5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canımm hoşgeldinn, Bu diyette 2. haftam benimm zorlanmadım kolay geçti önceki yazılarımdanda okursun.. 3 kilo verirsin bu diyetle.. ben geçen hafta o civarda verdim..fakat 1 haftada sadece su gittiğini düşündüğümden şimdi tekrarlıyorum..Hadi başarılar:))) Bende PAtatesteyim bakalım ne olcakkk bu hafta sonu

benimde bugün ilk günüm ve patates günüm bakalım 5 gün sonra sonucu yazarım

Kızlar neolur bana yardım edin...
Ben bu diyeti iki tur yaptım.yaklaşık 5 kilo falan verdim...
Fakat dünden beri resmen açlık atakları yaşıyorum...
Doymuyorum...Çok sinirliyim...
Doymuyorum derken çok yemiyorum ama açlık hissi çok rahatsız edici.
2 hafta bitti 1 dilim bile ekmek yemedim...Yemeği de düşünmüyorum ama nasıl başedicem.
artık bu diyete devam edemiycem sanırım ne önerirsiniz.Lütfen yardım edin...

diyet seni zorlamış galiba 2 hafta falan ara ver normal beslen tam buğday ekmeği falan tüket bu arada , sonra başlarsın tekrar

verdiklerimi almaktan çok korkuyorum...Nasıl bir yol izlesem.
Bilemedim.

Ekmeği sadece Sabah yiyerek 3 öğün 2 aralı yiyebilirsin..ilk günler 1.5 felan alman normal.. sonra tekrar inişe geçer sporda yaparsan..bende bugün 2.turuma başladım.. bu hafta son..sana dediğimi uygulayacağım..ve akşam 6-7 den sonra yemiyeceğim..

2 haftadır çok düşük kalori alıyorum.Şimdi ne yapsam da almadan bu krizden çıksam.İlk hafta oldukça rahattım.İkinci haftada fena değildi.Öyle çok çok zorlanmadım.
cumartesi Bitti Dün sabah inanılmaz aç uyandım.Ne yiyeceğimi bilemedim.Kahve içtim.
Öğlene doğru resmen elim ayağım tutmaz hale geldi.Neyse yedim birşeyler.
Sadece öğlen yediğimle uyudum,tekrar yemedim.
Bugün sabah kahvaltı yaptım ekmeksiz yumurta peynir,bir de şu etiformun sunta gibi olanlarından 1 tane yedim.
aslında güçlü bir kahvaltıydı ama öğleden sonra 15 sularında yine aynı şey oldu.
halsizlik,sinir,bayılacak gibiydim ve malesef kumpir yedim.
ketçap mayonez filan yok ama yinede yanlıştı tabi...
Umarım yarın tartıda kötü bir sonuçla karşılaşmam.Yarın salata yapıcam ve işe getiricem.tüm gün salata yiycem.Ama içine peynir ve mısırda koyucam bakalım....

İki haftada toplam 5 kilomu verdin? Bana yarın söylermisin kaç kg desin aldın mı verdinmi 2 hfatadan sonra???

Arkadaşlar benim için bu diyet çok zorlayıcı oldu, bugün başladım ve bugün son verdim 16.30 gibi.acayip derecede elim ayağım titredi ve çok başım ağrıdı. Dukan diyeti yapmıştım 3 gün (3 hafta önce) onda böyle olmamıştı. Hiç titreme olmamıştı. Ne zormuş zayıflamak...

AA hay Allah çok kötü olmuşş... neden acaba, geçmiş olsunn, üzüldüm.

nasilsin canim?? baslandin mi bugün?? ben basladim ama aksam dayanamayip patatese biraz ketcap kattim

Başladımm evett :))) Ketçap mıı aman aman :)) çok fenaa artık geçti canımm biraz spor yap mekik çek ben başladım 6 patates yedim artık yemiycem en son 6 da yedim :) sabah yürüyüş yaptım... ben patatesleri kekikli pul biberli yedim..arada birde limon sıktım :)

ya ben de sevdigim bütün baharatlari ekledim.. sabah yürüyüs yaptim az bir sey, taki arkadasin bebegi aglayana kadar ögleden sonra ise gittim, zaten cocuklar cok yordular bugün.. birazdan evin icinde kosarim yine o zaman..
hatta ketcapin yaninda biraz da mayonez vardi esimin patateslerinden de asirdim 3-5 tane, onlar kizarmisti tabiki... tamam tamam kizma simdi spor yapcam söz

bende yarın patates ile başlayacağım inş. ben spor yapamıyorum ama her gün 3 km yürüyorum bide 1.5 yaşında emen ve 1 dk durmayan yaramaz bir oğlum var sabah tartılıp başlayayım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…