5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Çok güzel vermişsin umarım geri dönmezler Bişe sorcam meyve gününde tek bi meyve mi yedin ? yoksa 2 3 çeşit meyveden toplam 5 porsiyon mu yedin ?

ben biraz karışık gittim dün meyve günümdü

sabah bir dilim elma kayısı tüysüz şeftalı birde yeni dünya y edim işe gittim işte de elmann kalanını kayısı devam ettim
öğlen yine karışık yedim sonrada sadece elma ve kayısı yedim çok tatsuz tuzsuzdular vermişler hormonu vermişler hormonu canım istemedi

inşallh geri dönmezler tek korkum o artık yediğime içtiğime dikkat edeyim biraz birde plates başlayıp sıkılaşsam yeter de artar bile

canım ben uzun süre delta kullandım memnunum
yalnız minderin en kalın olanını al.hoca bize onu önermişti

omurgayı iyi destekliyor

canım çok güzel vermişşsin benim anca 2 kilo olacak galiba:26:
ama olsun sonrada mısır gevrekli olandan yapayım diyorum
ya arkadaşlar ben hala kabızım

canım çok güzel vermişşsin benim anca 2 kilo olacak galiba:26:
ama olsun sonrada mısır gevrekli olandan yapayım diyorum
ya arkadaşlar ben hala kabızım

elma sirkesi bal su karşımını tavsiye ederim canım.eğer sirke kullanamıyorsan sabah 1 kaşık bal ye üstünede bol su iç.çok rahat tuvalete çıkarsın

yine yeniden 2 gündeyim 4 tane kadar elma yedim. hiç bu kadar motive olmamıştım.allahtan tartılmıyorumda daha doğrusu tartılamıyorumda moralim bozulmuyor 20 gün sonra umarım 57-58 olurum ben yaaa:82: günde 2 saat yürüyüşede devam.kızlar 10 gün kadar yokum şehir dışına çıkıcam ama tabiki diete devam.ayın 21 inde kilomu yazarım inş.

inşallah verirsin canım. bende 54-55 o aralarda olmak istiyorum

ben aldım pilates malzemeleri 3. haftan incecik oldum ama kiloda değişiklik yok

tek tek almaya kalktım çok pahalı

bende netten bi siteden aldım : lastik,minder,25 cm top,65 cm top,çemberi,twist alet, dvd si 7 parça 70 tl ye aldım çokta güzel hepsini kullanıyorum süper herkes alsın herkes pilates yapsın

ben emzirdiğim için sırtım ağrıyodu o bile geçti daha fit hissediyorum kendimi

ben bu gün dayanamdım bozdum kızlar 3. günümdü ama regl dönemim tıka basa yemedim ama bozdum ne güzelde 1. kilo filan vermiştim pufff yarın devam ediiyim bari

canım hangi siteden aldın markası ne özelime yazarmısın sakıncası yoksa

100 olmadan mesaj yazamıyomuşum

hepsinin markası farklı :65 cm lik top delta
35 cm lik top selex
çember ravel lastik ve minderde de bişi yazmıyo adi bişi gelir diye düşünmüştük eşimle ama delta top 25 tl dışarda tek tek set almaya kalma ben siteyi veririm sana hatta aldığım firmaile görüşürüz ptt ile tahsilatlı ödeme ile aldım ben yani ürün geldi parasını verdim ha birde twist var

bu arada ben yürüyüşten geldim pilatesimi yaptım ohh süperim yarın kaç gelicem inşallah 60 gelirim bu günüde ben tavuk günü ilan ettim dün hiç acıkmadım 2 gündür tavuk

ravel cember cok kötu ya bende aldım ama gerı verdım hıc sert degıl kolaylıkla acılıp kapanıyor

ben kullanıyorum gayette memnunum belki daha serti ile çalışmadığım için bilmiyorum ama bana gayet sert geldi:26:
kas yapmak değil zaten amacım zorlasın ve iç bacağı çalıştırsın yeter bana oda yapıyor zaten

kızlar son gün kaçamak yapmayın hade günü yarıladık

kaçamak yaparsak etimek eti form gibi şeylerle kaçak yapalım
sakın tatlı yemeyinn

su için karnınızdan dalga sesleri gelsin
bitki çaylarını ihmal etmeyin bide sirkeli su için zencefilli su için ha bire için ama yemeyinn

kızlar birde ben geçen ayın 17 sinde ölçmüştüm belimi,basenimi, göbeğimi,kalçayı,bacaklarımı,göğüslerimi

bu ayın 17 sinde birdaha ölçücemm çok merak ediyorum
ama bu gün tartıldım yürüyüşten gelince 60 ı gördümm
dahada gaza geldimm eski kotları çıkardım hamilelikten önce en son aldığımı yani biraz kilo aldıktan sonra aldığımı
veee şuan onun içindeyim 29 beden

doğumdan sonra aldığım kot 33 bedendi onuda şişkooo birine vericeemmm

evet canım yarım gün kaldı artık benimde tavuk günüm bugün
hadi bakalım sabah içtim sirkeli suyumu gene
herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…