5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aaaaa kusura bakmayın ama ben sizin yazdığınız yazıyı bile okumadımki atıfta bulunayım hem ben atıfta bulunmam şöyle yada böyle yapılması gerekiyomuş derim :) banane kim ne yerse yer ben nasıl 5 günde 5 kilo verdiğimi demek istedim ben daha önce aranızda değildim dediğim gibi ramazandan önce yaptım o grupla yazışıodum ama sizin yazılarınızı oumadım bile genelde kendi yazımdan sonraki yorumları okurum :) kusura bakmayın alınganlık yapmışsınız

meyve gününde sebze yiyince ne oluyor ki?? ben sirf meyve yiyememe yüzünden bozdum diyetimi o yüzden meyve gününde sebze yiyicem herkesin kendi bilecegi is bence.. diyeti bozmaktan cok daha iyidir.. atifta bulunmaniz hic hos degil herkesin cabasi derdi ayni, 5kilo vermis olmaniz güzel ama bu biraz da vücutla alakali.. diyetinizde basarilar diliyorum..[/QUOTE]

Merhaba,

Epeydir takip ediyorum bu başlığı ama bir türlü kendim deneyemedim tamamen iradesizlik :) İradene hayran kaldım. Devam etmeyi düşünüyor musun ?

Çok Teşekkür Ederim :) Aslında devam etmemem için hiç bir sebep yok ben çok rahat geçirdim, hiç sıkıntı yaşamadım Buaralar Regl günümü bekliyorum ondan bu hafta ara vereceğim Regl gününde Pirinç Lapası yapacağım ondan sonra tekar buna dönerim ya da lahana diyetinide merakediyorum doğrusu oda muhteşemmiş okuduğum kadarıyla...

evet daha ınce denemıstım o cok ıyı de lahana nerden bulcaz? ben bulamadım da :)

bugün başlayamadım yarın başlıyorum kesin geçen hafatayı 7 günde 7 kg diyeti ile tamamlamıştım çarşamba günü o bitti perşembe ara verdim cuma cumartesi başşka bir diyet yaptım spora dayalı birşeydi daha çok. bugün sevgilim evdeydi dışarı çıktık filan omadı yani utanıyorum kendimden. yarın sabah başlıyorum kesin..

kızlar ben bu diyeti geçen hafta yaptım. 2 kilo verdim. ama ne yürüyüş yaptım ne spor.5.günde akşam yemeğe misafirim vardı haliyle uyamadım.kesinlikle çok etkili bence.haftasonu 2gün boyunca yemeklere pikniklere gittiğimiz için 1 kilosunu aldm. hayatımda ilk kez diyet yaptım bu kadar kısa sürede böyle etkili olacağını düşünmemiştim.bu hafta yapamadm ama almamak için dikkat ediyorum.haftaya tekrar başlayacağım diyete.

kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti baya araştrdm okudum iiice bi cazip geldi bana,ama daha ilk okumamda 2.gunden yanı sebze gununden korktum vee bugün korktuğm başıma geldi,sebze günümdeyim ((( busaat oldu ama gelin bide siz bana sorun:))))yemek resımlerıne bıle bakamıom yani o derece,yagsız tussz sebze yenmıo çok az yiyebildim,salata desen yagsız we tuzsuz oldgndan hiç yumuşamıyo gacur gucur yedim işte yeşillikleri,he bu arda yeşilçay da içiorum 4 fıncan felan,karnımın içinde sankı 4 aylık bebk var gibi müthiş hareketler hissediorum,acaba baskasıda böle seyler hissetti mi?yarını iple çekıorum et günüm ve ben et e bayılırımmm

merhaba canım.ben de bu diyeti bikaç hafta önce yaptım..kaçamaklarım olduğu halde 4 kilo verdim ve geri almadım..benim karnım da seninki gibi olmuştuvazgeçme derim ben..bu yöntem gerçekten çok etkili..60 yaşında annem bu diyete başladı.bugün 6. günü..hiç kaçamağı yok..kadın 5 kilo verdi gerçekten..hem de 60 yaşında...

Bende diyete basladım ama , herkes giib hızlı sonuc almak istiyorum.. Bende baslayacağım!

Anlamadığım, ne ile basladıysak dediğimiz,

sabah salatalıkla basladıysak bütün gün salatalıkla mı devam edecek?

