5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sezeryan gmbeğinin tek çaresi korse ve mekik diyetle zayıflarsın ama göbek dahada sarkıyor

bende sezeryan oldum 3 ay önce şuan göbeğim hamileliğimden önceki gibi ayva

canım maşallah sana
benim için korse çok geç 3 sene oldu
cumartesi düğün var eğer göbek giderse dar bi elbise giycem
hadi BİSMİLLAH

kızlar bende varım ama kilomu bilmiyorum ki en son 82ydi ama.. biran önce tartı almalıyım, siz bişe tavsiye edermisiniz?? bide bende başladım kızlar...

karnım gurulduyoooooo
ben nedense acikmadim ya garip degilmi normalde busaate kadar ok abur cubur yerdim:26: gobek benimde canimi sikiyor korse icin gec 5aylik oldu bebeler artik fayda etmez
kızlar bende varım ama kilomu bilmiyorum ki en son 82ydi ama.. biran önce tartı almalıyım, siz bişe tavsiye edermisiniz?? bide bende başladım kızlar...

hosgeldin canim benimde tartim yok saglik ocaginda tartildim busabah diyet bitincede ecznede tartilirim artik alasim yok tarti morelimi bozcak biliyorum dayanamayip tartilicam

19 liraya simbonun almıştım geçen sene hala kullanıyorum güzel bundan alabilirsiniz dijital..

birde kızlar burda bi ablamız vefaat etti mahalleden helvasını getirmişler yedim bende ondan

o yüzden sanırım hiç acıkmadım patateslerimden sabah 2 tane yemiştim hala duruyor gerisi akşama yerim bare napimm

genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
zynbche : kilosunu net bilmiyor ama o da bizimle :)

canım bende de sinbonunki var. hemen hemen bütün marketlerde bulabilirsin.

19 çok iyiymiş canım =)) ama ben şimdi netten bakıyorumda 30'dan başlıo sinbolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…