5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

motive olmak isteyenler dinleyin
58 kilo ile hamile kaldım
5 şubatta 83 kilo ile doğuma girdim çıktığımda 76 kilo idim şuan 58 kiloyum 18 kilo verdim bu diyetle ama emzirdiğim için tam uyamadım 6. ay bitsin 3 kilo fazlam kaldı o zaman tam uyarak yapacağım. bu arada mart ayında diyete başladım doğumdan hemeen sonraki gün değil

ve ben hemen hemen 1 aydır 58 kiloyum tatildeyim o yüzden uyamıyorum 5 kilo diyetine ama akşamları yemeyerek kontrollü gidiyorum

Son düzenleme:
yaaa bugün 3. günüm et günüm dü yani
valla pek birşey yediğim söylenemz,
eti çok seviyorum sanıyordum ama yanında salata,pilav,cola olmayınca
çok kötüymüş yaaa,asıl kötü haber se az önce tartıldım hiiiiççç kilo vermemişim yaaaa

bugün sebze günüm yoğurt günü yapanlar yoğurt çok acıktırıyor mu yarın yoğurt mu yoksa peynir mi yesem

canım çok acıktırmıyo...bide ilk 1-2 günün atlattığımız için mideler biraz ufalıyo...ama sen yinede istersen yoğurdun dışındaki ara öğünlerine birer bardak süt ekle hem oda protein hemde mideni şişireceği için daha fazla tokluk hissedersin

evt kıslar...4.gün bi günümüz kaldı....
benim gidişat güzel sanırsam...tatilde fazla tıkınmaktan dolayı aldığım 2 kilo gitti...
p.tesi:72.500
salı:71.500
çarşamba:70.600
perşembe:69.900
şimdilik böle bakalım yarın son gün inşallal düz 69 olurum 3.5 kilo vermiş olucam...geçen sefer daha iyiyydi yaaa:44:4.400 vermiştim ama neyse vücudun ideal kiloya indikçe kilo vermenin zorlaştığını hepimiz bilyoz zaten

Herkese mrb yazdıklarınızı okudumda ya arkadaşlar gerçekten işe yarıyomu bu diyet okudukça şuan şok oluyoru 3 kilolar 4 kilolar gitmiş bu gerçekten süper bişey.
Ben 58.5 la başladım diyete şuan 53 kiloyum ama haftalardır uğraşıyorum hala aynı yerdeyim çıldırmak üzereyim sizin yazdıklarınızıda okuyunca umutlandım açıkcası ama bilemiyorum dayanabilirmiyim acaba?

Sanırım yedikleriniz şeylerin yerlerinide değiştirebiliyosunuz peki örneğin yoğurt gününde hem süt hem yoğurt yenilebiliyomu?

ya siz çok veriyorsunuz ben çok az veriyorum 1 kilo falan oynuyor o da sudur

peki sen sınırlı olanımı yapıyosun?yoksa sınırsızınımı...kilo oynamıyosa bi yerde bi hata yapıyosun demektir...herhangi bi rahatsızlığın yoksa kilo vermene engel(pko,troid)bi durumun yoksa en azından bu dieti tamamlayınca ufak tefek kaçamaklar bile yapsan en azından 3 kilo vermen lazım benim fikrim.ben bu diyete 77 ile başladım(bu arada bi senedir hemen hemen rejimdeyim 92 kilo ile başladım diyete)geçen ay kilo vermem durduğu için ve vücut bi senedir kilo vermeye alıştığı için kilomu 1-2 ay gibi bi süre kitledi...bu sebeple başladım..çünkü bu durumlarda vücudun şoklanması gerekiyo...5.günün sonunda 4.400 gr vermiştim...ve 2 aydır aynı kilodayım...herkesin merak ettiğı bu tekrar alınıyomu ben almadım...şimdide aynı kiloda olduğum ve bu durumdan sıkıldığım için tekrardan başladım...bu diyet işe yarıyo...üstüne basa basa söylüyorum;özellikle uzun zamandır diyette olupta bünyesi bu duruma alışan ve artık yağ yakamayan ve kilo vermesi duran insanlarda...

kızlaaaaarrr günaydııııııııınn

1.günü çok küçük bir kaçamakla atlattım,
ve dayanamayıp tartıldım 76.500 - 75.400 = 1.100

ilk gün için çok mutlu oldum,
biliyorumki bu böyle devam etmeyecek ama, şuanda motive olmamı sağladı.

sabah sirkeli suyumu içip, yürüyüşe çıktım.
geldim domates yedim, su içiyorum.
bugün kaçamak yoookkk!!!

normalde haftada bir tartılırım ama, bu diyette her gün tartılırım gibi geliyor.

arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor?
sekosum maşallah senin çok iyi gitmiş gerçekten, darısı başıma, 68-69ları çok özledim valla.
bir ara uzun süre orada kalmıştım, sonra uçtu gtitti.

Son düzenleme:
tünaydınlar

ben bugün meyve günü yapıyorum hastane işlerim vardı dışardan eve gelince içim yandığı için meyveye başladım

şu an çok iyiyim dünki patatesden sonra meyve baya iyi geldi

yok yok merak etme.. öyle hamur işi fln yemem... :)) ama bugün unutmuştum diyette oldugumu.. kurs çıkısı oglumun çikolatasından biraz kopardım.anca 5 6 gram falandır.. onuda saymıyorum.. patateslerimi yedim ama gün içinde yetmicek galiba.. gidip azıcık daha alıcam...

sabah 3 küçük patates
öğlende 2 küçük patates yedim....

Durmak yok yola devam :)))

canım çok teşekkür ederim bende uzun yıllar sonra bu kilodayım...bu sefer oluyo galiba...

10'da uyandım daha şimdi karpuz yiyiorum meyve günüm canım hiç istemiyo ama kötü olmasın midem diye yiyorum . Evet kızlar 4ncü günümüz kaç oldunuz bakalım

Pazartesi - Cuma

MaT_MazeL ----->50 / ikinci gün 49.3 / üçüncü gün 48.5 / dördüncü gün 48
_katrem_ ----->66
sekosum -----> 72.5 / ikinci gün 71.5 / üçüncü gün 70.6 / dördüncü gün 69.9
dtsly ----->59.5 / ikinci gün 58.9 / üçüncü gün 58.7
sinyora ----->70

pazartesi devam etmek ve başlamak isteyenleri bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bugün 1 kase yoğurt yedim
2 tane eti form 1 tane lokum yedim.bi yerden başladım
galiba peynir yoğurt günü yaptım bugün

Merhaba ben pazartesi tam gazla başlıyorum, şu anda normal bir diyet yapıyorum pazartesi sabahı başladığım kiloyu yazacağım. Çok heyecanlıyım:))))))

Ben başlıyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…