- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.741
canım 2 hafta önce 71.9 ile başladım.2. haftanın sonunda 65.2 çıktım
canım bişey olmaz.aslında bozmuşsunda boşver.hiçbişey olmamış gbi yola devam
canım ya sen muhteşem bi moral kaynağısın
maşallah nasıl becerdın sıırrını ıstıyorum lutfennnn
günaydın canım bende şimdi kabızlık çekmiyim diye sirkeli su içtim.şimdide salatamı yicem. hayırlısıyla şu günüde atlatsak.herkese günaydın. diyete sebzeyle devam şimdi kendime kocaman bir salata yapıcam. kolay gelsin hepinize.
günaydın arkadaşlar bugün tartıldım malesef 300 gr vermişimsuyu fazla içiyorum heralde ondan dolayı diyetin sonunda belli olur artık kilo verip vermediğim bugün tartılan varmı aramızda
günaydın canım bende şimdi kabızlık çekmiyim diye sirkeli su içtim.şimdide salatamı yicem. hayırlısıyla şu günüde atlatsak.
herkese güüüüüünaaaaaydın haydi başlayaım kızlar
aaa sirkeli su önler mi kabızlığı ben valla kötüyüm
dünden beri patates mahvetti beton gibi
bu günde sabahtan beri domates yiyorum bebek bugün gıcıklık yapıyoo bana kalkıp bişey hazırlayamadım kendime elma gibi yiyorum domatesleri
gunaydin kizlar dun aksam kan sekerimmi tansiyonummu dustu anlayamadim aclik hissi yoktu basim dondu ellerim buz gibi oldu gozlerim karardi iki bebenin stresiyle diyet agir geldi galiba esimde birguzel fircaladivalla azcik gobegim var onu eriticem diye sagligimdan oluyordum salladim diyeti falani gobege yonelik egzersiz ve az yemeyle yola devam sizlere kolay gelsin
selamlar
ne yaptıysam olmuyor, eski kiloma ulaşamıyorum. 60kg ile bugün itibariyle başladım. umarım bu 5 gün diyetinden bir sonuç alırım 55 kilo olmam lazıımm...
aaa sirkeli su önler mi kabızlığı ben valla kötüyüm
dünden beri patates mahvetti beton gibi
bu günde sabahtan beri domates yiyorum bebek bugün gıcıklık yapıyoo bana kalkıp bişey hazırlayamadım kendime elma gibi yiyorum domatesleri
ginaydın .ben tartılmadım. ama dün baya patates yedimbayada su içtim ama en azından tuz yağ şeker un yok. o bile bişeydir kilo vermsek bile
moralini bozma inşallah bundan sonra daha çok vercez
benimki çok iyi sayılmaz arkadaşım. sebze günü kötü gidiyor. kabak yemeği yaptım ama hiç güzel olmadı.kızlar nasıl gidiyor bakim :) ben 4-5 gündür 65 'e takıldım kaldım.o yüzden bugün dieti bozdum.abartmadan biraz yemek yedimki metabolizmayı kandırayım diyeyarın tekrar yumurta ile başlıyorum dietime.ben 75 kiloda da böyle takılmıştım :) bu 5 lerde bişey var ama çözemedim
umarım bundan sonra 55 te takılırda bir daha diet derdim olmaz
ee neler yaptınız bakim.varmı bırakan kaçamak yapan yada hayır ben kaçamak almıyim diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?