- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
- 118
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.681
sezeryan gmbeğinin tek çaresi korse ve mekik diyetle zayıflarsın ama göbek dahada sarkıyor
bende sezeryan oldum 3 ay önce şuan göbeğim hamileliğimden önceki gibi ayva
[ı]acikan varmi?[/ı]
genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
arkadaşlar sayımız giderek artıyor. :)
kimse bana cevap vermiyor
selam canım. Ben daha acemiyim valla. Kızlar daha iyi biliyo bu işleri
ben nedense acikmadim ya garip degilmi normalde busaate kadar ok abur cubur yerdim:26: gobek benimde canimi sikiyor korse icin gec 5aylik oldu bebeler artik fayda etmezkarnım gurulduyoooooo
kızlar bende varım ama kilomu bilmiyorum kien son 82ydi ama.. biran önce tartı almalıyım, siz bişe tavsiye edermisiniz?? bide bende başladım kızlar...
kızlar bende varım ama kilomu bilmiyorum kien son 82ydi ama.. biran önce tartı almalıyım, siz bişe tavsiye edermisiniz?? bide bende başladım kızlar...
canım ne için tavsiye istiyosun ?
19 liraya simbonun almıştım geçen sene hala kullanıyorum güzel bundan alabilirsiniz dijital..
birde kızlar burda bi ablamız vefaat etti mahalleden helvasını getirmişleryedim bende ondan
o yüzden sanırım hiç acıkmadım patateslerimden sabah 2 tane yemiştim hala duruyor gerisi akşama yerim bare napimm
Bende kendime türk kahvesi yaptım şimdi sade
Hadi afiyet olsun bana
Bende kendime türk kahvesi yaptım şimdi sade
Hadi afiyet olsun bana
[ı]kahve yasak degilmiydi:44:[/ı]
falda hafifleyeceksin diyo mu?
neeeee !!! Yasakmı kızlar:26: Tüh çok geç içtim bile:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?