- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.261
bugun benim 3.gunum ama baya kacirdim bozsammi acaba simdiye kadar 1kilo verebildim yediklerimi saysam 1kilo cok bile vermisim hatta nasil verdim hayret ediyorumbugunu meyve ile gecistirsem iyi olacak insallah cumaya kadar 1kilo daha gider
bugun benim 3.gunum ama baya kacirdim bozsammi acaba simdiye kadar 1kilo verebildim yediklerimi saysam 1kilo cok bile vermisim hatta nasil verdim hayret ediyorumbugunu meyve ile gecistirsem iyi olacak insallah cumaya kadar 1kilo daha gider
kızlar ben pirinçlerimi yedim öğlen domates salatalık arada biber ama canım nasıl yumurta istiyor sormayın valla kalkcam şimdi haşlıcam yada tereyağında tavada yapıcam ekmek bana bana yiycem
amannn kalk kızım pirinç ye sen bu kadar kiloyu almadan önce aklın nerdeydi
bu diyeti de sadece 5 gün yapma niyetindeyim.biraz kilo vereyim ki gaza geleyim,dedim..ki iki günde 1600 gr beni oldukça motive etti.yarın bir 800 gr daha vermiş olmayı ummuyorum ama 500 gr versem yeter banagiden su da olsa mutluyum..yeter ki geri gelmesin:)) ki gelmemesi için zten dikkat de edeceğim..insan nefsiyle mücadeleye giriyor bu diyette..en sevdiğim yemekleri pişiriyorum kızıma,eşime..ama ben dokunmuyorum bile..
hadi bakalim kararimi verdim yarin basliyorum... insallah banada biraz destek olursunuz.
65 kiloyum -> hedef 55.. (yas 23 boy 1.59)
15 temmuzda tatile gidecegim icin iki haftam var sadece. artik o zamana kadar ne kadar vere bilirim bakacagiz^ 60 bile yeterli olur tatile kadar.... su 65 den kurtulamadim gitti...
ayyy ama bakin gercekten arada sirada bana yazin firca cekin ne bilim sevda pes etme devam et derseniz cok iyi olacak :))) cünkü buna ihtiyacim var.. etrafimda herkes baliketli olmama alisik ve zayif ola bilecegime inanmiyorlar yada hayal edemiyorlar diyelim.. o yüzden fazla destekde görmüyorum(
hallibo pirinç lapasıyla kaç kilo verebildin?
slm canım aramıza hoşgeldin
senide listemize ekliyorum
valla burada benden baya fırça yersin ve baya motive olursun merak etme sen
yarın bakıcam canım kiloma ama ben ne yazık ki kaçırıyorum çay içerken bisküvide yiyorum o yüzden bu gün çay içmedim ama bence 1-2 kilo farkedecek şişkinliğim yok bol su içiyorum wc nin kapısından ayrılamıyorum
hadi inşallah canım bu kaç günlük bir diyetti?
ya su alttaki kilo cizgisi nasil yapiliyor??
kimi sitede 2 kiminde 3 yazıyor ben 3 yaptım bunu alışkanlık edip pazartesileri yapıcam kaçamaksız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?