- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.741
ooo canim senin sonucun coooook daha iyiymis.. benimki neden o kadar düsükki?? ama ben bir gün önce biraktim yaa dimi, o da etkilidir, belki bi yarim kilo daha verirdim devam etseydimbenim de insallah geri gelmez haftasonu yaa...haftaya tekrarlicam ben de.. ayni seyi üst üste yapinca da vücut ona da alisiyor ve artik kilo vermiyor.. ben de bundan sonra diyet tozu kullancam arkadasim cok övdü bakalim sagliga zarari yokmus, dr'u vermis zaten, burda da zaten saglikla ilgili konular cok sIkI yani zarari olacagini sanmiyorum.. ondan sonra da kalori sayarim insallah yardimi dokunur.. sen ne dersin canim???
kızlar cevap bekliyorum yarın başlamaya karar verdim umarım sonuç alırım buraya mutlu bir şekilde yazarım:)
Dİyet tozunu hiç duymadım canımm..araştırmak lazım onu.. ben meksika biber hapı kullandım 4 gün hayatımda ilk defa bayıldım onun yüzünde.. çarpıntı felan yapıyordu.. hastanelik etti beni.. korkuyorum o tar şeylerden yanii...Ama dediğim gibi bu tozu hiç bilmiyorum. normal kalori sayımına geç bencee...
bende ramazandan önce yaptım bu diyeti 5 kiloda verdim ve verdiğimi geri almadım :) inşallah yarın tekrar başlıcam ama ben aynen uydum meyve gününde sebze ymedim yada tavuğun yanında domates yemedimböylece 5 günde gerçektende 5 kilo gitti bayramda yediğim şekerlerin tatlıların hadii hesabı olmamasına rağmen geri almadığı görünce bidaha başlamak lazım dedim ve yarın başlıyorum
HahahaEveet... Ya Benim Kışa düğünüm var İnşallah Ona hazırlık yapıyorum Umarım istediğim görüntüye ulaşırım gelinliğide mutlu mutlu alırım :)) Düğünüme de Gel Bekleriimm :))
bende ramazandan önce yaptım bu diyeti 5 kiloda verdim ve verdiğimi geri almadım :) inşallah yarın tekrar başlıcam ama ben aynen uydum meyve gününde sebze ymedim yada tavuğun yanında domates yemedimböylece 5 günde gerçektende 5 kilo gitti bayramda yediğim şekerlerin tatlıların hadii hesabı olmamasına rağmen geri almadığı görünce bidaha başlamak lazım dedim ve yarın başlıyorum
aaa gercek mi??? ben evliyim ya herkesi evli saniyorum yaaa ne kadar güzelAllah mutlu mesut etsin bir yastikta kocatsin insallah.. her sey istedigin gibi olsun yoksa aklinda kalinca cok zor oluyor silmek o zaman sen hiiiic sallama diyeti felan, bana bakma benim bi yere yetistigim yok
çoook çook teşekkürlerrrrrr :) sanada booool mutluluk sağlık dilerimm Allah tan
arkadaşlar yarın bu diyete başayacağım bana katılan olur mu acaba? biraz da yürüyüşe desteklersek eğer neden olmasın?
CAnım hadi hayırlı olsun ilk günün :)) Ben 2 hafta yaptım toplam 3.5 kg verdim 2 haftada... 63 en 59.5 a düştüm.. Buarada Sadece, Çay, Bitki Çayları, Kahve Şekersiz oalrak hepsi ve Normal Soda Serbest... Dİğer içecekler yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?