- 27 Ocak 2010
- 362
- 33
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.181
3 patates yedim henüz su içmedim kalkınca ben keten tohumu yuttum suyla sonra açık çay içtim patates yedim kafam biraz tuhaf gibi :90: ama umrumda değil
şu ana kadar iki patates yedim 2 bardak yeşil çay 1.5 lt su içtim akşam bir bardak y.çay 1 lt su 1 pates ve 1 saat spor yapcam şu anda çok tokum açlık hissetmiorm inş işe yarar :)
80 kg' yum... ve kendimi cok mutsuz, çirkin hissediyorum...
hiç moral bozmak yok candancım hemen patatesleri haşlıyorsun ve bize katılıyorsun bak senide listemize ekliyorum c.tesi sabahı tartılıyoruz ve sonuçları görüyoruz tamam mı canım?
yarın patateslerimi yemeğe başlıcam...
ben çok istiyorum ama katılamam...şeytan diyor başla,ama daha 2 aylık kızım var sadece emziriyorum..offf pofff arfa tafraaaa
yok canım seni biz emzirme döneminden sonra alalım, bebişin şimdi kilolarından daha önemli annesi onu güzel doyursun
şimdide abur cubur hamur işinden uzak durup spor yapmaya çalışıyorum ama yavaş gidiyor.sütüm besleyici olsun diye peynir ve sütü biraz kaçırıyorum:26da kilo vermemin yavaşlamasına neden oluyor..6 ay bi çıksın diyete sokcam kendimi hemen:81::81:
Canım kaç kiloyla başlayım 2.500 verdin? bende bugün 69 ile başladım ve 2.500 versem çok sevinirim
Ahhh ben yeşil çay hiç içmedim dur yapayımda içeyim iyi hatırlattın gizem teşekkürler :)
valla ben fazla tok değilim ama olsun bu sefer pes etmek yok
benide eklermisin listeye baslama kilom 99.4arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum
isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:
gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın
hadi bakalım herkese BOL ŞANSLARRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?