- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.721
Verdigim 2,5 kilonun 1 kilosu geri geldi
İki haftada toplam 5 kilomu verdin? Bana yarın söylermisin kaç kg desin aldın mı verdinmi 2 hfatadan sonra???
Bu diyette soda içebiliyo muyuz
Bence Evet... Ben içiyorum şahsen :) limonda sıkıyorum
ya kızlar ben diyete bugünde uydum ama artık uymucam galiba çevremdeki herkes bana çok kızdı sen nerene zayıflıyosun diye kimseye inandıramıyorum şişman olduğumu
bencede çok haklılar:)
sen bari yapma canım ya..
vallah ben dün bozdummeyve gününün bu kadar zor olabilecegini bilmiyordum.. haftaya tekrarlarsam meyve gününü de sebze ile yapacagim en güzel gün o gündü.. meyve zaten aciktiriyor, ama simdi yogurt yiyorum.. haftaya artik yagdan vermeye baslarim heralde bu hafta verdigim büyük ihtimalle sudan gitti.. gerci su isini de hic anlamam neden böyle olur yag deposu dururken ne gerek var sudan kaybetmeye, üstelikte bütün günü su icerek gecirmeye ragmen.. bilen var mi????
Canım Seninde Bırakmana üzüldümBenimde aslında en sevdiğim gün meyve günü oldu..elma armut erik üzüm gayet eğlendim acıkmadımda hiç...Bende Sudan Verdim Buyuk ihtimalle ilk hafta birazda yağdan bu hafta o yüzden daha yavaş geçti yarın final kilomu yazacağım.
Su ve Yağ Kaybı arasındaki Fark içinde Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim ;
Kilo ve su kaybı ayrımı
Fazla kilolu bazı insanlar vücudun ihtiyacından daha çok su tutarlar.
Rejim ya da diyet yaparken kilo kaybıyla su kaybını birbirinden ayırmak gerekir.
Vücut genellikle önce suyu atar. Bu da, bir gece içinde bir sihir yapılmış gibi bir kaç kilonun birden verilmesi anlamına gele*bilir. Vücutta fazla su vardır. Bu suyun bir kısmı kanda, bir kısmı hücrelerde, bir kısmı da bağ dokularındadır. Bu su oranlan büyük bir dikkatle ayarlanır. Bu dengeyi kontrol eden en önemli şeyler*den biri de tuzdur.'Vücuda belirli miktarda tuz gerekir. Bunun faz*lası, azı düşünülemez. Fazla tuz alınırsa bu, suyu tutar; dokular şişeceği için de, vücudunuz iyice ağırlaşır. Vücutta yeterli suyun tutulması için günde ortalama bir gram tuza ihtiyacımız vardır. Bazı kimseler bunun 10-20 katı tuz alırlar.
Bu da, vücutta 8 litre fazla su taşıma anlamına gelir. Taze besinlerin çoğunda kendi do*ğal tuzları bulunur. Bir insanda tuz eksikliği olmasına çok ender rastlanır. Sadece çok sıcak iklimlerde bazan ayrıca tuz almak gere*kebilir.
Fazla su içiyorsanız, vücudun bunu tutacağını sanmamalısınız. Aslında bunun aksi doğrudur. İnsan rejim yaparken günde en az 6 bardak su içmelidir. Bu, böbrekler için çok yararlıdır. Ayrıca, eskilerin söylediği gibi, suyun kiloları alıp götürdüğünü de artık tıp kabul etmektedir. Pek çok zayıflama rejimlerinin önemli bir kısmını su oluşturur. Pek çok ince yapıh insan, yemeklerde fazla su içerler. Oysa birkaç yıl öncesine kadar yemeklerde su içmek za*rarlı sayılmaktaydı. Buna karşıhk, şişman insanlar genellikle daha az su içer, daha yoğun besinleri seçerler.
ben son 4 yılda 48 kilodan önce 52..sonra 55.. 57..uzun bir süre 57 de kaldım..sonra şimdide 60 üstlerine çıkmıştım..bu diyete başladığımda 63 tüm hayatımdaki en fazla kilo diyebilirim.. bu sabah 59.5 tu kilom ve bu 2. haftam bu diyette aşağı yukarı 4 kilo gimiş gibi olucak yarın tam sonucu yazacağım :) buaarada ben ilk haftada 2.5 kg kaybettim hafta sonunda 1.200 gramı geri gelmişti... bu haftaya başlarken ilk o 1.200 gitti tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?