5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydinlaarr herkese..

nasilsiniz bakalim? ben sabah tartildim ve diyetime basladim. en güzel motivasyonu bu sabah yasadim
kilom 65 saniyordum amaaa degilmiiis 64.1 !! ve simdi durmak yookkk ilerriiii maarrsss

günaydın biz bu gün tatile çıkıyoruz memleketimize orada bu dişyeti uygulayamam ama dikkat edicem 1 ay sonra görüşürüz geldiğimde hepinizi tığ gibi görmek istiyorum bu arada sabah tartıldım 57 kilo geldim

iyi tatiller hallibo ve tbkrler 57ye kavusmussun tatilde keyif yapacagimiza yeme icmemize dikkat etmek zorunda kaliyoruz hep bende simdi verecegim kilolari tatile gittigimde almakdan öyle korkuyorumki amaaaannn alirsakda tatilden sonra diyete spora devam

bu arada ben erkek arkadasimla bahse girdim bugün (belki biraz daha inat ederim diye) tatile kadar yani 15 temmuza kadar 60 olucam dedim... haha insallah 4 kilocugu veririm 15 güne.. (ki aslinda gercekten dikkat edersem vermem gerekir)!

Moralimizi bozmak yok canım er yada geç vereceğiz bu kiloları

Günaydinlaarr herkese..

nasilsiniz bakalim? ben sabah tartildim ve diyetime basladim. en güzel motivasyonu bu sabah yasadim
kilom 65 saniyordum amaaa degilmiiis 64.1 !! ve simdi durmak yookkk ilerriiii maarrsss

Hadi canım o zaman sana bol zayıflamalar evet motivasyonun süpermiş o zaman listede başlangıç kilonu 64,1 değiştiriyorum tamam mı canım

Hallibo çok tebrikler valla 3 günde süper vermişsin

Sana güzel dinlenmeler ve dediğin gibi dönüşte zayıflamaya devam

bugun et gunum sabah kalkip face twitter forum derken 12 den sonra yapabiliyorm kahvaltimi dun sabah buyuk tabak semizotu ogleden sonra 1 tabak etsiz fasulye ama kacamak yaptim 2 kayisi ve 7 kiraz yedim ama cok iyi geldi cunku o kdr halsizdimki nyse saat 10 du bayilicak gibiydim ondan birde misir gevregi yedim 1 tabak =( ama abartmadim tabiki ancak dun aksam 1 yattim ama 3 te uyuyabildim boyle bir garip oldum sizede oluyormu? diyettenmi acaba?

Bugün benimde et günüm ve bende dün kaçamaklar yaptım

hergün kaçamak yapıyorum zaten umarım c.tesi sabah hedeflediğim 2,5 - 3 kiloyu vermiş olurum

Slm kızlar aramıza yeni arkadaşlar katıldı, bu arada bazılarından ses çıkmıyor kızlar NERDESİNİZZZZZ

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ 65 ???
CerenVicotria 63 ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 - 57 (perşembe son gündü 1,7 kilo verdi artık kendisi tatilde, bol eğlenceler)
candan35 80 ??? (salı günü başladı)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 62 ??? (salı günü başladı)
ssevdaa 64,1 ??? (perşembe başladı)

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

Son düzenleme:

sunita,beni de ekler misin listeye? 69.9 pazartesi başlangıç..bugün itibariyle 68.2 ...yarını da bir atlatsam..sonra hedefim 2 ayda yaklaşık 10 kg vermek ama bu diyetle değil tabii..az yiyerek..

sabah(13.00) 100gr izgara tavuk yedim sonra saat 15 gibi o kdr bitkindimki yani sekerim cok dusmustu ondan kucuk kase misir gevregi yedim ve yarim kibrit kutusu cikolata :18: suan iyiym aksamda mangal varmis ete devam =) bir iki kaytarma yapiyorum umarim cok etkilemez ben sali gunu basladigim icin cmt yumurta gunum olucak geriye pazar gunu istedigini yeme gunu benim icin ordan 1 gun istedigimi yemicegim icin kurtariorm gibi geliyor bakalim pazar sabahi cok merak ediorm kac kilo verdigimi henuz hic tartilmadim. Birde kendime kiziorum ama gozum kararinca yemek zorunda kaliorm haftaya insallah tam programi uygilicam bunyem git gide alisicak sizdede boylemi oluyor?

bu akşam misafirim de var çaya..halleyli pasta yaptım.meyve günümde olduğumdan tatlıyı çok da fazla canım istemeyecektir.yani umarım:)
benim oturma odası ve mutfak aynı yer... her an mutfakta olmak zor.. bir de yemek bloğum var.yemekle ne kadar içli dışlıyım anlayın işte:)

bu diyete başlamadan sevdiğim yiyeceklerden az yemek için oturup koca tabağı götürüyordum.bunda tadına bakmak olmayınca kendimi daha fazla frenleyebiliyorum.kilo da verince insan boşa gştmesin verdiğim kilolar diyor:) yalnız neden 100 gr tavuk yedin? ölçmek zorunda değilsin ki..doyana dek ye

oooyyy oy.. su gün bitsede kurtulsam... güya bugün havuc, salata ve domates yerim dedim.....
2 havucla duruyorum.. salatayi yiyemedim öglen midem almadi nedense. e havucda kesti artik canim cekmiyo ama acim.. -.- su icip duruyorum iste.. tuvalet en iyi arkadasim oldu :)))

Slm kızlar aramıza yeni arkadaşlar katıldı, tartı günümüze az kaldı

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ 65 ???
CerenVicotria 63 ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 - 57 (perşembe son gündü 1,7 kilo verdi artık kendisi tatilde, bol eğlenceler)
candan35 80 ??? (salı günü başladı)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 62 ??? (salı günü başladı)
ssevdaa 64,1 ??? (perşembe başladı)
Balböcüü 69,9 ???

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…