- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
- 118
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.701
[ı]ben yasak diye okudum gecmiste sadece sekersiz acik cay soda ve bol su bende simdi ikinci ogunumu yiyorum[/ı]
ben yasak diye okudum gecmiste sadece sekersiz acik cay soda ve bol su bende simdi ikinci ogunumu yiyorum
canım kaç tane patates yedinamaaaan o yasak bu yasakkkk
Patates yiyos işte ne içtiğimizede karışmasınlar
Ağzımız acı acı oldu su su su karnımdan dalga sesleri geliyor
Bu gün bitti sayılır hiç acıkmadım inşallah hain eş akşama bişi getirmez
Getirsede yemem
canım kaç tane patates yedin
bilmem kibelki 4 belki 5
zaten 8 tane yaptım ama patateslerim yumurta kadarfırında yaptım güzel oldu ama bilmem acıdı ağzım midemde ekşidi ama belki helvadanda olabilir
canım sen sınırlı diyetimi yapıyorsun. Sınırsızda kahve serbest diye biliyordum ben du bi bakayım:26:
ben yalnis okusmusum ozaman sinirsiz yapiyorum canim sinirlida inadina daha cok yiyesim gelir oyuzden ben ikinci ogunumude yedim aclik yoktuda metabolizmam yavaslamasin diye bolbol suyuda ihmal etmemek lazim ama ac karnina su icilmiyorya zorla iciyorum offGaselle kahve serbest yazıyo canım. Sanada afiyet olsun bu arada
amaaaan o yasak bu yasakkkk
patates yiyos işte ne içtiğimizede karışmasınlar
ağzımız acı acı oldu su su su karnımdan dalga sesleri geliyor
bu gün bitti sayılır hiç acıkmadım inşallah hain eş akşama bişi getirmez
getirsede yemem
bugün 3. günüm sebze günümdeyim ama salatlıkm domates marul ve maydonoz yedim sabah ve öğlen bi halsizlik var nidendir bilmiyorum abur cubur istiyorum ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada ben su içemiyorum yaaa
2 gün sonra bitiyo ya 2 gün herşey serbest ya ekmek filanda serbest dimi tatlı dondurmada serbest dimi kan şekerim düştü sanırım yaa
ben yalnis okusmusum ozaman sinirsiz yapiyorum canim sinirlida inadina daha cok yiyesim gelir oyuzden ben ikinci ogunumude yedim aclik yoktuda metabolizmam yavaslamasin diye bolbol suyuda ihmal etmemek lazim ama ac karnina su icilmiyorya zorla iciyorum off
amanin canim sen simdiden o serbest bu serbest dersen zor olur isin hemen geri alirsin su icmesi evet zor ama mecburuz napalim cekicez erkek olmak vardi kilo aldin dedigimiz zaman kas o diyorlar hemen
genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
zynbche : kilosunu net bilmiyor ama o da bizimle :)
kediliturta:65,7
çok süper bu hafta oldukça kalabalık olduk. :))))
genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
zynbche : kilosunu net bilmiyor ama o da bizimle :)
kediliturta:65,7
çok süper bu hafta oldukça kalabalık olduk. :))))
su içmek gerçekten çok zor normaldede içmiyodum pek ama bugün hiç içmedim mi yok sa of off kalkayımda bi su içmeye çalışayı bari. salatada yenmiyoo yarın pattatesmi yesem meyve mi bilemedim benim günler tamamne karışıt
ilk gün yumurta
2. gün tavuk
3. gün salatalık domates marul
yarın pattesmi meyvemi karar veremedim off off 2 haftaya başladıgımda burdaki sıraya uyayaım bari
birde bu sınırlıda et yok bari bi günde haşlanmış nohut yeşil mercimek olsa olmaz mı ki yada bu sınırsızda et yerine başka bişi yesek yeşil mercimek gibi nasıl olur sizce
bozmak yok diyete devam. eğer çok tatlı yemek istiyosan küçük bir ısırık çikolata ye dayanamam diyosan ama dayanabilirsen yeme kesinlikle. :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?