5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben 101.9 le basladim suanda 99.4 cumartesi, pazar serbest gunumdu hic kilo almadim bugun tekrar basladim insallah busefer kacamak yapmam da daha fazla gider sende kurtulursun kilolarindan insallah

süpersin canım işte bu :)))) ekliyorum senide süper listemize

Mrbb ben bu diyeti 1 hafta annemle uyguladım asla KAÇAMAK yapmadım ! bugün annemle beraber tartılmaya gittik 96,8 den ŞİMDİ : 91 e düşmşüm mutLuyummm !:97:

bize baya motivasyon oluyorsunuz çok süper ya

bu başarıya şapka çıkartıyorum

bu hafta tamam mı devam mı? bize katılmak istermisin?

ewt yaa bende çok çabuk pes ediorm ama bu sefer durum başka inş beş gün sonra 4 kilo az olucam veya olucaz bunu çooook istiorum ....

inşallah canım inşallah
bak arkadaşlar ne güzel vermiş onları kendimize örnek almamız lazım

ewt yaa bende çok çabuk pes ediorm ama bu sefer durum başka inş beş gün sonra 4 kilo az olucam veya olucaz bunu çooook istiorum ....

inşallah canım inşallah
bak arkadaşlar ne güzel vermiş onları kendimize örnek almamız lazım

güncel liste
arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başlıyor)
3melegmvar 99,4 ??? (ilk hafta 2,5 kilo verdi tebrikler kendisine)
masumm_hayaller 91 ??? (motivasyon olsun diye ilk haftasında 6 kiloya yakın kilo verdi, tebrikler kendisine)

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ŞANSLARRRRRR

kızlarr bu diyet peşpeşemi uygulanıyo peki yani zararı varmıdır?yoksa istenilen kiloya inene kadar mı

Ben bu hafta ilk defa uygulayacağım ama peş peşe yapıpta başarıya ulaşan baya arkadaşlar var bu sayfada, yani denemekte fayda var diye düşünüyorum

patates yemekten içim bulandı :26: su içtikçe içim kazınıyor şu gün bi bitseydi valla bozmaktan korkuyorum ayrıca sunıta ben bu bozuk tartıyla başlangıç kiloma ne yazcam

patates yemekten içim bulandı :26: su içtikçe içim kazınıyor şu gün bi bitseydi valla bozmaktan korkuyorum ayrıca sunıta ben bu bozuk tartıyla başlangıç kiloma ne yazcam

al benden de o kadar çok şükür sadece bir gün bu patatese katlanmak zorundayız :)

ben bugün patatesleri elma dilim yapıp biberiye otuyla, kırmızı biberle (ve itiraf ediyorum çok az tuzla, ay biliyorum çok kötüyüm) fırına sürdüm ve şuanda yiyorum çok güzel oldu tavsiye ederim

hmmm güzel bir soru canım ama istersen mezurayla belini ve basenlerini ölç ve c.tesi sabah yeniden ölç ve incelme varmı bak. Zaten aslında en iyi yöntem mezurayla ama biz illa tartılmak istiyoruz. Yanda yakınında bir eczane varsa yarın sabah bir tartıl

kızlar yarın evde yokkum o yüzden nette girersemde çok geç saatlerde girebilirim ancak, sakın pes etmek yok bu kilolar gidecek başka şansları yok

1 hafta ara vererek uygulamayı düşünüyorum doktorumun verdigi diyet listesini bir sonraki hafta inş. tekrar :97:

tamam canım ama ben arkadaşlara motive olsun diye senin başarı öykünü listeye ekledim eğer istemezsen tabiki çıkartabilirim

öbür hafta bekliyoruz o zaman seni

merebalar bende kara kara dusunurken bugun bu listeyi ve grubu buldum. Baktim 1000 sayfayi gecmis ozaman kesin dogrudur dedim. Bende baslicam yarindan itibaren baktim patates varmis evde =D=D benide listeye eklermisnz cok tesekkurler adim adim yazicam yaptiklarimi pazar sabahida tartilip soylicem size kac kilo verdigimi

Son düzenleme:
hergün bişey çıkıyo bi türlü yapamadım şu diyetin devamını getiremedim gitti sabah 2 top dondurma yarım muz 1 kase müsli akşmda menemen yedim. dün sadece pirinç lapası yarın var çarşmba akşmı yolculuk var pofffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu diyet güzel gibi görünüyor. Vermem gereken biraz kilo kaldı. Ama bu diyette son gün yumurta var. Ben yumurtayı öyle asla direk yiyemem illa ekmek arası filan olacak. Yumurtayı katmasam da başka bişey olsa olur mu? Ya da ne gibi bir alternatif geliştirebilirim. Diğer günler kolay benim için ama yumurta olunca iş bozuluyor :/

bütün günü sütle yada yoğurtlada geçirebilirsin yada istediğin bi günü tekrarlarsın ben hiç burdaki sıraya göre ypmadım

Aramıza hoşgeldin canım, başlangıç kilonuda yazarsan sevinirim hadi bakalım bol zayıflamalar

güncel liste
arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başlıyor)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 ?? ??? (salı günü başlıyor)

GECEN HAFTAKİ başarı öyküleri:
masumm_hayaller arkadaşımız ilk haftasında 96,6 dan 91 düştü kendisini tebrik ediyoruz
3melegmvar ilk haftasında 2,5 kilo verdi kendisini tebrik ediyoruz ve başarıların devamını bekliyoruz

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…