5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar kızlar işte güncel listemiz

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm
54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ 65 ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başlıyor)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 62 ??? (salı günü başlıyor)

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

iyi akşamlar kızlar daha yeni eve geldim

itiraf ediyorum 1 tane patates böreği yedim ama bana komplo kurdular eşimin teyzesine gittik sadece salata yap dediğim halde börekte yapmış ah ah yesem bir dert yemesem ama yarın tam program devam pes etmek yok

eh sizde durumlar nasıl?

1 aydır bu topiği takip ediyorum pek bi hareketlilik yoktu sen geldin bi harektlenme oldu canım nerelerdeydin bu zamana kadar ben tatile çıkacağım zaman ortaya çıktın hı

Merhaba canım valla anca diyet yapma moduna girebildim

e o zaman tatilden sonra seni bekliyoruz

bugün 1 tane kandil simidi kaçırdım :26: yarın et günüm umarım biraz doyarım bugün tartıda 1kg eksik çıktım

ohhhhh süpersin canım valla ben c.tesi sabah tartıya çıkacağım bakalım ne çıkacak
ben yarın meyve günü yapmam lazım, çünkü meyvelerim kötü oluyor eti artık perşembe yaparım

hadi bakalım bekliyoruz seni
ama pirinç lapanla verdiğin kilolar hakında bizi haberdar et lütfen

bugun 3 patates yedim baharatli ama annem kac gundur istedigim dut almis israr etti diyetteim dememe ragmen senin icin diyince dayanamadim beyaz kirmizi karisik 1 avuc kdr yedim ama aksam sporumu yaptim =D yarin full sebzeyle devam evde yarim tencere semiz otu var immm.. en az kalorili sebzelerden biriymis ve vitaminlide he birde 1 tencere taze fasulye var etsiz onlari yicem =D

günaydın:)

pazar akşamı okudum bu sayfayı..tabii atlaya atlaya..karatay diyeti yapıyordum ama hep kaçamak yapıyordum son günlerde.baktım,olmayacak kısa süreli ama etkili bir diyet denemek
istedim sağlıklı olmadığını bildiğim halde:) ve buna karar verdim.iki günüm bitti.1600 gr verdim toplamda.her iki gün de 800er gr verdim.sabahları aç karnına 5 km yürüyüş de yapıyorum.
dün sebze günümdü ve kötü geçti,patlıcan salatası yapmıştım,yağ eklemeyince sadece kahvaltıda yiyebildim.sonra bütün günü domatesle geçirdim.tuz ilave ediliyor muydu bilmiyordum ama
ben patatese de domatese de hafif tuz ekledim.bugün et günü..yürüyüşten geldim,tavuk haşlıyorum şimdi..bugün karnım daha bir doyacağa benziyor:)

yürüyüşle süper oluyor geri almıyorsun kiloları hadı bakalım kaçamaksız devam

merhaba,

kızlar neoluyor sesiniz soluğunuz çıkmıyor kızıyorum haaaa

bugün meyve günümdeyim şimdilik fena gitmior yarında etle devam edeceğim

içimden bir ses sanki bazılarımız pes etti diyor, PESSSSS etmek YOKKKKK bu kiloar gidecek başka seçeneğimiz yok

olsun canım küçük kaçamaklar herkesin hakkı yeterki diyeti bozmayalım

ohhh afiyet olsun canım, dün dışarıda olduğum için sebze günümü salata ile geçirdim ama haftaya güzel bir türlü yapıp yerim

ohhhhh balböcüü süpersin ya alalım senide ekibimize beraber zayıflayalım

tuz yasak ama bence az koyduktan sonra sıkıntı olmaz baksana 2 günde ne güzel kilo vermişsin tuz yemene rağmen

merhabalar,benim bi sorum olacaktı.bu diyette yumurta ve et gunu bana hıc uymuyor yumurta hayatta yıyemem mesela.bunların yerıne ne kullanabilirim?

merhabalar,benim bi sorum olacaktı.bu diyette yumurta ve et gunu bana hıc uymuyor yumurta hayatta yıyemem mesela.bunların yerıne ne kullanabilirim?

Yumurtaya birkaç alternatif vardır, ve bunlar ne için ihtiyaç duyulduğuna bağlıdırlar. Denemek isteyebilirsiniz. Bazıları:

Ener-G Yumurta Yerini Alacaklar -
2 KAŞIK mısır nişastası = 1 yumurta
2 KAŞIK kamış kökü unu = 1 yumurta
2 KAŞIK patates nişastası = 1 yumurta
1 kümelenmiş KAŞIK soya tozu + 2 KAŞIK su = 1 yumurta
1 KAŞIK soya süt tozu + 1 KAŞIK mısır nişastası + 2 KAŞIK su = 1 yumurta.
1 KAŞIK keten tohumu + 1 bardak su = 1 yumurta. Tohumları ve suyu istenilen koyuluğa kadar 1-2 dakika karıştırın. 1 muz = 1 keklerdeki yumurta.

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Vegan"'dan alındı.

kızlar ben pirinçlerimi yedim öğlen domates salatalık arada biber ama canım nasıl yumurta istiyor sormayın valla kalkcam şimdi haşlıcam yada tereyağında tavada yapıcam ekmek bana bana yiycem

amannn kalk kızım pirinç ye sen bu kadar kiloyu almadan önce aklın nerdeydi

buraya yazdım nazara mı geldim ne:) bugün okuldan ayrılan arkadaşlar için yemek vardı.kızlarımla gittim ben de..niyetim onlara yedirmekti herşeyi..ama büyük kızım hamburger isteyince işler değişti..3 içli köfte bir de kadayıf tatlısı yedim..normalde bunlar bile kesmezdi beni ama fazlasıyla doydum.akşama vaktim olursa 1 saat kadar yürüyeyim.sabahları yürüyorum zaten

ah ben onların 5 ayda tatlarını unuttum bi 55 olayım aynı gün herşeyi yicemm tatlılar dolmalar börekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…