde diyet aklıma geliyor vazgeçiyorum. bir çay kaşğının ucuyla yediğim çokokremin hesabını yapıyorum. oysa ben bunun 1 kutusunu 2 günde bitiriyordum. valla mideme çöplük gibi herşeyi dolduruyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…