5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

İki haftada toplam 5 kilomu verdin? Bana yarın söylermisin kaç kg desin aldın mı verdinmi 2 hfatadan sonra???

Ben 86.2 ile başladım bu diyete iki hafta 81.4 oldum.2 gündür açlık atakları yaşıyordum bahsetmiştim 200 gr fazla çıktım bu sabah.yani almamışım diyebiliriz.
Yeni bir liste yaptım düşük kalorili onunla devam edicem.Günlük 20 dk step yapıyorum ve titreşimli zayıflama kemeriyle 15 dk çalışıyorum.Hergün duş alıp masaj yapıyorum.Bu hafta kilo veremeyebilirim ama umarım almam.Akşam 19 dan sonra hiç birşey yemiycem.
Umarım başarırım.

ya kızlar ben diyete bugünde uydum ama artık uymucam galiba çevremdeki herkes bana çok kızdı sen nerene zayıflıyosun diye kimseye inandıramıyorum şişman olduğumu

kahvenin yag hücrelerini parçalamayı engellediğini duydum . doğru mu acaba. bu nedenle mi kilo veremiyorum. birşey yemesemde kahveden vazgeçemiyorum.

sen bari yapma canım ya..

ama ciddeenn ihtiyacınn yoktur.. ben 54 kiloykenn zapzayıf oluyorum millet çubuk kraker diyor sende şimdi öyler olmalısın..ama bölgesel sorunların varsa, onalra mekik felan çek.. dikkat li beslenmeye çalış....ama bırakmadıysan 1 hafta git tabi artık başlamıştın :) yarın bebnim son günümm..

Ve 2. haftanında sonuna geldim Bugün yumurta günü son gün ve bu hafta yumurta yerine yoğurt tercih ettim .. Diyetinn hiiiç dışına çıkmadım tamamen uydum... Yarın 2 Haftada toplam Kaç Kg Verdiğimi Yazacağım Vee Yeni Bir haftaya Kendi diyetimle Başlayacağım:82:

vallah ben dün bozdum meyve gününün bu kadar zor olabilecegini bilmiyordum.. haftaya tekrarlarsam meyve gününü de sebze ile yapacagim en güzel gün o gündü.. meyve zaten aciktiriyor, ama simdi yogurt yiyorum.. haftaya artik yagdan vermeye baslarim heralde bu hafta verdigim büyük ihtimalle sudan gitti.. gerci su isini de hic anlamam neden böyle olur yag deposu dururken ne gerek var sudan kaybetmeye, üstelikte bütün günü su icerek gecirmeye ragmen.. bilen var mi????

kızlar bende pazartesii başlıcam bir iki nokta sorcam size yumurta yerine yoğurt la yapa biliyirouz dimi son günü birde yürüyüş ne kadar yaptınız yada ne kadar yapsak yeter cevap verirseniz sevinirim

birde sebze bölümünü salata ile geçe biliriz dimi yani domates kıvırcık salatalık gibi

Canım Seninde Bırakmana üzüldüm Benimde aslında en sevdiğim gün meyve günü oldu..elma armut erik üzüm gayet eğlendim acıkmadımda hiç...Bende Sudan Verdim Buyuk ihtimalle ilk hafta birazda yağdan bu hafta o yüzden daha yavaş geçti yarın final kilomu yazacağım.

