5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bugünü yumurta günü yaptım..

kanrımı görmeniz lazım inanılmaz şiş.. (regl olduğum için)

ve çok ağrım var. doğumdan beri ilk defa bu kadar ağrı çektim diyebilirim.

sabah 2 haşlama yumurta yedim. 2 çay kaşığıda ekmeksiz vişne reçeli yedim. tatlı yüzünden

1.5 litre su içtim şimdiye kadar.. hepsi bu

ben geçen yıl ramazanda diyet yapmadan 6 kilo vermiştim ama hep hafif şeyler yemiştim.

tüm gün boyunca yumurta yemek zor olmuyor mu

bi tabak yogurt yedim suyumu da içtim ..yalnız yarım pakette eti form yedim.. aclık olasın diye.. sütümü aldım akşam üzeri içerim artık:)

Ben illa kaçamak yapıyorum Dün 4 kaşık bulgur 1 de mısır yedim.Bütün gün yogur ve yumurtayla devam ettim.1.5 saat yürüdüm ve 3 lt. su içtim.

Pazartesi: 80
Salı: 79.6
Çarşamba: 79.1

Bugünde et günüm... eşim yemeğe götürecek beni.. et yerim orda artık

Son düzenleme:
Sen nerdesin canım?:44:

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2 / 3.gün 48

dryrgp -----> 92.5 kg / 2.gün 92.3 / 3.gün 91.8

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6 / 3.gün 84.8

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6 / 3.gün 61.1

mutedeyyin -----> 80 kg / 2.gün 79.6 / 3.gün 79.1

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün 63.5 / 3.gün ???

papyta -----> 77.1 kg / 2.gün 76.1 / 3.gün ???

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün 73.5 / 3.gün 72.1

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7 / 3.gün 91.2

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4 / 3.gün 77.6

bayyz -----> 82 kg / 2.gün !!!!!

giser84 -----> 62.5 / 2.gün !!!!!

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61 / 3.gün 60.4

yaseminm ----->61 kg / 2.gün 60.3 / 3.gün 59.5

Burdayım canım gece rahatsızlandım yemek zorunda kaldım hemde gece 3günde bir kilo dahi veremedim.45olyım diye çabaladım olmuyo şeytan diyo tatlı al kusana kadar ye

Son düzenleme:
Kızlar dün aksam regl oldum ben. Ögleden sonra karnım cok agrımaya basladı. Cikolata falan yedim kacamak yaptım. O yüzden bugün tartılmadım. Zaten siskinlik de var. Gögüslerim balon gibi oldu. Yarın tartılıp haber veririm size kızlar.

ınsanında bugunlerde canı cooook tatlı ıstıyorrrr dıyet fılan kalmıyooo ıns sende cok etkı yapmamıstır

kızlar ben emziren bi anneyim bebeğim iki buçuk aylık vermem gereken 30 kilo var. 93,5 kiloyum . emziren annelerden deneyen varmı yada bi bilgisi olan sütüm kesilirmi bu diyeti yapsam çok kolay bi diyet gibi gözüküyo. bi fikri olan lütfen yardımcı olabilirmi?

Kilon az oldugu için az veriyorsun.Bence gayet normal.. böyle giderse Ramazana kadar 45 olusun canım...

Emziren bir anneysen tavsiye etmem.Sütün kesilebilir.Ne gerek var,çocugunun rızkıyla oynama.. Kalori sayımı diyeti yap sen.O tam senlik... Herseyden yiyebilirsin azar azar... Hem sütün azalmaz ,hemde sütünün kalitesi düşmemiş olur.Ayrıca bol bol su iç.. Sütünün olması için bu şart..

Tavuk bagetlerimi baharatlayıp fırın poşetine koydum ve fırına attım.Şimdide pişiyorlar.Çok acıktım

o sorun oluyo cnm ya sabah 8 buçuk akşam 7 buçuk mesaim var akşamları da nerdeyse hergün nişanlımla işlere koşturuyoruz öyle olunca 11 12 gibi eve gelip sızıp kalıyorum izin günlerimde bile en geç 8 de kalkmış oluyorum..[/QUOTE]

Anladm canım zormuş o zaman hakikaten.
Ama sürekli koşuşturma içerisindesin zaten. İşe yarayacaktır.

Ya tatlı krizindeyim! Ölücem

Geçmiş olsun canım.
Aynı dertten muzdaripiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…