Yoksa sebze türlerinden herhangi birşey ile güne devam etmek olur mu?

Bir de, bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
demişler, bunu nasıl uygulayacağız...

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…
4. gün: Özellikle de hazır yaz gelirken en sevdiğim gün bugün, yani meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
Tabii deneyimli diyetçilere söylememe gerek yok:
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe’nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.

Hepsi haşlanıp yeniliyormus, sayfa basında bu sekilde yazmıyor, isterseniz editleyin arkadaslar..

Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. 1-2 kilosu su oluyor ve 6.,7. günler yediklerimle zaten 2 kiloyu genelde geri alınıyor. Yani 5 ileri, 2 geri, haftasonu bol bol yiyerek haftada 3 kilo rahat rahat verilebiliyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmamın tek nedeni oburluk değil biraz da düşük kaloriyle idare etmeye kolayca alışan vücudu şoke etmek istemek. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.

Kolay gelsin!

CANIM çok saol,iii bi moral oldu yazdıkların,ben bekarkende 25 kılo vermiştm Allahın izniyle; onda da böle farklı farklı dıyetler uygulamıştm,5 kılo bunla,3 kılo onla,4 kılo bı diğeri ile derken zayıflamıştım ama(( evlendım evcilik oynamaya daldım kendımı saldım:))) inşallah tekrar toparlanmak istiyorum,LAKIN BU KARNIMIN IÇINDE KI KIPIRTILARA BI ANLAM VEREMIORUM GAZ DEĞİL EMINIM:)) sonumuz hayrola arkadaşlarımmmccıımmm

Çok soru sordum ama , tuzlamamızda sakınca var mıdır acaba ?:18:

bilen biri cevap verebilir mi? Yarın uygulamaya baslayacağım... Yardımcı olun lütfen. Çabamın boşa gitmesini istemiyorum..

Bende yarin basliyorum insl hatta simdiden patates hasladim bile :) yanlizca su yumurta gunu beni endiselendiriyor ne yiyecem ben.. Sut icmem yogurt agzima koyamam yumurtadan da ne yapilir bilmiyorum onerilere acigim arkadaslar.

Bende yarin basliyorum insl hatta simdiden patates hasladim bile :) yanlizca su yumurta gunu beni endiselendiriyor ne yiyecem ben.. Sut icmem yogurt agzima koyamam yumurtadan da ne yapilir bilmiyorum onerilere acigim arkadaslar.

aysha anlaşılan yarın birlikte baslıyoruz :) Umarım istediğimiz sonuçları alırız..

Çok soru sordum ama , tuzlamamızda sakınca var mıdır acaba ?:18:

Tuz Kesinlikle yok bu diyette Yağda yok ayrıca sadece baharatlar serbest..kara biber pul biber kekik kimyon vs :) Ben Bu diyeti 2 hafta yaptım 2 haftada toplam 3.5 kilo verdim...ve diyete tamamen uydum hiç dışına çımadım sabahları 1 saat yürüyüş her gün mekik ve 120 basamak koşarak çıkıyordum.. sonuç byle oldu .. ama daha fzla verenlerde var... Patatesi haşladım kimyon kararbiber öyle yedim.. sebze gününde, salatalık domates kırmızı tatlı biber nane bunlardan bir porsiyon yapıp yiyordum sabahki tabakta ne varsa her öğünde aynı tabağı koymak gerekiyor...Et günü sabahları Füme yedim tavuk ve ya hindi.. sonrada kekikli az suda tavuk baget pişirip yedim..meyve günü, elma üzüm erik terch ettim..Son gün deşlk haftamda yumurta yedim, bşr öğün haşladım 2 yumurta karabiber pul biber ekledim kekledim öyle yedim.. diğer öğün tost makinesine kırdım ki bu güzel oldu krep gibi doyurucu oldu... en sonda akşam çılbır yaptım...diğer haftamda da son gün sadece activia yoğurt yedim 6 paket başka birşey yemedim... toplam 3.5 kilo :) kahve, çay şekersiz içilebilir..ben sodaya limon sıkıpta içiyordum akşamları birde..bol şans arakdaşlarrrr:82:

Basladim hado hayirlisi benim toplam 15 kilo vermem lazim bayrama fit olucam kondisyonda yapmaya baslamistim 2 gun once jepsi beraber harikalr yaratacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…