5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar cevap bekliyorum yarın başlamaya karar verdim umarım sonuç alırım buraya mutlu bir şekilde yazarım:)

:79: Günaydıın Benim 2. Haftam Bitti.. Ve 2 Haftada toplam 3.5 Kg Verdim :) 63 Kg Başlangıç Şuan 59.5 oldum .. Önümüzdeki hafta bu diyete devam etmeyeceğim Artık.. yeni birşeyler deneyeceğim... Herkese Bol bol Şanss

Dİyet tozunu hiç duymadım canımm..araştırmak lazım onu.. ben meksika biber hapı kullandım 4 gün hayatımda ilk defa bayıldım onun yüzünde.. çarpıntı felan yapıyordu.. hastanelik etti beni.. korkuyorum o tar şeylerden yanii...Ama dediğim gibi bu tozu hiç bilmiyorum. normal kalori sayımına geç bencee...

kızlar cevap bekliyorum yarın başlamaya karar verdim umarım sonuç alırım buraya mutlu bir şekilde yazarım:)

CAnım hadi hayırlı olsun ilk günün :)) Ben 2 hafta yaptım toplam 3.5 kg verdim 2 haftada... 63 en 59.5 a düştüm.. Buarada Sadece, Çay, Bitki Çayları, Kahve Şekersiz oalrak hepsi ve Normal Soda Serbest... Dİğer içecekler yok..

aa gecmis olsun.. bünyen kaldirmadi demekki.. :26::26::26::26: benim arkadasim da kullandi hic bir sey olmadi gerci halen kullaniyor..yilbasinda ben türkiyedeydim, o zamanlarda kullanmis ve kilo vermisti.. aldigini issetigi an yeniden basliyordu.. ama meksika biber hapi degildi.. burda öyle hap bulamazsin zaten, olan haplarin da kendine dermani yok yani icerisindeki o maddeler her neyse zararsizki satiliyor, o yüzden de ise yaramiyor... ama toz ögün yerine geciyor. tabiki yine önemli olan alisma süreci... neyse kalori sayiyorum canim ama mesela dondurma yiyorum onun yerine yemek yemiyorum kendimi iste o konuda dizginleyemiyorum e kalori kisitlamasi tamam da neyi kisitladigin daha önemli. ona bi alissam ahh :97::97::97::97:

dondurmaaaa Ya ben çook seviyorum Of 1 haftadır hiç yemedim.... Korkumdan yemek istemiyorum..Bugünde diyet bitti ya ne yiycemi şaşırdım.. Aç Aç dolaşıyorum..Elme Biraz peynir..yoğurt Salatalık..bir tane form biskuvi... hepsii buu

sabah haslanmis tavuk gögüsü vardi onu yedim, bir tane de armut, sekersiz cay kahve.. hepsi bu-ydu.. takiii arkadasla yürüyüse cikip ordan carsiya sapip ordan da carsinin en iyi dondurmacisinin önünden gecene kadar.. bi top da dondurma yedim pisman miyim evet ama cok güzeldi...

insanin yanindakilerin de kilo verme ile ugrasmalari bence cok destekleyici bi etken benim cevremde kimse yokki... esim aksine kilo almaya calisir. arkadasim emziridigi icin kisitlamaya gitmez, ki zaten kilo problemi yoktur öyle.. ben napiimm biz de birbirimize destek olalim yaa...

Hahahaha Canımsınn Bugün bende çıktım çarşıya, Gözüm b ir simitlere gidiyor bir dondurmalara yook dedim senin bir amacın varrr Vermen lazım şu kilolarıı üzülürsün pişman olursun felann ferken girdim markete Altınbaşak aldım birde su..Eve gelene kadar su bitti, Bisküviyede tek tek 2 saatte yedim :) Birde markete uğradım, Light ne var ne yok topladım Light yougurt, Light Süt, Kepek Ekmek, Activia, Meyve, Light Peynir birde baktım hangisi daha az kaloriyse onu aldım.. Bakma Sen milletee :))) İnsanlarr hep aa b yle çok güzelsin diyorlr fazlalıklar varken..ama zayıflayıncada muhteşemsin diyorlar En önemlisi sen mutlu oluyorsun...Benim şimdi amaç 53 ya diyorum ki 50 olıyım WAlla gidip alcam 1 tane magnum bademli hahahaha

ben de diyorum istedigim kiloya varayimm, daha dogrusu bikac kilo sonra bi paket cips hediye etcem kendime hem de en pahalisindan ertesi haftalarda koca bi paket cikolata en son, final hediyesi olarak da döner bunlarin hepsini bi haftada hediye edersem verdigimi geri alirim di mi?? o yüzden haftalara böldüm ben de hem insani da tesvik eder.. neyse ben bu haftasonu kalori sayiyorum.. pazartesi tekrar baslicam insallah.. meyve gününde yine sebze yiycem yoksa yapamam ben senin hediyen de güzelmis.. magnuuummmm :131::131::131::131::131::131::131::131:

Hahaha Eveet... Ya Benim Kışa düğünüm var İnşallah Ona hazırlık yapıyorum Umarım istediğim görüntüye ulaşırım gelinliğide mutlu mutlu alırım :)) Düğünüme de Gel Bekleriimm :))

bende ramazandan önce yaptım bu diyeti 5 kiloda verdim ve verdiğimi geri almadım :) inşallah yarın tekrar başlıcam ama ben aynen uydum meyve gününde sebze ymedim yada tavuğun yanında domates yemedim böylece 5 günde gerçektende 5 kilo gitti bayramda yediğim şekerlerin tatlıların hadii hesabı olmamasına rağmen geri almadığı görünce bidaha başlamak lazım dedim ve yarın başlıyorum

5 günde 5 kilo vermek şahane...bende tastamam uydum hiç dışına çıkmadım ama 5 günde 2.5 kg gtti..

aaa gercek mi??? ben evliyim ya herkesi evli saniyorum yaaa ne kadar güzel Allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocatsin insallah.. her sey istedigin gibi olsun yoksa aklinda kalinca cok zor oluyor silmek o zaman sen hiiiic sallama diyeti felan, bana bakma benim bi yere yetistigim yok

meyve gününde sebze yiyince ne oluyor ki?? ben sirf meyve yiyememe yüzünden bozdum diyetimi o yüzden meyve gününde sebze yiyicem herkesin kendi bilecegi is bence.. diyeti bozmaktan cok daha iyidir.. atifta bulunmaniz hic hos degil herkesin cabasi derdi ayni, 5kilo vermis olmaniz güzel ama bu biraz da vücutla alakali.. diyetinizde basarilar diliyorum..

arkadaşlar yarın bu diyete başayacağım bana katılan olur mu acaba? biraz da yürüyüşe desteklersek eğer neden olmasın?

Merhaba,

Epeydir takip ediyorum bu başlığı ama bir türlü kendim deneyemedim tamamen iradesizlik :) İradene hayran kaldım. Devam etmeyi düşünüyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…