5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bugün 73.5 çıktım

sabah yürüyüşümü yaptım,
bugün sebze günüm.

hepimize kaçamaksız bir gün diliyorum

merhaba arkadaşlarr ben 3. takımda yarışıyorumm ..bu 2. haftamm..98 ile başladım. bu sabah95.100 oldum..bugun 5 günde 5 kilo diyetine başlıcamm..amacım ödem atmak ve ramazan önce midemi küçültmek..hem takıma hemde burda sizlere yazıcamm..benden sonraki arkadaşlara bilgi olsun diye paylaşımda bıulunmak istiyorumm..patateslerim hazırr birazda yiyeceğimm..kaltığımda da 1 bardak sirkeli suuyumuda içtimm..bakalımm hayırlısı neler olacak merak ediyorum bende.....

Ay ne güzel heyecanlar onlar. Biz ablamınkini yeni atlattık, çok güzel ama zor da aynı zamanda.
Ver ya kilolarını bir an önce ki daha güzel bir gelin ol.
Şu an kaç beden giyiyorsun canım?

44 yada 46 degişiyo cnm kalıbına göre..ay gerçekten zor cnm hazırlık telaşı falan ama kilolu olunca en zoru alışveriş kısmı oluyo

Son düzenleme:
günaydın herkese...

ben bugün patatesle başladım kilom 73.6 umarım diyet sonunda 69u görebilirim...hadi hepimize kolay gelsin kızlar çıtır olalım hepimiz inş

E çok iyi canım, regl şişkinliğimde en az 1 - 1.5 kilo oynar bende.
Sen eksilmişsin bile 200 gr. Demek ki verdin baya

bendede oynuyor cnm. geçen ayda öyle oldu. kilo vermedim görünüordu regl öncesi. regl dönemindede iştahımın önüne zor geçiyorum.. yaptığım sporlar olmasa hayatta kilo veremezdim. düzenli yapmaya çalışıyorum. çok kilo vermedim ama çok inceldim. bakalım regl bitiminde belli olur ak gül kara gül

bu sabah yediklerim.

2 salatalık
2 domates
2 bardak şekersiz çay

5'i bir yerde demliycem onunla devam ederim çay olayına. suda yarım litre içtim. geç uyandım bugün..

ben kendimi tanıtayım kızlar bu arada hop diye daldım biraz.

adım melisa 20 yaşımdayım...üniversite öğrencisiyim... boyum 1.68 kilom bir ara 65e kadar inmiştim ama sınavlar yüzünden yedimde yedim kontrol edemedim şimdi 73. üm hedefim 55-58 arası çünkü bir zamanlar 56ydım ah ah nerde o eski günler...neyse kızlar herkese kolay gelsin diyorum bu diyet çok işe yarıyo

kızlar kocaman bi alkışı hak ettim bence iş yerindekiler pide yaptırdı sıocak sıcak ve ben yemedim :) patateslerii ince ince dogradım baharat serptim tost makinasında pişirdim tavsiye ederim güzel oluyo bol su içtim.. 2. form çayımı da içiyorum:) nolur dügüne kadar 6 ları görüyüm
son 54 günüm kaldı

İnşallah görürsün canım inşallah. Ayrıca tebrik ederim seni çok güzel seçim yapmışsın patateslerle
Ben de çay içebilsem keşke ya.

katherina selam
benim de boyum 1.68
25 yaşındayım
ben de bir ara 65 kiloydum ama abartarak 80e kadar çıktım

inşallah vereceğiz kiloları

servet85, düğün ne zaman?

Kızlar bugünkü kilom 76.1 cıktı. Tam 1 kilo gitmis. Dün kacamak yapmadım sayılır. Basım cok agrıdı sekerli bir seyler yiyim diye bir kasık dondurma yedim o kadar. Bugün de sebze günüm. Yagsız tuzsuz domates kullanarak bezelye yapacagım. Bol baharat katarım. Bakalım. Su 5 gün bitseydi. İnsallah 73'ü görürüm bu hafta.

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2

dryrgp -----> 92.5 kg / 2.gün 92.3

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6

mutedeyyin -----> 80 kg / 2.gün 79.6

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün

papyta -----> 77.1 kg / 2.gün 76.1

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün 73.5

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4

bayyz -----> 82 kg / 2.gün

giser84 -----> 62.5 / 2.gün

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61

yaseminm ----->61 kg / 2.gün

Son düzenleme:

matmazel senin boyun kaç?
48 kilosun, bence çok zayıfsın, neden hala diyet yapıyorsun?

matmazel senin boyun kaç?
48 kilosun, bence çok zayıfsın, neden hala diyet yapıyorsun?

Kısayım canım çok. 45olıyım korumaya çalışıcam artık.Hiç zayıf görünmüyorum baktığımda umarım 45 olupta hala kendimi şişko görmem yoksa hastalanırım sanırım acayip hastalık gibi :18:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
dün o kadar kaçamaktan sonra (1 lahmacun ayran karpuz 1 kaşık kazandibi ) 700gr vermişim kendimi tebrik ediyorum valla şuana kadar 5 salatalık yedim 1.5 lt su içtim bu günü kaçamaksız kapatabilirsem heralde 1 kilo daha veririm...
pazartesi:61.0
salı :60.3

yarın 59 u görürüm inşallah herkese bol zayıf günler diliyorum

Bende dünkü kaçamaklarımdan sonra anca 400 gram verebilmişim Dün 45 dk. da yürüyüş yaptım...

Ben bugün yumurta günü yaptım.Haşlanmış yumurta yiyorum.Ya kızlar sizde hiçbişey yemeden durabiliyor musunuz? Ben küçükde olsa illa kaçamak yapıyorum ya... :84: çok başım agrıyor... yatamıyorum da.. oğlum var, dersler var... of ne yapıcam bilmiyorum :85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…