- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.481
merhaba kızlar. benım oyum 1.68 kılom 58.9. benım acılen 55 e dusmem gerekıyor.bende yarın bu dıyete baslıyorum.bakalım nasıl olacak.deseklerınızı beklıyorumm .gun ıcınde yasadıklarımı sızlere not ederım..ben bırde bunun yanında form cay ıcmeyı planlıyorum.su marketlerde satılanlardan.pek yararı olurmu bılmem ama bakalım.
tebrik ederim,,bende en az 3 kılo verırsem devam edıcem hedefe ulaşana kadar bırakmıcam..harfıyen uyuyorum dıyete yemeklerın tadına bıle bakmıyorum yanı anlayın:))) yalnız spor falan yapmıyorum yanı yapamıyorum hele bugun sebze benı kotu yaptı halım yyok 3,5 yasında kızım var ortalıgı topla yemek yap...halım kalmıyo vallaa benımkızlar benim bugün ve yarın kaldı ve 3 kilo verdim çok mutluyum bu diyeti haftaya da uygulamayı düşünüyorum sonra bir süre dinlenme sürecine gireceğim çünkü yatılı misafir var onların yanında yapamam ama çok hafif şekilde atlatacağım inş
kızlar benim bugün ve yarın kaldı ve 3 kilo verdim çok mutluyum bu diyeti haftaya da uygulamayı düşünüyorum sonra bir süre dinlenme sürecine gireceğim çünkü yatılı misafir var onların yanında yapamam ama çok hafif şekilde atlatacağım inş
Arkadaşlar zayıflamayı takmış biri olarak daha çok çevre baskısıynan ki fazla kilo sadece 4-5 kilo iken adiler beni mahvettiler.Şöyle ki aşırı sipor yaparaktan bel yanlarında galiba(kesinliknen eminim) kaslarda kopma oldu..Kurt adama benzeyen fitnıs hocası (gerçekten kurt adam gibi) nın gösterdiği hareketi yaptım gözünaydın olan oldu sonunda kaderim değişti senin yolundaaaa..ajda Pekkan ın bu şarkısını söylüyorum ağlayarak!Gönül isterdi ki neşeli olayımda Serdar Ortaç şarkısı söyleyeyim.Ben ettim siz etmeyin kaslar gitti mi hiç sipor yapamazsınızzzzz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?