- 27 Ocak 2010
- 362
- 33
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.161
ben yarin tekrar basliyacagim gecen hafta yaptim 2.500 verdimaralarda birazda kacamak yapmistim dun ve bugun yememi abartmadim simdilik kilo almadim bu hafta kacamak yapmiyacagim yarin baslayacak herkese kolay gelsin arkadaslar
kızlar bende bugün şu pirinç olayına girdim sabah yarım çay bardağı haşladım yoğurtla yedim şimdi bitki çayımı içiyorum(maydonoz sapı limon) arada sebze yiyeceğim 3 gün sonra yazışırız :)
benim tartım bozuk ya 100 kiloluk babamı 76 kilo gösteriyor
babamı az gösteriyor biz çıkınca oooh maşallah ileri gidiyor ben taş çatlasın 61-62 arasıyım her ne kadar tartı 66da ısrar etsede o kadar yokum 4 sene önce 65tim ordan biliyorum o dönem azmedip 50 olmuştum herkes dalga geçiyordu ye artık öleceksin diye yedik yedik al işte :84:
ah ah ne günlerdi :97: 65 kilo olmuştum herkes dalga geçiyordu tam bi tombik olmuştum sonra karar verdim kahvaltımı düzenli yaptım artık ekmeği azaltmışve daha yavaş yiyordum 2 lt su içtim sonraki öğünü 4-5 gibi yiyordum ve 6dan sonra bişey yemiyordum artı yatarken 2 bardak falan biberiye içiyordum abur cubur tamamen çıkarmıştım hayatımdan çok canım çekerse bi kere alıyordum bırakıyordum 38 bedene kadar düştüm o bile bol geliyordu gerçi sonra nişanlandım ve nişanı attım ve yine kendimi saldım çikolatalara saldırdım resmen aldıkça aldım yine şimdi görenler yine ne kadar kilo almışsın diyo sinirimi bozuyorlar kıyafetlerim eskisi gibi rahat olmuyor ve ben kendimde eski azmimi göremiyorum olmuyor ve eskisi gibi de kolay veremiyorum ama bu diyetle olacak inşallah
kızlar ben perşembe günü istanbula ayın 3 ündede kayseriye gideceğim inşallah diyetim alıp başını gitmez benden çünkü pazar günü kendimi zayıflamış görmek istiyorum
eşim daha zayflama diyor çünkü pilates öyle inceltmişki 58 kilo olmama rağmen 38 beden bol geliyor ama tartıda 55 i görmeden içim rahat etmicek
yahu gerçekten işe yarıyor mu anlamadım kilo verenler bi paylaşsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?