5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben yeşil çay tavsiye ederim kabızlık için . benimde bugün et günümdü. ama bebişim çok huysuzlandı sat 11.30 kadar etimi pişiremedim tabii ki o saate kadar aç olan insan ne yapar. ne varsa saldırır. yani bugün diyet miyet hak getire. yarın meyveyle devam edicem. bu günü yaşanmamış sayıyorum

sağol canım evde var.acilen içmeliyim
çocuklarla işimiz çok zor. Olsun yarın devam edersin.
Ne meyvelerini yiyeceksin
Bide et olarak ne yemeyi düşünüyordun, yazabilirmisin:81:

meyve kivi ve elma düşünüyorum. canım et günümde de fırın poşetinde tavuk yapıyorum. fırın poşetine konunca yağa gerek olmuyor zaten tuzda koymuyorum.sadece baharat. ama gayet lezzetli oluyor nar gibi kızarıyor tavsiye ederim

BENDE ELMA ALYIM BARİ
evde çilek vede yeni dünya var
sağolasın tavsiyelerin için.bende tavuk yiyeyim

ya siz şimdi ymurta gününde yumurta süt yogurt peynirdemi yiyorsunuz ben güneneyle başlarsan öle devam et diye anladım. yani bugün meyve günümdü sabah elma kayısı şeftalyle başladım öle başladıgım için ekleme yapmadım. yani ilerleyen saatlerde ekleme yapıp yada bambaşka bişi yiyebiliyomuyuz yada sebze gününde filan sabah salata öğlen haşlanmış sebze akşam yağsız tutsuz türlü yemeği gibi hı yoksa benim anladıgım gibi güne neyle başlıyorsanonunla devemmı edileck

canım konu sahibiydi galiba yumurtaya biraz light labne sürerek yediğini söylemişti. geçmişteki yazıları baya okudum. bende üçünü 4 öğüne bölerek yedim canim
ama sınırsız olanda tabi
sabah kendimi kötü hissediyordum sütün içine toz zerdeçal vede trçın koyup,yumurta ile bi kısmını içtim geri kalanınıda diğer öğünlerde

patates ve sebze gününde hep aynı şeyle devam ettim bonbonşekeri

patates günü ok da sebzzede ben çok zorlandım yaa tek domates salatalık yedim sabah öyle başladım diye tüm gün öle devam edilecek diye öle yaptım ki en sonunda domateslerifi fırına attım gündüz nese ne ama akşamları insan sıcak bişi istiyo sebze gününde buharda sebze yada yağsız tuzsun bi sebze yemeği süper olur.

birde ben burdaki sıraya göre gitmedim o yüzdende zorlandım artık ptesi burdaki sıraya göre yapayım bakalım kabızlık içinde üzüm sirkesi olmazmı baktımda üzüm var gerçi bu saatte içemem artık bidaha ki haftaya kaldı nese uff :26:

herkesin yağları erisin emiii çöp gibi olun kıyafetleriniz bol gelsin aman nazar değimesin

bende sebze gününde baya kötü oldum arkdaşım:18:
kabak yemeği yaptım ama yağsız tuzsuz birşeye benzemedi
inşallh herşey iyi giderde zayıflarız kızlar
herkese iyi geceler

kızlar nasılsınız bakamm :) bugün yumurta gününü atlattım.sadece 4 tane yiyebildim ya amannn.yarın meyve günüm elma yicem.kızlar ben önüme 20 gün aldım.ayın 20 sinde kaç kilo çıkarsam artık orda bırakıcam. 4 *5 =20 gün eder.yani 4 kez daha bu dieti yapıcam.en kötü ihtimalle 2 kilo gitse her defasında 8 kg eder.yani ayın 20 sinde 57-58 kg olurum ki bu bana fazla fazla yetecek.baya bir zayıfladım.55 kiloya inersem çok zayıf görünücem.boyum 168.

günde 2 saat yürüyüşüme devam ediyorum.tartının pilini çıkardım arkadaşıma verdim ayın 21 inde geri ver dedim tartıınca moralim bozuluyor.bide spora başlayınca spor şişliği baş gösterdi.20 güne kadarda bu şişlikler inmiş olur.ayyy ne çok konuştum.son 20 gün kızlarrr.

offf offf offff ben nie yapamadım yaa negüzel başlamıştım 3 kg verdim sonra bıraktım ve aldım başla bırak başla bırak bişey olrmu yaaa benide alın aranızaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

arkadaşlar merhaba,

meyve günü ve benim en çok sevdiğim gün. :)))

ama sabah tartıldım ve biraz moralim bozulduçünkü tartı da pek fazla bir oynama olmamış. gerçi regl dönemi ve kabızlıkda etken gibi ama bakalım. moral bozmak yok ve diyete devam.

evet bende şu anda kayısı ve eriklerimi yiyorum. dün malesef benim için kayıp gün oldu.oğlum huysuzlanınca et olarak bişey yapamadım sabahtan. açlıktan saat 11.30 gibi ne bulduysam yedim. sonrasında uymaya çalıştım. ama benim de tartıda pek bir oynama olmadı bu hafta neden acaba genelde buradaki arkadaşların ortak derdi bu galiba.vücut direniyo galiba

ben bu gün tavuk günü yaptım kendime

sabah yürüyüşüm pek hoşuma gitmedi sağlık ocağına alan uğrayınca tempolu olamadım pilatesimi yaptım ama

şimdide mekik aleti getirdi arkadaşım onla mekik çekicem tartıya gelince 2 gündür sabahları 61.5 çıkıyorum hafta sonu cıvıtmazssam 4. haftama 60 ile girerim inşallah

22 nisan 2011 slm bende zayıflamak isteyenlerdenim bende katıldım aranıza
58 kiloyla hamile kaldım 83 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 76 kilo idim 2 ay geçti 68 kiloyum kendiliğinden gitti şişler falan indi yani diyet miyet yapmadım
10 kilo fazladayım sizle beraber zayıflamak istiyorum.....

nerden başlıcam bilmiyorum bebek bana bişey yaptırmıyor yürüyüş falan yok yani

bu mesajı yazmışım topiğin birine kendi kendime diyet yaptım ve mayıs 20 de felan 64.4 tüm ve sizinle devam ediyorum yola ....
aradan 40 gün geçti 61.5 desek 6.5 kilo vermişim yane o zamanlarki sıkıntım verememe korkm çok fazlaydı hayatım boyunca 68 kalıcam diye korktum

şimdi ise 58 i bıraktım 55 e yürümeye çalışıyorum

kızlar selam bugün meyve günüm elma alamadım.
evde yeni dünya erik kayısı ve çilek vardı meyve salatası yapıp yedim
ama ben çok halsizim kızlar sabah başımda döndü
sizdede varmı halsizlik

bugün biraz bende de var. yalnız hava çok sıcak birde öğle arası pazara gidince ben hepten fena hissediyorum. bugün doğru düzgün çay dahi içmedim. yeşil çay içtim sabah.

cumartesi başladım çarşamba bitirdim. tam tammına 3.4 kg vermişim 4 gün ara bu sefer pazardan yada ptesiden başlıcam ama pilatese başlamak istiyorum ama malzemelerim yok top minder lastik almak istiyorum önerebileceginiz marka varmıdır acabaa

öpüyorum hepinizi yağlarınız erisin emiiiiiiiii

Çok güzel vermişsin umarım geri dönmezler Bişe sorcam meyve gününde tek bi meyve mi yedin ? yoksa 2 3 çeşit meyveden toplam 5 porsiyon mu yedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…