- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.721
kızlar 5 günde 5 kilo hüsranla sonuçlandı..öğleden sonra ianılmaz elim ayagım boşaldı sanki titreneye başladımm...Allahımm..aptallık bende kaç kere denedim böyle seyleri hep aynı oldu..nedense bu sefer başka dedimm..bu diyeti ilk defa duyuştum..kolay gelmişti ama olacak gibi değil benim gibi obez ve emziren birine hiç değilmişş.
kaç yıllık kilalarımdan budar cabuk kurtulamam zaten biliyorumm iştee ama ne diyebirim ki..
fenalasınca cocularım uyuyordu cok korktumm..hemen 2 yumurta kırdım .1 domates doğradım 2 dilim ekmekle yedimm.uzandımm kendime geldimm..lahana diyeti de yaptım ben 2.günün gecesi ölecektim gece yarısı kaltımki nefes alamıyorum titriyorumm..hemen yedimm bişeylerr..yok ya kızlarr birda ha böyle saçma seyler yapmam
en azında 80 kilonun altına düşmeden denememm..ne güzel gidiyordum yavaş ama sağlıklıydı..kilolarımm..haftada 2.5 ayda 10 kilo yapar..biz bu insanların gözü ne kadar aç..
hep fazlasını istiyor..
neyse moralimi bozmadımm ..deneyimlerime yenisini ekledimm :) mutluyumm siz varsınız..mutluyumm..zayıflaya biliyorum başaka bir sağlık sorunum yok..Allah sükür..
5 gün erken zayıflıcama 5 gün gec zayıflarım..birdaha tövbe kimseyede tavsiye etmem..
yediklerimi yazıyorum
sabah öğlene kadar arlarda da patetess.. uzun bir süre patates yemem heralde..
yağda 2 yumurta domates 2 dilim ekmek
akşam 1 ks tarhana corbası
daha sonra belki az karpuz yerimm...
suyu içiyorum 2 litre oldu..birazdan yürüyüşe cıkıcam..
yarında pilatese başlıcam ebru şallıyla..
kızlar 5 günde 5 kilo hüsranla sonuçlandı..öğleden sonra ianılmaz elim ayagım boşaldı sanki titreneye başladımm...Allahımm..aptallık bende kaç kere denedim böyle seyleri hep aynı oldu..nedense bu sefer başka dedimm..bu diyeti ilk defa duyuştum..kolay gelmişti ama olacak gibi değil benim gibi obez ve emziren birine hiç değilmişş.
kaç yıllık kilalarımdan budar cabuk kurtulamam zaten biliyorumm iştee ama ne diyebirim ki..
fenalasınca cocularım uyuyordu cok korktumm..hemen 2 yumurta kırdım .1 domates doğradım 2 dilim ekmekle yedimm.uzandımm kendime geldimm..lahana diyeti de yaptım ben 2.günün gecesi ölecektim gece yarısı kaltımki nefes alamıyorum titriyorumm..hemen yedimm bişeylerr..yok ya kızlarr birda ha böyle saçma seyler yapmam
en azında 80 kilonun altına düşmeden denememm..ne güzel gidiyordum yavaş ama sağlıklıydı..kilolarımm..haftada 2.5 ayda 10 kilo yapar..biz bu insanların gözü ne kadar aç..
hep fazlasını istiyor..
neyse moralimi bozmadımm ..deneyimlerime yenisini ekledimm :) mutluyumm siz varsınız..mutluyumm..zayıflaya biliyorum başaka bir sağlık sorunum yok..Allah sükür..
5 gün erken zayıflıcama 5 gün gec zayıflarım..birdaha tövbe kimseyede tavsiye etmem..
yediklerimi yazıyorum
sabah öğlene kadar arlarda da patetess.. uzun bir süre patates yemem heralde..
yağda 2 yumurta domates 2 dilim ekmek
akşam 1 ks tarhana corbası
daha sonra belki az karpuz yerimm...
suyu içiyorum 2 litre oldu..birazdan yürüyüşe cıkıcam..
yarında pilatese başlıcam ebru şallıyla..
Regl oldum been. Şişik şişik çıkacak kilom sabah.
Ben de diyordum neden bugün şişkin hissediyorum.
ayy sorma bende 1 saat evvel oldum.. bakalım sabah ne çıkıcak.. çok çıkarsa sakın moralini bozma.. regl bitince gidicek hepsi :81:
bende bende istiyorum kizlarrr..cok kolay görünüo hep sevdigim seyler..bakalim denemek gerek 5 günde 5 kilo cok fazla söle 2 kilo saglikli olur...ayda 4 kilo eder...oh oh ohh gitsin kilolar..ben 68 kiloyum
Aslında daha iyi olabilir bir anda gittiklerini görmek
Bi de ben bu ara sürekli kilo verdikten sonra nasıl görüneceğimi, neler giyeceğimi falan hayal ediyorum. Çok motive ediyor insanı :97:
aynen cnm bende öyleyim.. hatta bi kaç kıyafet aldım beğendiğim.. onları deniyorum bazen ne bilim.. kilolunun derdini kilolu anlar..
Ya sağlıksız bir diyet değil aslında. Çünkü diğer şok diyetler gibi bir hafta boyunca tek besin çeşidi tüketmiyorsun.
Protein de karbonhidrat da alıyorsun, meyveni sebzeni de yiyorsun. Yaptığın tek şey bunu gün içine değil, hafta içine bölmek.
Vallahi ben biraz açım ama çok mutluyum bu diyetle
evet cnm yapmak gerek..yarin baslasam eyi olur..patatesleri haslasakda olur firina versekde olur..ikinci gün icin firinda havuc yapayim birde bol salata..ücüncü gün tavuk haslarim gün boyunca bol su4. gün yogurt yerim..besinci gün ölmezsem eger meyve yiycem :)))
Evet verdiğin kilolar için mutluluktan ölebilirsin tatlım :82:
ayy iste ona deger ya :)) cok istiyorum 5 kilom gitse acaip güsellesirirm..zaten boyum bi karis benim ahhahhahah
yalniz ben acikinca hemen tatli canim ceker mutlaka bisküü yada cikolata yerdim bakalim nolcek hallarim :)))
Ben de bi' 20 kilo versem çok güzelleşirim
Ahaha Kaç ki canım boyun ya?
Ayrıca tatlı krizine sütün içine tarçın karıştırıp içmek gerekiyormuş.
Ben denemedim tarçın sevmem ama deneyen çok kişi var ve faydasını görmüş.
kilo 68 -- boy 1,60
Ben senin gibi olmak için uğraşıyorumYakınmış boylarımız. 163üm ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?