5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hahah ay ask olsun..benimde kilom az degil lo :)) hem daha yeni evliyim birde anne olunca sen düsün ..bizde genetik cnm annemde kilolu ben dikkat etmem gerek

Az değil tabii vereceksin hemen.
Ben zayıf hamilelere bayılıyorum, sen de öyle ol hayırlısıyla. Ver bir an önce kilolarını.
Benden sana hep destek, tam destek :92:

kızlar ben bugun aksama kadar sadece kabak yedım desem yerdr evde pek bısey yoktu ıcıne de azcık bulgur attım tok tuttu aksam esımle pazara gttık bıraz yuruyus yapmıs oldum sonra pazardan aldıgım salatalıklardan yedım bolca ve karpuz yedım dayanamadım ıkı catal da peynır (hem de ezıne bayılırım)

aslında bıraz da bılerek kacamak yaptım cunku ben haftaya tekrar baslıycm bu dıyete bu hafta cok yorarsam haftaya yapamam dıye korktum suan gayet ıyı hıssedıyorum kendımı kesemı masajımı da yaptım hedef 55 6 kılom var daha ve ben ortaokulda bıle hıc 55 olmadım en son belkı orta bırde:)

yarın yazarım kılomu herkese ıyı geceler

bende hayırlısıylan yarın kısmende olsa başlayacağım . sabah gevrek yerim azıcık sonra gün içerinde sürek bişiler yeme ihtiyacı duyduğum için yatana kadar " patates " ile devam ederim Sonrada yımırta filan Boyum : 1.66 Kilom : 62 veya 61 şöyle bi 5 kg atmam lazım bu hafta içerisinde çünkülüm formu yerinde arkadaşlarımlan havuz yapiciğiizzz. Allah sonumuzu hayır etsin .

Yatmadan önce azıcık daha yürüyüş yapayım dedim. 1 mil falan yürürüm diyordum ama kaptırmışım 3 mil yürüyüş yaptım.
Toplamda bugün 3 litre su içtim. 8 mil yürüdüm.
Ve sebze günümü kaçamaksız bitirdim. :82:
Ama aynı zamanda regl olduğum için yarın tartımdan pek umutlu değilim

olsun yarına bakma genele bak.. maşallah sana sporla sen kısa zamanda atacksn kiloları eminim...

şimdi ben ne yediğimi yazarsam eğer.. yağız sarımsaklı sirkeli kırmızı biber haşladm, bide yeşil salata ve domates yedm akşama kadar. yalnz akşam bir tabak azcık bi peynrle makarna yedim. 2 litre su içtm. bakalm yarn sonç ne oluck. ufak kaçamaklarla ilerliyorm ama bilerek yapıyorm diyeti terketmemek için.. hem kendimi daha iyi hissediyorm.. 5 kilo vermesmde olur şimdilk 3 kilo verdirsn yeter

o üç kiloyu vernce yıllardır hiç görmediğim 50 li kilolara inmek için bir kere daha yapıcm bu diyeti ondan sonra mutlu mesut yaşıcm umarm

İnşallah canım inşallah hepimiz atacağız en kısa zamanda, sağlıklı şekilde
Aslında senin yaptığın gayet mantıklı, çünkü şeytan bana da diyor bazen boz şu diyeti ne olacak falan diye ama ben daha yolun başındayım. Şimdiden pes etmemem gerek.
Bir de zaten yapı gereği zorda kalınca bazı şeyleri başarabiliyorum. O yüzden sıkıyorum kendimi bu kadar.
Rahat bırakırsam kolayca rahata alışırım çünkü

herkes kendini biliyo işte.. sen kendi bünyene göre bu yolda ilerle cnm.. keşke bende kaçamaksız ilerleyebilsem. ama az kaçamakla kurtarırsam diye bakıyorm en azndn. bakalm sonç ne oluck. artk yarn olsa da tartıya baksak

18 temmuz : 79.5
19 temmuz : 78.4
20 temmuz : 77.6

dün 0.8 kg gitmiş
toplamda 2 gün sonunda 1.9 kilo gitmiş...

pazartesi günü 1 saat yürüyüş yapmıştım, dün ise 2 saat yürüyüş yaptım.

bir de bu leslie ile yürümeyi nereden buluyoruz, onu da yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bugun 61.1 cıktım bırzdan etlerımı atıcam fırına sanırım dun yaptgım kacamaktan sonra ıyı bıle vermısım ama bugun kacamak yapmıycm (ınsallah)

Regl sancılarım arttı, rahatsızım :84:

Başlangıç:86.8 kg.
1.gün: 85.6 kg.
2.gün: 84.8 kg.

İkinci gün sonunda giden toplan kilo 2. Regl olmama rağmen sonuç süper bence.

günaydın kzlar
1. gün 93
2. gün 91,7
3. gün 91,2

kaçamakları terk etmem lazım

günaydın kzlar
1. gün 93
2. gün 91,7
3. gün 91,2

kaçamakları terk etmem lazım

Canım günaydın.
O kadar sert bakma bence ya olaya. 5 günde 5 kilo verdirmeyeceğini düşünerek başlamıştım ben mesela.
Ama kaçamak yapmaman çok çok daha iyi olur tabii
Senin de maşallah 4ü falan bulacak inşallah. 8leri göreceksin bu haftasonu

bugun benim sebze günüm
patlıcanlı domatesli çok az yağlı yaz türlüsü yedim sabah, domates ve salatalıkla
yani hem pişmiş hem de çiğ sebze olsun diye

bugun bütün gün boyunca bu 3 ünü yiyeceğim
patlıcan yemeği - domates - salatalık

yarın da balık günü yapmayı düşünüyorum
ızgara çupra

inşallah canım inşallah azından bal damlıyor:)

günaydın kızlar,
valla hepimizi tebrik ediyorum,
bu motivasyonumuz istediğimiz kilolara inene kadar sürsün inşallah AMİİİNNN

sabah tartım beni çok mutlu etti 1.4gr eksik çıktım
demekki bu haftayı, temizlik haftam ilan etmem işe yaradı,
çünkü dün hem yürüdüm, hemde mutfak dolaplarını, halıları sil öldüm
ve o yorgunlukla tıkandım, pek bir şey de yiyemedim.

ama, bugün hiç yürümek istemiyorum,
belki leslie yaparım.

73.9
73.5
72.1

ramazana kadar 70 olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…