- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.201
kızlarr bu diyet peşpeşemi uygulanıyo peki yani zararı varmıdır?yoksa istenilen kiloya inene kadar mı
ben 101.9 le basladim suanda 99.4cumartesi, pazar serbest gunumdu hic kilo almadim bugun tekrar basladim insallah busefer kacamak yapmam da daha fazla gider sende kurtulursun kilolarindan insallah
Mrbb ben bu diyeti 1 hafta annemle uyguladım asla KAÇAMAK yapmadım ! bugün annemle beraber tartılmaya gittik 96,8 den ŞİMDİ : 91 e düşmşüm mutLuyummm !:97:
ewt yaa bende çok çabuk pes ediorm ama bu sefer durum başka inş beş gün sonra 4 kilo az olucam veya olucaz bunu çooook istiorum ....
ewt yaa bende çok çabuk pes ediorm ama bu sefer durum başka inş beş gün sonra 4 kilo az olucam veya olucaz bunu çooook istiorum ....
kızlarr bu diyet peşpeşemi uygulanıyo peki yani zararı varmıdır?yoksa istenilen kiloya inene kadar mı
Ya kızlar bende başlamak istiyorum ama patatesi tuzsuz yiyemiyorum
Bi alternatifi yokmu patatesin hı ?:26:
patates yemekten içim bulandı :26: su içtikçe içim kazınıyor şu gün bi bitseydi valla bozmaktan korkuyorumayrıca sunıta ben bu bozuk tartıyla başlangıç kiloma ne yazcam
bize baya motivasyon oluyorsunuz çok süper ya
bu başarıya şapka çıkartıyorum
bu hafta tamam mı devam mı? bize katılmak istermisin?
1 hafta ara vererek uygulamayı düşünüyorum doktorumun verdigi diyet listesini bir sonraki hafta inş. tekrar :97:
tamam canım ama ben arkadaşlara motive olsun diye senin başarı öykünü listeye ekledim eğer istemezsen tabiki çıkartabilirim
öbür hafta bekliyoruz o zaman seni
Bu diyet güzel gibi görünüyor. Vermem gereken biraz kilo kaldı. Ama bu diyette son gün yumurta var. Ben yumurtayı öyle asla direk yiyemem illa ekmek arası filan olacak. Yumurtayı katmasam da başka bişey olsa olur mu? Ya da ne gibi bir alternatif geliştirebilirim. Diğer günler kolay benim için ama yumurta olunca iş bozuluyor :/
merebalar bende kara kara dusunurken bugun bu listeyi ve grubu buldum. Baktim 1000 sayfayi gecmis ozaman kesin dogrudur dedim. Bende baslicam yarindan itibaren baktim patates varmis evde =D=D benide listeye eklermisnz cok tesekkurler adim adim yazicam yaptiklarimi pazar sabahida tartilip soylicem size kac kilo verdigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?