- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.521
bende bozdum afiyetle çikolata yedimm
benimde kaçamaklarım oldu ama şimdi herkes diyeti bozunca cumartesiye kadar tartılmıcam dememe rağmen merak edip tartıldım 69.2 idim şu anda 68 geldim ve de 2 şişe soda 1/2 litre su içmiştim. yani sabah daha az bir kiloda olacağım kesin. bence 2 kilo kadar vermişimdir tabii yarın sabah tartılınca daha doğru bir sonuç çıkar sizinle paylaşırım. ne olursa olsun diyeti bozmıcam hatta şu anda daha da hırslandım artık kaçamakta yok yarın meyve günü. elma kivi kayısı ve erik var en iyisi meyve salatası yapmak. arkadaşar çoğu gitti azı kald ben artık keşke demek istemiyorum. keşke diyeti bozmasaydım keşke yemeseydim keşke keşke keşke....... bunu demektense aç aç dolaşırım daha iyi.
sadiye77 yanlız değilsin
benimde oldu kaçamaklarım ama devam yarın elma portakal ve havuç yicemmm
yarında kaçamak olur belki
ama 2. hafta daha sağlam yapılır bu diyet mide küçülmüş olur
bende tartıldım az önce 64. 4 tüm 62.5 geldimama açtım
umarım 60 ı görürüm cumartesi ve ödülümü allırım
kızlar bnde bugun tartıldım 1kilo 200 gram vermişim daha fazlasını bekliyordum üstelik sporda yapmıştım
olsun canım yinede çok iyi.. ilerleyen günlerde dahaa çok verirsin inşAllah..
evet ama bütün tecrübelerimi nasıl paylaşabilirim sizinle. msn 'den görüşelim mi??* belli bir gün ve saat belirleyerek
pazartesi 69.2 veeeeee perşembe 66.6.daha ne olsun arkadaşlar. kaçamaklara rağmen hemde. karnımı içeri çekerek düğmesini iliklediğim pantolonum gayet rahat oluyor. bacakları da bollaşmış. bende hissediyorum zaten göbeğim ve midem küçüldü.
bende pazartesi başladım aslında cumartesine kadar tartılmıcaktım ama bu sabah dayanamayıp tartıldım ve tam tamına 4 kilo vermişim çok çok mutluyuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?