5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim de bugün 3. günüm. fırında tavuk yaptım. sabah sabah pek gitmiyor ama ne yaparsın. ufak tefek kaçamaklar benim de var aa dayanıyorum bakalım

ayın 20 sinde patatesle başlamıştım ben, kaçamak yapmadın hiç birde spora gidiyorum hepsi birlikte 2,5 kilo gitti.yeşil çay çok içtim .İnş. geri gelmez

benim 2 haftada 3 günüm :) bugün patates günümde 7-8 patates yemeyi düşünüyorum.patates günü bana kolay geliyor.yarın yopurt günü var oda kolayda süt gününde küçük emraha bağlıyorum

KIZLAR SİZE MOTİVASYON OLSUN DİYE YAZIYORUM.NORMALDE TARTILMICAKTIM AMA ÇATLADI M TARTILDIM TABİSİDE 2 GÜNLÜK SONUCUM PZTESİ 67.8 DİM BUGÜN SABAH 66.4 ÇIKTIM

ve biliyorsunuz benim 2. haftam bu diette.ilk hafta su gitmiştir ödemdir bilmem nedir dedim ama artık yağ yakıyorum eminim.daha da bollaşan kotumdan bunu anlamak mümkün

KIZLAR YAZDIKLARINIZI OKUDUM.ÇOK AZ YİYORSUNUZ.2 DOMATES 1 KABAK.TABİ AÇ KALIRSINIZ.YAPIN KENDİNİZE ŞÖYLEE KOCA BİR KASE SALATA YANINDA SEBZE YEMEĞİ YİYİN.DİĞER GÜNLERDE DE AZ YEMEYİN.UNUTMAYIN SINIRSIZ HAKKINIZ VAR.BEN SINIRLIYI YAPTIĞIM HALDE POSİYONLARI BAYA BİR YÜKSELTTİM.AÇ KALIRSANIZ KAÇAMAKTA YAPARSINIZ

arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum bu diyete.ama her gün okul var nasıl olacak bilmiyorum. ilk önce şu pirinç lapasını yapacağım 2 gün ardından pazartesi başlarım ancak sorularım var
1-patatesin üzerine azcık tuz yada limon eklesek olmaz mı??
2-sebze gününde sebzeyi salata dışında nasıl yiyorsunuz yeömek vs falan öneriniz var mı??
3-yumurta gününde hadi 1 yedim 2 yedim ama benim yumurtaya allerjim var sadece yoğurtla da olmaz bu konudaki öneriniz nedir??
şimdiden teşekkürler..

Canım bu diyette tuz hiç verilmiyor ama ben patatese limon ve bol baharat ekledim öyle yedim.

Sebzeyi haşlayabilirsin ya da çiğ yiyebilirsin. Ben fırın torbasına koyup fırına attım. Haşlama gibi oldu ama en azından vitaminleri içinde kaldı. Haşlamada vitaminler suya geçiyor ve o su atılıyor, hiç faydası olmuyor yediğin sebzenin. Sebzeyi de tatlandırmak amacıyla limon sıktım ben üzerine ama tuz, yoğurt vs konamıyor...

Yumurta gününde yanlış hatırlamıyorsam 3 seçim hakkımız var: ya yumurta ya yoğurt ya da süt. Hangisini seçtiysen gün boyu onu yiyeceksin ve aralarında en çok tok tutacak olan yumurta sanırım. Ben sütü de tercih edebilirim bilemiyorum ne yapacağımı...

Okulla zor olur ama... Bünye alışana kadar konsantrasyon problemi yaşayabilirsin. Sabah idare ediyorum ama akşam üzeri fena dağılıyorum ben 2. hafta alışmış olurum ama heralde...

Hadi bakalım kolay gelsin

selam kizlar masallah hepinize kilo verenleride kutluyorum kutluyorumda bende sadece 0var ne diyete basladim nede yemek yedim acayip ama sabah erkenden kalktim bebeklerimi hastaneye kan tahliline sonrada saglik ocagina goturdum cevabi gosterdim onlarada ondan sonra birsuru alisveris derken yuruyusumle basbasa kaldim daha yeni yemek yedim isim cok zorya offf adet sonrasini beklicem sikintiya gelemiyorum adet sancisi bebeklerin stresi derken birde aclikla ugrasamam

neden kimse yok, kızlar neredesinizz?? ben açıktım yaa zaten kurabiye yedim bozdum bozucam tutamıyorum kendimii...

:18::18::18::18::18: ben bugün bozdum. kociş zorladı beni ne kilosu ne rejimi diye.. durmuyor benden.. oysaki alıştırmıştım kendmi hatta yemek yedim çok yiyemedm ikinci günde de mide küçülüyor demekki. çok yemedm ama akşam 5.30 gibiydi yediğimzde. sonuçta bugün salata günü olarak belirlemiştim kendime. sabah yedim çok az ama akşam koçiş çok ısrar etti kavga edecektim artık al ulan al diyip yedim valla:18::18::18:
ki hafta sonuda misafrliğe gidiyok 2 günlğüne en iyisi ben geldiğimde pazartesi başlayayım. ufak ufk başlcm .. yarında uygulayacağm tabiki diyeti .evdeym.ama düzenlisini evmdeyken yapıcam.. ama misfrliktede ekmek hiç yemicem. dikkat edicem yedklerime... :18::18::18:

bende meyve günü yapmıştım ama meyve meyve içim kıyıldı yaa...
yedikçe acıkıyorum meyveyle doymuyorum ki..
bide zayıflayamıyorum galiba ben hiiç bişe farketmedi 3 günde ((

kızlar bende bıraktım..... 1 kilo verdim düzensiz yapmama rağmen 2 günde ama..
dayanamıyorum pek okul falanda var benim.. yne az az yiyerek devam edicem kolay gelsin
hepinizee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…