- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.821
Çok güzel vermişsin umarım geri dönmezlerBişe sorcam meyve gününde tek bi meyve mi yedin ? yoksa 2 3 çeşit meyveden toplam 5 porsiyon mu yedin ?
cumartesi başladım çarşamba bitirdim. tam tammına 3.4 kg vermişim 4 gün ara bu sefer pazardan yada ptesiden başlıcam ama pilatese başlamak istiyorum ama malzemelerim yok top minder lastik almak istiyorum önerebileceginiz marka varmıdır acabaa
öpüyorum hepinizi yağlarınız erisin emiiiiiiiii
kızLar bende basLadım Bugunnnn İnşallah iyi sonuclar aLıcammmm :)
cumartesi başladım çarşamba bitirdim. tam tammına 3.4 kg vermişim 4 gün ara bu sefer pazardan yada ptesiden başlıcam ama pilatese başlamak istiyorum ama malzemelerim yok top minder lastik almak istiyorum önerebileceginiz marka varmıdır acabaa
canım çok güzel vermişşsin benim anca 2 kilo olacak galiba:26:
ama olsun sonrada mısır gevrekli olandan yapayım diyorum
ya arkadaşlar ben hala kabızım
canım sirkeli su içiyorum ama bal koymuyodum deneyeyim barielma sirkesi bal su karşımını tavsiye ederim canım.eğer sirke kullanamıyorsan sabah 1 kaşık bal ye üstünede bol su iç.çok rahat tuvalete çıkarsın
inşallah verirsin canım. bende 54-55 o aralarda olmak istiyorumyine yeniden 2 gündeyim4 tane kadar elma yedim. hiç bu kadar motive olmamıştım.allahtan tartılmıyorumda daha doğrusu tartılamıyorumda moralim bozulmuyor 20 gün sonra umarım 57-58 olurum ben yaaa:82: günde 2 saat yürüyüşede devam.kızlar 10 gün kadar yokum şehir dışına çıkıcam ama tabiki diete devam.ayın 21 inde kilomu yazarım inş.
pes etmek yo devaaaaaamben bu gün dayanamdım bozdum kızlar3. günümdü ama regl dönemim tıka basa yemedim ama bozdum ne güzelde 1. kilo filan vermiştim pufff yarın devam ediiyim bari
pes etmek yo devaaaaaam
bu akşam tartıldım 56.6
3 yıldan beri ilk defa 56 yı görüyorum
canım hangi siteden aldın markası ne özelime yazarmısın sakıncası yoksa
ravel cember cok kötu ya bende aldım ama gerı verdım hıc sert degıl kolaylıkla acılıp kapanıyor
evet canım yarım gün kaldı artık benimde tavuk günüm bugünkızlar son gün kaçamak yapmayın hade günü yarıladık
kaçamak yaparsak etimek eti form gibi şeylerle kaçak yapalım
sakın tatlı yemeyinn
su için karnınızdan dalga sesleri gelsin
bitki çaylarını ihmal etmeyin bide sirkeli su için zencefilli su için ha bire içinama yemeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?