5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr çok şükür yaaaaa
bugün 4.günüm,kilo veremiyoum demiştim ya,
işten geldim,tam duşa girecektim,baskül beni çağırdı ısrarla e bende kırmadım onu
veeeeee 67-68 arasınba bir sonuç (baskülüm dijital değil )
çokk mutluyum yaaa,belki fazla değil ama bu kadarı bile yetti bana,
bird reglimin ilk günü,
cumartesi sabahı daha da düşük çıkarmı sizce kızlarr

bende pazartesi başlayacağım inş. 2 hafta içinde kardeşimin nişanı var ve ben 68 de takıldım kaldım inş. 64-63 falan oolsammm hadi tam destek hep destek sloganı ile yola çıkalım inş.. ben hızlı kilo verenlerdenim inş. bu seferde öyle olurr

bende 4 gün yapıp bırakmıştım bir ara bir haftadır spora gidiyorum onun yanında bu diyete yeniden başlamayı planlıyorum yarın kendimde o azmi görürsem başlayacağım olmadı diğer gün
ama patates ve sebze günü çok zor geldi bana tansiyonum falan düşmüştü

Son düzenleme:
Kizlar ben dun basladim bu diyeti ikinci yapisim ilk yaptigimda 3 kilo verdim ve 1 kilo geri aldim uzun zaman oldu fakat birdaha kilo veremedim ama almadimda..
Dun yeniden basladim ama bu patatez gunu benim icin tam bir iskence yiyemiyorum migdem bulaniyor ..
Aranizda bu durumu benim gibi yasayan varmi?
Patatez gunu yerine denediginiz yada ,onerdiginiz herhangi birsey varmi?
Acikcasi dun tam anlamiyla berbatti ,gunun yarisinda diyet krekerle tamamladim genede 400 grm vermisim gerci sporda yapiyorum, kondusyon bisikleti ve egzersiz hareketleri, onunda etkisi oldu ...

Arkadaşlar inanamıyorum. Dün tartıda 80.6 çıkmıştım, bu sabah 79.8 çıktım

ÇOOK MUTLUYUM

YAŞASIN !!!

GİTTİ 800 GRAM...

TEY TEY TEY....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…