5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

3 patates yedim henüz su içmedim kalkınca ben keten tohumu yuttum suyla sonra açık çay içtim patates yedim kafam biraz tuhaf gibi :90: ama umrumda değil

Canım su da çok önemli lütfen ihmal etme, ya aslında bende bugün keten tohumunu düşündüm ama diyeti engellermi bilmediğim için bıraktım acaba yesem mi?
Hadi ya senin de kafan tuhaf demek

şu ana kadar iki patates yedim 2 bardak yeşil çay 1.5 lt su içtim akşam bir bardak y.çay 1 lt su 1 pates ve 1 saat spor yapcam şu anda çok tokum açlık hissetmiorm inş işe yarar :)

şu ana kadar iki patates yedim 2 bardak yeşil çay 1.5 lt su içtim akşam bir bardak y.çay 1 lt su 1 pates ve 1 saat spor yapcam şu anda çok tokum açlık hissetmiorm inş işe yarar :)

Ahhh ben yeşil çay hiç içmedim dur yapayımda içeyim iyi hatırlattın gizem teşekkürler :)
valla ben fazla tok değilim ama olsun bu sefer pes etmek yok

80 kg' yum... ve kendimi cok mutsuz, çirkin hissediyorum...

hiç moral bozmak yok candancım hemen patatesleri haşlıyorsun ve bize katılıyorsun bak senide listemize ekliyorum c.tesi sabahı tartılıyoruz ve sonuçları görüyoruz tamam mı canım?

hiç moral bozmak yok candancım hemen patatesleri haşlıyorsun ve bize katılıyorsun bak senide listemize ekliyorum c.tesi sabahı tartılıyoruz ve sonuçları görüyoruz tamam mı canım?

çok teşekkür ederim Sunita... gerçekten desteğe çok ihtiyacım var bu konuda. 6 ay cok pahalı bir spor merkezine gittim ama sadece 1 kg gitti benden metabolik yaşım tanita cihazında 52 çıktı yani 10 yaş fazla...

güncel liste
arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başlıyor)

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ŞANSLARRRRRR

Hadi kızlar listemiz kabarıyor kimler daha kilolarına savaş açmak istiyor

dadi bekliyoruz

ben çok istiyorum ama katılamam...şeytan diyor başla,ama daha 2 aylık kızım var sadece emziriyorum..offf pofff arfa tafraaaa

yok canım seni biz emzirme döneminden sonra alalım, bebişin şimdi kilolarından daha önemli annesi onu güzel doyursun

şimdide abur cubur hamur işinden uzak durup spor yapmaya çalışıyorum ama yavaş gidiyor.sütüm besleyici olsun diye peynir ve sütü biraz kaçırıyorum:26da kilo vermemin yavaşlamasına neden oluyor..6 ay bi çıksın diyete sokcam kendimi hemen:81::81:

ah ah o abur cubur değilmi bizi bu hale koyan
verirsin canım dert etme, tek derdimiz kilolaımız olsun

Canım kaç kiloyla başlayım 2.500 verdin? bende bugün 69 ile başladım ve 2.500 versem çok sevinirim

ben 101.9 le basladim suanda 99.4 cumartesi, pazar serbest gunumdu hic kilo almadim bugun tekrar basladim insallah busefer kacamak yapmam da daha fazla gider sende kurtulursun kilolarindan insallah

benide eklermisin listeye baslama kilom 99.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…