Su ve Yağ Kaybı arasındaki Fark içinde Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim ;
Kilo ve su kaybı ayrımı
Fazla kilolu bazı insanlar vücudun ihtiyacından daha çok su tutarlar.
Rejim ya da diyet yaparken kilo kaybıyla su kaybını birbirinden ayırmak gerekir.
Vücut genellikle önce suyu atar. Bu da, bir gece içinde bir sihir yapılmış gibi bir kaç kilonun birden verilmesi anlamına gele*bilir. Vücutta fazla su vardır. Bu suyun bir kısmı kanda, bir kısmı hücrelerde, bir kısmı da bağ dokularındadır. Bu su oranlan büyük bir dikkatle ayarlanır. Bu dengeyi kontrol eden en önemli şeyler*den biri de tuzdur.'Vücuda belirli miktarda tuz gerekir. Bunun faz*lası, azı düşünülemez. Fazla tuz alınırsa bu, suyu tutar; dokular şişeceği için de, vücudunuz iyice ağırlaşır. Vücutta yeterli suyun tutulması için günde ortalama bir gram tuza ihtiyacımız vardır. Bazı kimseler bunun 10-20 katı tuz alırlar.

Bu da, vücutta 8 litre fazla su taşıma anlamına gelir. Taze besinlerin çoğunda kendi do*ğal tuzları bulunur. Bir insanda tuz eksikliği olmasına çok ender rastlanır. Sadece çok sıcak iklimlerde bazan ayrıca tuz almak gere*kebilir.

Fazla su içiyorsanız, vücudun bunu tutacağını sanmamalısınız. Aslında bunun aksi doğrudur. İnsan rejim yaparken günde en az 6 bardak su içmelidir. Bu, böbrekler için çok yararlıdır. Ayrıca, eskilerin söylediği gibi, suyun kiloları alıp götürdüğünü de artık tıp kabul etmektedir. Pek çok zayıflama rejimlerinin önemli bir kısmını su oluşturur. Pek çok ince yapıh insan, yemeklerde fazla su içerler. Oysa birkaç yıl öncesine kadar yemeklerde su içmek za*rarlı sayılmaktaydı. Buna karşıhk, şişman insanlar genellikle daha az su içer, daha yoğun besinleri seçerler.

sagol canim tesekkür ederim.. ben de merak ediyorum neden önce sudan gider deniyor hep.. ben dün bozdum ama bugün yine dikkatliyim.. haftasonu da öyle olacak tabiki.. insallah yine baslayacagim ben.. ya gercekten de su gitiyor cünkü 4 günde sihirli bi sözüm ona kilo kaybi yasadim yani inanir misin 1,300 kg kaybettim ben 1kiloya raziyim yani, hani kilom cok fazla degil o yüzden yavas veririm yani bunu biliyorum her hafta 1 kilo versem 2ay dolmadan tamam olurum yani ay simdiden sevindim yahu

canim ya insallah istedigimiz kiloya ulasiriz bu sefer kilomu korumak icin cok dikkat edicem.. bir kez daha kilo alip vermeyi kaldiramam

ben son 4 yılda 48 kilodan önce 52..sonra 55.. 57..uzun bir süre 57 de kaldım..sonra şimdide 60 üstlerine çıkmıştım..bu diyete başladığımda 63 tüm hayatımdaki en fazla kilo diyebilirim.. bu sabah 59.5 tu kilom ve bu 2. haftam bu diyette aşağı yukarı 4 kilo gimiş gibi olucak yarın tam sonucu yazacağım :) buaarada ben ilk haftada 2.5 kg kaybettim hafta sonunda 1.200 gramı geri gelmişti... bu haftaya başlarken ilk o 1.200 gitti tabi

ooo canim senin sonucun coooook daha iyiymis.. benimki neden o kadar düsükki?? ama ben bir gün önce biraktim yaa dimi, o da etkilidir, belki bi yarim kilo daha verirdim devam etseydim benim de insallah geri gelmez haftasonu yaa...haftaya tekrarlicam ben de.. ayni seyi üst üste yapinca da vücut ona da alisiyor ve artik kilo vermiyor.. ben de bundan sonra diyet tozu kullancam arkadasim cok övdü bakalim sagliga zarari yokmus, dr'u vermis zaten, burda da zaten saglikla ilgili konular cok sIkI yani zarari olacagini sanmiyorum.. ondan sonra da kalori sayarim insallah yardimi dokunur.. sen ne dersin canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…