5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugun benim 3.gunum ama baya kacirdim bozsammi acaba simdiye kadar 1kilo verebildim yediklerimi saysam 1kilo cok bile vermisim hatta nasil verdim hayret ediyorum bugunu meyve ile gecistirsem iyi olacak insallah cumaya kadar 1kilo daha gider

hadi bakalim kararimi verdim yarin basliyorum... insallah banada biraz destek olursunuz.
65 kiloyum -> hedef 55.. (yas 23 boy 1.59)
15 temmuzda tatile gidecegim icin iki haftam var sadece. artik o zamana kadar ne kadar vere bilirim bakacagiz ^ 60 bile yeterli olur tatile kadar.... su 65 den kurtulamadim gitti...

ayyy ama bakin gercekten arada sirada bana yazin firca cekin ne bilim sevda pes etme devam et derseniz cok iyi olacak :))) cünkü buna ihtiyacim var.. etrafimda herkes baliketli olmama alisik ve zayif ola bilecegime inanmiyorlar yada hayal edemiyorlar diyelim.. o yüzden fazla destekde görmüyorum (

bugun benim 3.gunum ama baya kacirdim bozsammi acaba simdiye kadar 1kilo verebildim yediklerimi saysam 1kilo cok bile vermisim hatta nasil verdim hayret ediyorum bugunu meyve ile gecistirsem iyi olacak insallah cumaya kadar 1kilo daha gider

wow super ya kacirmna ragmen 1 kilo vermissin 3 gunde aynen devam canim boyle boyle gidicek hepsi yakinda

sevdaa 2 haftaya neler verilir sen sporda yap ama en az 100 sinav cek gunde ve 1 saat yuru hem kilo verir hemde sikilasirsin. Ve basaricaksin herkes gibi onlar yapiyolarsa bizde yapabiliriz =)

Son düzenleme:
sevda,ben ilk kızımın doğumundan sonra 77 kiloydum.sonra 74e indim ve bu sabitlendi.evlendiğimde de öyle incecik değildim,62 kg.dım.bana çok kişi asla eski kiloma ulaşamayacağımı söyledi.hırslandım,inat ettim.57 kg.a indim! 57 ki ben bu kiloyu en son ergenlik başlangıcında görmüşümdür.o derece hayaldi yani..insan isteyince herşey oluyor.şimdi 2.kızımın doğumundan kalan kilolar bunlar,tabii bir kısmı:).. hedefim ramazan bayramı..bu 2 ayda da 57 kg olmayı hedefliyorum..

bu diyeti de sadece 5 gün yapma niyetindeyim.biraz kilo vereyim ki gaza geleyim,dedim..ki iki günde 1600 gr beni oldukça motive etti.yarın bir 800 gr daha vermiş olmayı ummuyorum ama 500 gr versem yeter bana giden su da olsa mutluyum..yeter ki geri gelmesin:)) ki gelmemesi için zten dikkat de edeceğim..insan nefsiyle mücadeleye giriyor bu diyette..en sevdiğim yemekleri pişiriyorum kızıma,eşime..ama ben dokunmuyorum bile..

ahh carly ah.. insallah veririm.. bir kere bir ayda 10 kilo verip 58 düsmüstüm.. ama cok sürmedi dedigim gibi 65 oldum -.-
ama kararliyim vericem!! sizlerlede daha kolay veririm buna eminim. yürüyüse cikmam ama fitnese basladim.. yani haftada en az 3 kere orda bir saat sporumu yapmaya calisicam..

Balböcüü keske bende hamilelikden kalma kilolarimi vermeye calissam.. daha cocuk mocuk yok ortada ben kendimi bildim bileli kilolarla ugrasiyorum acaba birde cocuk yapsam ne olur.. vay halime
simdi kac kilosun balböcü?

kızlar ben geldim

sporumu yaptım biraz elma yedim ve şimdide bir bakayım dedim durumlar ney?

bizim liste file vermiş gibi görünüyor kızlar nerdesinizzzzzzz

canım durmak yok yola devam, bu kilolara savaş açma zamanı geldi ve geçti bileeeeee

hallibo pirinç lapasıyla kaç kilo verebildin?

aynen giden su da olsa insan motive oluyor dahada azimle devam ediyor..
bendede ayni sorun var... eve geliyorum aksam misal bi meyve yemeyi düsünüyorum, annem döktürmüs yine yemekleri.. börekler cörekler yagli yemekler.. ev mis mis kokuyor. gelde simdi o meyveyi ye :))) yada bazen ben yemegi yapiyorum ama yemiyorum cok zor oluyor. ama vermeye baslayinca kilolarin gittigini gördükce terazide o yapilan yemekleri pek canin istemiyor

slm canım aramıza hoşgeldin
senide listemize ekliyorum

valla burada benden baya fırça yersin ve baya motive olursun merak etme sen

hadi inşallah canım bu kaç günlük bir diyetti?

Slm kızlar aramıza yeni arkadaşlar katıldı, bu arada bazılarından ses çıkmıyor kızlar NERDESİNİZZZZZ

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ 65 ???
CerenVicotria
63 ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başladı)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 62 ??? (salı günü başladı)
ssevdaa 65 ??? (perşembe başlıyor)

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…