5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ebru şallı 1 temmuza kadar devam edecekmiş çok üzüldüm saati belli olunca sistemli oluyordu şimdiş ben kendi başıma savsaklarsam sonrada kilo alırsam

kayseriye gitcem annemin yanına orda pideleri yersem

ben en iyisi 33 beden kotu vermiyim kimseye

gamzeli yavrum bende balıkesirde yaşıyorummm sonunda burda arkadaşım olduu

2 senedir burdayım hep evdeyim çok sıkılıyordum çoook sevindim görüşürüz sana çay ısmarlarım:82:

yok canım artık okadar kilo almazsın. bende doğum sonrası 44 bedendim
o kadar büyükkü anlatamam

hallibo tebrik ederim seni ve kilo veren herkesin.

ben hala çok şişim moralim bozuluyor. (((

ama pes etmiyorum umarım verebilmişimdir. yarın sabah tartılınca bakacağım bakalım.

bu arada da çok boş kaldı burası. baksanıza pek fazla değilmişiz gibi geliyor. ben sürekli takip ediyorum ama işlerin yoğunluğundan cevap yazamıyorum. vakit buldukça katılıyorum sohbetlere.

kolay gelsin herkese....

teşekkürer canım

ben hem diyet hem sabah akşam 40 dk yürüyüş hemde 40dk pilatesle verdim ama saadece diyetle 1,5 ayda 68 den 64.4 e düşebilmiştim anca yürüyüş ve terleme zayıflatıyor herkes tartılsın önce sahuna eşofmanı giysin çıksın yollara eve gelincede tartılsın 1 kilo atıyorsunuz tam ben hergün bakıyorum

bel çevren kalın benim pilateslede ondan kurtulmaya çalışıyorum inşallah

Kızlar ben karar verdım dusundum tasındım dıyete başlıyorum :) haftaya pzartesıyle bırlıkte bana katılmak isteyen var mı ? malum ondan sonra tatıle gıdecık ve bu sok dıyet bana ıns yardımcı olur tatıldede inş almazsam

Son düzenleme:
Bende başlıyorum yarın Sınırlı olanı yapıcam istediğim günden başlayabilirmiyim yoksa sıra önemli mi ? Ve meyve Konusunda 2 Çeşit meyveyi toplam 5 porsiyon yememde sakınca var mı ? yoksa tek bi meyveyimi 5 porsiyon yemeliyim.. :26::26::26:

pazartesi hepimiz 3. haftaya başlıcaz merak etme yanlız değilsin herkes kilosuna ulaşana kadar bu diyete devamm

sabah nasıl başladıysan öyle devam etmen lazım ...

yani sabah 2 çeşit yedin gün boyu o 2 çeşitle devam.. sen en iyisi bizim gibi meyve salatası yap kendine nekadar çeşidin varsa akşama kadar o salatayı yersin

tatil gelince o sıcakta hiç bişey yiyemezsin meyve ve salatadan başka o yüzden kaygılanma bence ha ama sen yok ben kebapları dondurmaları köklücem diyorsan bilmem

Son düzenleme:
pazartesi hepimiz 3. haftaya başlıcaz merak etme yanlız değilsin herkes kilosuna ulaşana kadar bu diyete devamm

Çok sevindim tek olmadıgıma inş tamamlarım şu diyeti dogru duzgun evet sıcakta bısey pek yenılmıyo ama benım sagım solum bellı olmuyo pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…