5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün et günümdü gerçekten doydum et görmek istemiyorum :26: yarın meyve günüm meyve yemeyi özledim bugün biraz kiraz kaçırdım sizler kaçamak yapmıyor musunuz valla dayanamıyorum bazen şekerim düşüyor napıyım

slm kızlar ben bugün diyetin 3. gününde yani et günündeyim birebir uymaya çalışıyorum ama acayip baş ağrısı yapıyo bide tansiyonum çok düşüyo ama (normaldede düşük zaten ) yinede pes etmiycem bugün dayanamayıp tartıldım 60.5 çıktım toplamda 1.7 gözüküyo benden bu kadar sizler nasılsınız bakalımmm

bu sabah itibariyle 68.3tüm.bu diyete başladığımda 69.9dum ama önceden veremezsin kilo,diyenler şimdi sen verirsin diyor:)

bugün benim de et günüm ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ama cuma yumurta günü..severim haşlanmış yumurtayı aslında ama sürekli yemek zor olacak.süt ya da yoğurtla da aç kalırım

bende de iki gün halsizlik vardı,bugün daha iyiyim..

bende acıkıyorum biraz biraz lapa yapıcam kendime oğluşum uyusunda
kaçamaklarım: 3 kepekli bisküvi beyaz leblebi 5-6 küçük gofretli draje
kaçamaksız yapılsa bu lapa diyeti eminim 2-3 kilo gider kızlar süper tok tutuyor ben arada domates salatalık biber yedim 1 saat öncede kaçamaklarımı yaptım ilk gün sabah tartılmıştım ve 58.2 gelmiştim 56 yı bilmem de 57.5 de fena değil hem biliyorsunuz kilo yavaş verilince geri alınmıyor

bakın şimdi: ben 58 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma girdim
doğumdan sonra evde tartıldım 76 kiloydum sonra mart 5 te yani bebiş 1 aylıkken 68 e düşmüşüm kendiliğinden
sonra bebeiş 2,5 aylık oldu nisan geldi bende diyet olayına girdim
22 nisanda 68 kiloydum diyete başladım akşam yemeklerinin yerini öeyveye salataya bıraktım saadece ve 22 mayısta 64.4 tüm sonrayürüyüş ve pilatesle 22 haziran itibariyle 60 tm ve 2 hafta falan 60 ta kaldım değişmedi hiç sonraları 59 derken 58 i gördüm allah bana 55 leri görmeyide nasip eder inşalllaahhh ben hızlı veremedim bakarsanız3 ayda 10 kilo vermişim normalde 12 kilo vermem gerekirdi ben çok kaçamakçıyım haaa

bundan sonra bana kaçamakçı diyebilirsiniz

bende meyveyi öne aldım yarın et günüm :79: ben eti severim çünkü dediğin gibi tok tutuyor

ohhh valla kaçamağı hepimiz yapıyoruz bende bugün 3 tane kfte kaçırdım

KAN ŞEKERİ DÜŞENLER İÇİN:

2-3 çubuk tarcını yarım litre suda 20 dakika kaynatın

her sabah yarım bardak tarçın suyuna yarım bardak kaynar su ekleyip aç karnına için

ben ne zaman diyet yapsan bunu uyguluyorum hem kan şekerimi dengeliyor hemde tatlıyı aratmıyor

Arkadaşım sen nerdesin ya özlettin kendini

valla çok güzel kilo vermişsin tebrikler

ben c.tesi sabahı tartılacağım bakalım tartı ne gösterecek

ya benim bi sorum var.. ilk gün patates ile baslamak zorunlumu? degistirile biliyormu menüler? güya geldim eve patetes haslicam.. evde patetes yok :))))

ya kızlar ben bi karar aldım 2 gün meyve 2 gün salata 1 günde et günü yapacam böyle de olur herhalde patates yemek istemiyorum cumada yumurta yerine meyve koyuyum diyorum hem hazmı da kolaylaştırır

ya benim bi sorum var.. ilk gün patates ile baslamak zorunlumu? degistirile biliyormu menüler? güya geldim eve patetes haslicam.. evde patetes yok :))))

hayır canım sıralama önemli değil, yani ilk gün başka bir öğünle başlayabilirsin, hadi bakalım iyi başlangıçlar

ya kızlar ben bi karar aldım 2 gün meyve 2 gün salata 1 günde et günü yapacam böyle de olur herhalde patates yemek istemiyorum cumada yumurta yerine meyve koyuyum diyorum hem hazmı da kolaylaştırır

bir dene bakalım canım ne çıkacak hele

Arkadaşım sen nerdesin ya özlettin kendini

valla çok güzel kilo vermişsin tebrikler

ben c.tesi sabahı tartılacağım bakalım tartı ne gösterecek

buralardayım cnm diyet yapmaya alışığım ama bu biraz beni çarptı sürekli aynı şeyi yediğimden midem bulandı onun için fazla yiyemiyorum dolayısıyla biraz halsiz kaldim eşim yıldırmaya çalışıyo ama ben inat ettimmm c.tesi kilomu merak ediyorum büyük ihtimal 2.5 -3 olur en fazla ama olsun o bile yeterrr

Slm canım

sorma evet ilk 2 gün benimde miğdem çok bulandı ama bugün idare eder (hoş kaçamaklarımda var :18:)

ay inşallah c.tesi sabah güzel haberler alırız. Benim eşimde protein diyeti yapıyor ve benide o diyete yönlendirmek istiyor, gecen sene bu diyetle 10 kiloya yakın vermiştim ama çoğunu geri aldım o yüzden şimdilik düşünmüyorum umarım bu diyet daha olumlu sonuçlar verir aksi halde protein diyete dönebilirim :44:

günaydın:)bugün meyve günüm.. yürüyüşümü yaptım,meyvelerimi yiyorum.çok özlemişim meyveyi.yazın meyve seçeneğinin bol olması da bir avantaj..yalnız şu karpuzun yanında peynir de olsaydı ne olurdu:)
bu sabah tartıldığımda sadece 100 gr verdiği gördüm dünkü kaçamak bana pahalıya mal oldu:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…