5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Keşke yumurta yemeseydin sıcakta. Yoğurtla devam et bence. Kaçamak elinden geldiğince yapmamaya çalış. Salatalık olabilir mesela çok zorlanırsan:80:

hemde nasıl acıktım cnm ev de olsam patates yapardım gene ama iş yerindede pek yapılmıyo öglen yedigim azcık patatesle akşamı etmem lazım su içiyorum habire batırsın diye:26:

Keşke yumurta yemeseydin sıcakta. Yoğurtla devam et bence. Kaçamak elinden geldiğince yapmamaya çalış. Salatalık olabilir mesela çok zorlanırsan:80:

Canım zaten şöyle yaptım... Sabah 2 haşlanmış yumurta 4 kaşıkda yogurt yedim.Aynı menüyü öğle ve akşam içinde yapıcam..Ve ara öğünlerde yogurt yemeyi düşünüyorum.Ya sıcaktan değilde,kokusundan tiksiniyorum...
Neyse bugün böyle gecer..

Ben dışarıya cıkmazsam evde kaçamagım olmuyor.. Annemlere gidiyorum,onu ye bunu ye,diyette neymiş fln... of Allah'ım yardım etsin...

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2

dryrgp -----> 92.5 kg / 2.gün 92.3

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6

mutedeyyin -----> 80 kg / 2.gün 79.6

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün 63.5

papyta -----> 77.1 kg / 2.gün 76.1

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün 73.5

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4

bayyz -----> 82 kg / 2.gün

giser84 -----> 62.5 / 2.gün

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61

yaseminm ----->61 kg / 2.gün 60.3

Son düzenleme:
cok sagliksiz 5 gunde 5 kilo verilmemeli bnce dikkat edin kendinize kizlarrr://

bence sağlıksız değil. çünkü hergün farklı bir besin grubuyla besleniyorsun. yani 1 gün boyunca vücudun için gerekli olan şeyleri 5 güne bölerek alıyorsun. normalde de hep denir ya çok karışık ve çeşitli yemek mideyi yoruyor diye aslında biz bu diyetler aynı zamanda detoks da yapmış oluyoruz.

1 yumurta, 1 bardak içtim geldim. üstünede buz gibi 500 ml. su içtim... off inş. yarın eksik cıkar biraz daha...

1 yumurta, 1 bardak içtim geldim. üstünede buz gibi 500 ml. su içtim... off inş. yarın eksik cıkar biraz daha...

Çıkar canım inşallah. Biraz da spor yapmaya çalış bugün yine.

Ben sabah yaptım ya 5 mil yürüyüş, şimdi sanki hiç spor yapmamışım gibi hissediyorum. Akşama doğru belki bir şeyler yaparım yine. Sebze günüm kaçamaksız geçiyor.

masaj aleti nasıl birşey?

bir de kese olarak ne kullanıyorsun?

canım masaj aletı relax &tone teknosadan aldım 35 mıydı neydı tam hatrlamıyrm fıyatını ama oyle pahalı bırsey degıl ben cok memmunum ..memlekette sehrıban teyze markalı bır kesem vardı superdı suda yumusamıyordu hemen ıyıce kızartıyordum onunla burda bulamadım ıstedgm keseyı tırnak temızlıgı ıcın kullandım sert bır bır fırcam vardı onunla yapıyorum bu da guzel kızartıyor ama daha buyuk olsa daha ıyı olurdu bıraz kucuk

bu arada kız kardesım de aynı dıyetı yapıyor 69 kılodan bır yılda 58 kıloya dusmustu bugun onun dıyetının 4.gunu 2 kılo vermıs yıllardır gormedıgı kıloda suanda cok mutlu

katherina selam
benim de boyum 1.68
25 yaşındayım
ben de bir ara 65 kiloydum ama abartarak 80e kadar çıktım

inşallah vereceğiz kiloları

selam canım inşallah yine 65 oluruz ikimizde

tebrikler canım dondurmadan bir şey olmaz süper gidiyosun :93:

süpersin canım inşallah 59 olursun

kızlar anca girebildim. dün sabah 64.5 tim bu sabah 63.5 kalktım

harika tebriklerr

az kazayla bugunu atlattım inşallah evde de dur dersem kendime benden iyisi yok:) ama akşamları biraz bel ve karın hareketleri de yapsam süper olacak gelinliğimin içinde incecik olmak istiyorum:)

evet inş. canım.. bende leslie 3 mil yapmak istiyorum.Ya meyve ve yumurta günü eziyet benim için.. onlarıda atlattım sayılır.Yarın sebze günü,sonra et sonrada patates... :26:

Kızlar bugün sebze günüm. Yagsız soganları öldürdüm üzerine rendelenmis domatesleri ekledim daha sonra da bezelyeleri. Baharat da ekleyip pişirdim. Onu yiyorum. Ama karnım cok ağrıyor reglim baslayacak sanırım. Zaten siskinlik oldu iyice. Umarım tatlı krizine sokmaz beni.

Menüm:

3 salatalık 3 domates.

öğlen yok dışrdaydım.

akşam 7 de:

3 salatalık 3 domates 1 hindi köfte. (minnacık)

3 litre su şimdiye kadar. sporda epey yol yürüdüm.

akşam yine bi kaç bişi yapıcam hava çok soğuk ve yağmurlu dışarı çıkamıycam.

acıktıkça su içmeyi ve salatalık yemeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…