- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.761
Merhaba,
Epeydir takip ediyorum bu başlığı ama bir türlü kendim deneyemedim tamamen iradesizlik :) İradene hayran kaldım. Devam etmeyi düşünüyor musun ?
Çok Teşekkür Ederim :) Aslında devam etmemem için hiç bir sebep yok ben çok rahat geçirdim, hiç sıkıntı yaşamadımBuaralar Regl günümü bekliyorum ondan bu hafta ara vereceğim Regl gününde Pirinç Lapası yapacağım ondan sonra tekar buna dönerim ya da lahana diyetinide merakediyorum doğrusu oda muhteşemmiş okuduğum kadarıyla...
evet daha ınce denemıstım o cok ıyı de lahana nerden bulcaz? ben bulamadım da :)
kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti baya araştrdm okudum iiice bi cazip geldi bana,ama daha ilk okumamda 2.gunden yanı sebze gununden korktum vee bugün korktuğm başıma geldi,sebze günümdeyim((( busaat oldu ama gelin bide siz bana sorun:))))yemek resımlerıne bıle bakamıom yani o derece,yagsız tussz sebze yenmıo çok az yiyebildim,salata desen yagsız we tuzsuz oldgndan hiç yumuşamıyo gacur gucur yedim işte yeşillikleri,he bu arda yeşilçay da içiorum 4 fıncan felan,karnımın içinde sankı 4 aylık bebk var gibi müthiş hareketler hissediorum,acaba baskasıda böle seyler hissetti mi?yarını iple çekıorum et günüm ve ben et e bayılırımmm
merhaba canım.ben de bu diyeti bikaç hafta önce yaptım..kaçamaklarım olduğu halde 4 kilo verdim ve geri almadım..benim karnım da seninki gibi olmuştuvazgeçme derim ben..bu yöntem gerçekten çok etkili..60 yaşında annem bu diyete başladı.bugün 6. günü..hiç kaçamağı yok..kadın 5 kilo verdi gerçekten..hem de 60 yaşında...
Bende diyete basladım ama , herkes giib hızlı sonuc almak istiyorum.. Bende baslayacağım!
Anlamadığım, ne ile basladıysak dediğimiz,
sabah salatalıkla basladıysak bütün gün salatalıkla mı devam edecek?
Yoksa sebze türlerinden herhangi birşey ile güne devam etmek olur mu?
Bir de, bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
demişler, bunu nasıl uygulayacağız...
Çok soru sordum ama , tuzlamamızda sakınca var mıdır acaba ?:18:
Bende yarin basliyorum insl hatta simdiden patates hasladim bile :) yanlizca su yumurta gunu beni endiselendiriyor ne yiyecem ben.. Sut icmem yogurt agzima koyamam yumurtadan da ne yapilir bilmiyorum onerilere acigim arkadaslar.
aysha anlaşılan yarın birlikte baslıyoruz :) Umarım istediğimiz sonuçları alırız..
Çok soru sordum ama , tuzlamamızda sakınca var mıdır acaba ?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?