- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.381
ben varım. p.tesi başlayacağım tekrar.
ben de harfiyen uydum. 67 ile başlamıştım 63.5 ile bitirdim. yani 3,5 kg. ama çok sıcak olduğundan spor yapamadım.
p.tesi tartılıp geri aldığım kilo olacak mı bakacağım.
p.tesi görüşürüz.
ben varım. p.tesi başlayacağım tekrar.
ben de harfiyen uydum. 67 ile başlamıştım 63.5 ile bitirdim. yani 3,5 kg. ama çok sıcak olduğundan spor yapamadım.
p.tesi tartılıp geri aldığım kilo olacak mı bakacağım.
p.tesi görüşürüz.
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir
vefat etti dedem cuma günü öğlen.
apar topar gittik memlekete dün geldim
eve.bugünde işteyim.allahım cennetten bir
köşe nasip etsin.
canım başın sağolsun
[ı]mesajını yeni gördüm ,canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun[/ı]
allah razı olsun hepinizden
Merhaba arkadaslar,
bu diyeti ilk defa görüyorum ve cok ilgimi cekti. Bende denemek istiyorum. Patateslere falan tuz kullanmicaz öyle degilmi? Sadece baharat eger yalnis anlamadiysam.
50kiloydum boyum 1,63.. bende geçen sene kortizon tedavisi gördüm , ve bu süre zarfında yediklerime dikkat etsem dahi acayip şişmeye başladım , vucudum yağ topladı resmen. şuan 64 kiloyum , 14 kilo aldım , boyum kısa olduğu için acayip kötü hissediyorum kendimi.. bu diyeti yapmaya karar verdim , inşallah bence eski kiloma dönebilirim , nitekim 1 sene boyunca hiç yeni kıyafet almadım çünkü alırsam daha çok kilo alıcam biliyorum , eskileri giymeye çalışıyorum onlardan da 2 tane kotum oluyor , zayıflayacağım diye yeni kot almıyorum inat ettimzayıflamak istiyorum artık....
ayy canım aynı ben bende aynı durumdayım ama boğazımı tutamıyorum..inşallah zayıflarsın....
bugün neler yedim...
sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko
öğlen yok saat 4 gibi amcamın kızındaydım
1 kase kadar kısır 2 küçük milföy peynirli.
2 küçük bardak şekrsiz çay.
(kurabiye simit kek vs vardı yemedim)
akşam yok. 6-7 tane kayısı yedim.
3 litre su içtim. spor olarakta akşam yürüyüşümü yaptım...
5 günde 5 kilo diyetini bozdum sabah kalktım mide bulantım vardı ve baş ağrım hala geçmemişti. ve burnum kanadı epeyce... meyve sebze uğraşamadım bunları yedim..
kilo vermedeki çabam normal şartlarda devam edicek. 8 li rakamları gördüm..
sabah yine kilo bildirimi yaparım.. yarın et günü yapıcam. c.teside kilomu bildiririm..
doğrudur. ama sınırlı diyeti yapmıştım ben, azıcık tuz kullandım. eğer sınırsız yapacaksan bence hiç kullanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?