- Konu Sahibi incilideniz
-
- #10.801
ben yeşil çay tavsiye ederim kabızlık için . Benimde bugün et günümdü. Ama bebişim çok huysuzlandı sat 11.30 kadar etimi pişiremedim tabii ki o saate kadar aç olan insan ne yapar. Ne varsa saldırır.Yani bugün diyet miyet hak getire. Yarın meyveyle devam edicem. Bu günü yaşanmamış sayıyorum
meyve kivi ve elma düşünüyorum. canım et günümde de fırın poşetinde tavuk yapıyorum. fırın poşetine konunca yağa gerek olmuyor zaten tuzda koymuyorum.sadece baharat. ama gayet lezzetli oluyor nar gibi kızarıyor tavsiye ederim
ya siz şimdi ymurta gününde yumurta süt yogurt peynirdemi yiyorsunuz ben güneneyle başlarsan öle devam et diye anladım. yani bugün meyve günümdü sabah elma kayısı şeftalyle başladım öle başladıgım için ekleme yapmadım. yani ilerleyen saatlerde ekleme yapıp yada bambaşka bişi yiyebiliyomuyuz yada sebze gününde filan sabah salata öğlen haşlanmış sebze akşam yağsız tutsuz türlü yemeği gibi hı yoksa benim anladıgım gibi güne neyle başlıyorsanonunla devemmı edileck
patates ve sebze gününde hep aynı şeyle devam ettim bonbonşekeri
patates günü ok da sebzzede ben çok zorlandım yaa tek domates salatalık yedim sabah öyle başladım diye tüm gün öle devam edilecek diye öle yaptım ki en sonunda domateslerifi fırına attım gündüz nese ne ama akşamları insan sıcak bişi istiyo sebze gününde buharda sebze yada yağsız tuzsun bi sebze yemeği süper olur.
birde ben burdaki sıraya göre gitmedim o yüzdende zorlandım artık ptesi burdaki sıraya göre yapayım bakalım kabızlık içinde üzüm sirkesi olmazmı baktımda üzüm var gerçi bu saatte içemem artık bidaha ki haftaya kaldı nese uff :26:
herkesin yağları erisin emiii çöp gibi olun kıyafetleriniz bol gelsinaman nazar değimesin
bugün biraz bende de var. yalnız hava çok sıcak birde öğle arası pazara gidince ben hepten fena hissediyorum. bugün doğru düzgün çay dahi içmedim. yeşil çay içtim sabah.[/Q
anladım canım neyse 1 gün kaldı.
bakalım cumartesi sabahı yazarız kiloları.gerçi benim vücut 2 senedir 58 de direniyor.
bakalım 56 olsam yeter şimdilik. zaten daha fazla olmıycak anladığım kadarıyla. 57.2yim şuan
cumartesi başladım çarşamba bitirdim. tam tammına 3.4 kg vermişim 4 gün ara bu sefer pazardan yada ptesiden başlıcam ama pilatese başlamak istiyorum ama malzemelerim yok top minder lastik almak istiyorum önerebileceginiz marka varmıdır acabaa
öpüyorum hepinizi yağlarınız erisin emiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?