5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Basladim hado hayirlisi benim toplam 15 kilo vermem lazim bayrama fit olucam kondisyonda yapmaya baslamistim 2 gun once jepsi beraber harikalr yaratacak

Basladık ta hadi hayırlısı, midem cok fena... Agzıma ekşi su geliyor, bsım catlıyor..

ben bu diyeti yaptım; midem bulandı, başım ağrıdı ve hep elim ayağım titredi ama aynen uydum. sonra tartıldım 3 kg eksik gösterdi. herşey tamam da şimdi o üç kilo aynen geri geldi. o kadar zorlanmama değmedi. bilgilerinize...
daha önceden pirinç lapası diyetiyle verdiklerimi almadım mesela ama nohutlu mercimekli ayranlı bi diyet vardı; sonrasında yine aynen geri almıştım. düşünenlerin ilgisine :)

Bugün benim de böyle geçti, bikaç saat önce ellerim titriyordu, migren atagı geçirdim, bikaç patates daha ahslayıp yedim, yine de bozmadım. Bugun patatesten baska agzıma bişe inmedi..

Az evvel dayanamadım majezik içtim, şuan basım cok daha iyi, durmayordum yoksa,

Ama verdikten sonra da dikkat etmek gerekiyor, verdik, almayacağız diye bir kaide yok bence. Bugün 1. günümdü umarım yarın da öyle geçmez, bu kadar ugrasıyorum, sonucunu alırım insallah...

İkinci günüm, tartılmamakta direniyorum fakat cok merak ediyorum Bugün dünden daha iyi, dün cok kötülenmiştim..
Halamlara geldik, pastalar börekler, amannn bi hazırlık bi hazırlık.. Ben patlican, domates, birber salatası yiyorum Sonuna kadar direneceğim! Dönmek ve kaçamak yok! Umarım sonuclarını alırım..
Sabırsızlanıyorum...

[merhaba ben de bu diyete carsamba gunu basladim.Bugun 5 gunum ve zorlanmadim.Diyete baslarken 105 kilo ile basladim bugun sabah tartildim 101 .600 gr.ciktim.Ideal kiloma gelinceye kadar devam etmek istiyorum.

[merhaba ben de bu diyete carsamba gunu basladim.Bugun 5 gunum ve zorlanmadim.Diyete baslarken 105 kilo ile basladim bugun sabah tartildim 101 .600 gr.ciktim.Ideal kiloma gelinceye kadar devam etmek istiyorum.

Çok iyiymiş :) Bende heyecan ile bekliyorum, henüz tartılmadım.. Etrafımdakiler zayıfladın diyor, fark ediliyor ama hayırlısı, cok heyecanlıyım..

bugün 3. günümdü, cok sükür bu günü de astık..

Benim cok rahat geciyor.Kesinlikle cok etkili bir diyet insani yormuyorda.yarin meyve gununmus senin de ben armut yedigimde kendimi cok tok hissettim.insallah hepimiz diledigimiz kilolarimiza kavusuruz bir an once

Benim cok rahat geciyor.Kesinlikle cok etkili bir diyet insani yormuyorda.yarin meyve gununmus senin de ben armut yedigimde kendimi cok tok hissettim.insallah hepimiz diledigimiz kilolarimiza kavusuruz bir an once

İnsallah canımmm... Ben bugünü yumurta günü yaptım.. İyi de gidiyor ve tartılmadım ama herkes zayıfladın diyrolar, uzun süredir görmeyenler fln Nasıl mutlu oldum anlatamam, bir an önce tartılmak istiyorummmm... :26:

benimde tam 5 kilo vermem lazim 5 gunde verebilirim insallah
bende basliyim bari...

canim vermen gereken hepi topu 5kilo ise inan gitmek bilmiyor.. ben de ugrasip duruyor su lanet 5kilo ile bir de verilcek kilosu az olanlarin 5günde 5kilo vermesi imkansiz yani.. aaahhh ah olsa keske :97::97::97:

evet topigi okudugum kadariyla fazla kilolu bayanlar cok cabuk veriyor
eger 4-5 kilo verilecekse kolay kolay gitmeyecek anlasilan
eee napicaz pekki 10 gunde veremezmiyiz ki

evet topigi okudugum kadariyla fazla kilolu bayanlar cok cabuk veriyor
eger 4-5 kilo verilecekse kolay kolay gitmeyecek anlasilan
eee napicaz pekki 10 gunde veremezmiyiz ki

ayyyy valla 10günde verdirecek bi formülü olan varsa bana da aciklasin valla onun icin dua ederim.. bi arkadas hap kullaniyor o bile 10günde 5kilo vermedi ben yarin tekrar basliyorum aslinda b ugün baslamistim esimin yüzünden bozdum. varya erkek de diyet yapmali yoksa tek basina olmuyor bayram geliyor bayraaaaammmmm :18::18::18::18:

Bu gün 11/10/2010 ve doğum günüme 30 gün var bu diyeti yapmaya karar verdim hadi bakalım inşallah diyorum
güzel sonucu sizinle paylaşır henüz karar veremeyenlere destek olmuş olurum

Bugünü tatil günüm ilan ettimm :) Misafir gelecek, mevcuriyetten yoksa son günüm, meyve günümdü..

Evde tartı yok, yarın spor salonuna gideceğim fakat o kadar rahat hissedebiliyorm ki verdiğimi...

Tahmini 3 veya 4 kilo vermişimdir... bir hafta daha devam edecegim, sonraaa kayın validemler geldiğinde cok güzel süprizle karsılasacaklar

Ben de ilk gün ihtimal vermemiştim ama her gören kilo verdiğimi söylüyor, cok mutlu oldum....

5 ay önce bir elbise almıstım 2 hafta önce içine girememiştim, bugun deneyim bakalım ffark edecek mi dedim ve girdim içineeeeeeeeeeee.

yaaa tam cips yiyordum, 3-4 kiloyu görünce bogazimda kaldiii

Yarın başlamayı planlıyorum
Yazın 4gün yapıp bırakmıştım
Yok mu yapan yada başlamayı planlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…