5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugün başladım, patateslerimi haşladım üzerine pul biber ve otlar döktüm ve şuanda afiyetle yiyorum. Bir ay sonra kayınımın düğünü var en kötü 4-5 kilo vermem lazım

ben yarin tekrar basliyacagim gecen hafta yaptim 2.500 verdim aralarda birazda kacamak yapmistim dun ve bugun yememi abartmadim simdilik kilo almadim bu hafta kacamak yapmiyacagim yarin baslayacak herkese kolay gelsin arkadaslar

Canım kaç kiloyla başlayım 2.500 verdin? bende bugün 69 ile başladım ve 2.500 versem çok sevinirim

kızlar bende bugün şu pirinç olayına girdim sabah yarım çay bardağı haşladım yoğurtla yedim şimdi bitki çayımı içiyorum(maydonoz sapı limon) arada sebze yiyeceğim 3 gün sonra yazışırız :)

bol zayıflamalar halibo, sen bir yap bakalım eğer başarı görürsen bizde yaparız :)))) :81:

Ohhh süper bu hafta baya kalabalık bir kadroyla başlıyoruz

kızlar ne diyorsunuz c.tesi sabahmı tartılalım yoksa hergünmü?

arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim Başlangıç kilo C.tesi sabahki kilo
gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ŞANSLARRRRRR

babamı az gösteriyor biz çıkınca oooh maşallah ileri gidiyor ben taş çatlasın 61-62 arasıyım her ne kadar tartı 66da ısrar etsede o kadar yokum 4 sene önce 65tim ordan biliyorum o dönem azmedip 50 olmuştum herkes dalga geçiyordu ye artık öleceksin diye yedik yedik al işte :84:

vauuuuu 50 baya vermişsin o zaman, ne yapmıştında bu güzel rakamı görmüştün? birkere gördüysen gene görürsün canım sakın moralini bozma, bu sefer başaracağız :))) bende 58 yeniden görmek istiyorum

ah ah ne günlerdi :97: 65 kilo olmuştum herkes dalga geçiyordu tam bi tombik olmuştum sonra karar verdim kahvaltımı düzenli yaptım artık ekmeği azaltmışve daha yavaş yiyordum 2 lt su içtim sonraki öğünü 4-5 gibi yiyordum ve 6dan sonra bişey yemiyordum artı yatarken 2 bardak falan biberiye içiyordum abur cubur tamamen çıkarmıştım hayatımdan çok canım çekerse bi kere alıyordum bırakıyordum 38 bedene kadar düştüm o bile bol geliyordu gerçi sonra nişanlandım ve nişanı attım ve yine kendimi saldım çikolatalara saldırdım resmen aldıkça aldım yine şimdi görenler yine ne kadar kilo almışsın diyo sinirimi bozuyorlar kıyafetlerim eskisi gibi rahat olmuyor ve ben kendimde eski azmimi göremiyorum olmuyor ve eskisi gibi de kolay veremiyorum ama bu diyetle olacak inşallah

Son düzenleme:
kızlar ben perşembe günü istanbula ayın 3 ündede kayseriye gideceğim inşallah diyetim alıp başını gitmez benden çünkü pazar günü kendimi zayıflamış görmek istiyorum
eşim daha zayflama diyor çünkü pilates öyle inceltmişki 58 kilo olmama rağmen 38 beden bol geliyor ama tartıda 55 i görmeden içim rahat etmicek

Canım sakın moralini bozma yeniden 50 li göreceksin yeterki eskisi gibi hırslı ol. Ya zaten abartılı çokta kilomuz yok bende senin gibi 11 kilo falan vermek istiyorum yani 58 olsam yine süper olacak.
E nasıl gidiyor diyetin? ya benim demin tansıyonum mu kan şekerim mi ne düştü herhalde acayip baş dönemlerim oldu. Hemen patatesleri götürdüm ve bol su içiyorum inşallah birşeye yarar

hallibo pilates baya işe yaradı demek! bende bugün niyetliydim gitmeye ama son anda bir aksilik çıktı artık çarşamba gideyim bari
bence de ne güzel zayıflamışsın darısı bizim başımıza

3 patates yedim henüz su içmedim kalkınca ben keten tohumu yuttum suyla sonra açık çay içtim patates yedim kafam biraz tuhaf gibi :90: ama umrumda değil

arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm
54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ŞANSLARRRRRR

yahu gerçekten işe yarıyor mu anlamadım kilo verenler bi paylaşsa ?

canım ben ilk defa yapıyorum ama bu sayfada baya arkadaşların başarılarını okudum ve denemekte fayda gördüm, istersen senide ekleyelim listemize ve beraber zayıflayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…