5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben 67-68 arasındayım,dün yazmıştım ama farketmedin herhalde
baskülüm dijital olmadığı içim net rakam veremiyorum

Pazartesi başlıcak arkadaşlar

MaT_MazeL
mevhibe34
larem1982
dryrgp
elizabeth_bath
mcrgozde
absolut

Son düzenleme:
MaT_MazeL ----->50 / ikinci gün 49.3 / üçüncü gün 48.5 / dördüncü gün 48 / beşinci gün 47.9

_katrem_ ----->66

sekosum -----> 72.5 / ikinci gün 71.5 / üçüncü gün 70.6 / dördüncü gün 69.9 / beşinci gün 69.4

dtsly ----->59.5 / ikinci gün 58.9 / üçüncü gün 58.7

sinyora ----->70 beşinci gün sonunda 67.5 diyelim:81:

sekosum tebrik ediyoruz 3.1 kilo ile en fazla kilo verdi

Son düzenleme:
Kızlar dün yediklerimi anlatayım size Şimdi ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum ya... Dün meyve günümdü.. Öğleye kadar iyi gitti.Karpuz üzüm derken, öğle yemeği hazırladım eşime.. sonra bende cok cok az 3 kasık kadar türlü yemeği yedim onunla, 1 dilim ekmekle... neyse.. yine meyve yemeye devam ettim.hiç diyet bozulmuş gibi davranmadım.Akşama kandillerini kutlamak için annemlere gittim.Onlarda orucluymuş, bulgur ve yeşil fasulye yapmıslar.En sevdigim yemek Neyse oturdum 2 kasık bulgur 4 kasık fasulye 1 dilimde ekmek yedim. Saat 22.00 gibi 3 parça karpuz yedim.Gün içindede 4 lt. suyu tamamladım.. Neyse sadede geleyim..Kızlar dünkü meyve günü meyve gününden cıkmış olmasına ragmen bugün 200 gram eksik cıktım tartıda çok sevindim işin garibi,o kadar yememe rağmen Hiç diyet bozuldu havasına girmedim.. bugün sebze günüm.... kendime şimdi güzel bir yeşil salata yapıcam.. eşimede sucuklu yumurta... ay cok uzun oldu ama sunu demek istiyorum.. bu diyet gercektende işe yarıyor kızlar

Bu duruma göre:

1.gün 80.6
2. gün: 79.8
3. gün 79.6

kızlar herkese günaydın ve iyi haftasonları.

yürüyüşümü yaptım geldim,
aslında pilatese de başlamak istiyorum ama,
bu ara işlerim çok, yürüyüş falan derken yoruluyorum,
bakalım haftaya inşallah başlarım.

bu sabah 600 gr daha eksik çıktım.

1.gün: 76.5
2.gün: 75.4
3.gün: 74.8
4.gün: 74.2
toplam: 2.3gr.

ben bu diyeti çok sevdim, bakalım kaç kilo ile bitireceğim.

çok teşekkür ederim matmazel....
emeğimin karşılığını dün abimin nişanında elbisede incecik görünerek aldım
destek olan bütün arkadaşlara teşekkürler
diyete devam edenlerde başarılar

Maşallah maşallaah
Ben ablamın düğününde salak gibi vermedim kilolarımı Sen nişanda böyleysen, düğünde iyice fıstık olacaksın

kızlar slm bende kk de yeniyim hatta ilk mesajım
hiçbişey bilmiyorum idare edin hahahahahahah
evet bayanlar konuya gelelim ben bi haftadır bu diyeti uyguluyorum ,evet kolay değil hani diyo ya istediğiniz kadar yiyin diye heh işte benim olayım şu ki mesela bi haşlanmış patatesi yiyince ikinciye tıkanıyorum tuzsuz ondan sanırım :) şimdi haftasonu keyfi az az yiyorum herşeyden tarlımayı sevmiyorum ama bayaga inceldim dar gelen kota giriyorum mesela haftaya tekrar devam edicem deneyinnn derim ben :)

Son düzenleme:
Maşallah maşallaah
Ben ablamın düğününde salak gibi vermedim kilolarımı Sen nişanda böyleysen, düğünde iyice fıstık olacaksın

sağol canım benimmmmmm
merak etme bende çok uzun yıllar uğraştan sonra bu kiloya inebildim:90:
darısı ve devamı isteyen herkesin başına tabi benimde
DURMAK YOK YOLA DEVAM....

ya Mat_Mazel birşey dicem.. siz pzaretesi başlayacaksınız ya... benim pzrts son günüm... nasıl yapsak da benide listeye alsak... ben pazartesi günü baştan başlayayım mı?

mesela son günüm yogurt günü ya, ama baslarsam ilk gün patates olacak.ben yerlerini değiştireyim.. böylelikle ayarlarız olmaz mı?

ben yarın tam kilomu yazarım öyle benide alırsınız listeye... :26: olmaz mı?

Perşembe başlamışsın sanırım tatlım. Yarın normal ye istersen pazartesi başlayalım sen nasıl rahat hisediceksen öyle yap tatlım ekliyorum senide. Hoşgeldinnn

Pazartesi başlıcak arkadaşlar :92:

MaT_MazeL
mevhibe34
larem1982
dryrgp
elizabeth_bath
mcrgozde
absolut
mutedeyyin

Pazartesi sabahki kilonuzu yazın kızlar net olsun

Son düzenleme:
kızlar beni de alırmısınız??? 63 tüm.. 65 olmşm 1 haftada... tatile gittim geldim.. hergün waffle yiye yiye şiştim 60 olana kadar devm etmek istiyorm bu diyete... bi inemedim 60 a...

Kızlar pazartesi ben de baslamayı düsünüyorum... kilom 77 civarı. Aslında düzenli beslenerek kilo vermeyi planlıyordum ama cok yogundum beceremedim. İki hafta sonra tatile gidecegiz ve kötü hissediyorum. Tatile kadar en azından biraz fazlalık atsam kendimi iyi hissederim. Yürüyüs de yapacagım.

MaT_MazeL
mevhibe34
larem1982
dryrgp
elizabeth_bath
mcrgozde
absolut
mutedeyyin
elif190
papyta

Son düzenleme:

MaT_MazeL
mevhibe34
larem1982
dryrgp
elizabeth_bath
mcrgozde
absolut
mutedeyyin
elif190
papyta

Ben bugün bitirdim diyeti .. 3 gün yaptımm ama tam uyamadım.Yinede 1 kg vermişim

Pazartesi yine sizinle başlarım inşallah... Bakalım kim daha cok kilo verecek..

Perşembe başlamışsın sanırım tatlım. Yarın normal ye istersen pazartesi başlayalım sen nasıl rahat hisediceksen öyle yap tatlım ekliyorum senide. Hoşgeldinnn

Evet sabah kalktım bende snein gibi düşündüm.. Pazartesi başlarız hep beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…