- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.781
Basladim hado hayirlisi benim toplam 15 kilo vermem lazim bayrama fit olucam kondisyonda yapmaya baslamistim 2 gun once jepsi beraber harikalr yaratacak
ben bu diyeti yaptım; midem bulandı, başım ağrıdı ve hep elim ayağım titredi ama aynen uydum. sonra tartıldım 3 kg eksik gösterdi. herşey tamam da şimdi o üç kilo aynen geri geldi. o kadar zorlanmama değmedi. bilgilerinize...
daha önceden pirinç lapası diyetiyle verdiklerimi almadım mesela ama nohutlu mercimekli ayranlı bi diyet vardı; sonrasında yine aynen geri almıştım. düşünenlerin ilgisine :)
[merhaba ben de bu diyete carsamba gunu basladim.Bugun 5 gunum ve zorlanmadim.Diyete baslarken 105 kilo ile basladim bugun sabah tartildim 101 .600 gr.ciktim.Ideal kiloma gelinceye kadar devam etmek istiyorum.
Benim cok rahat geciyor.Kesinlikle cok etkili bir diyet insani yormuyorda.yarin meyve gununmus senin de ben armut yedigimde kendimi cok tok hissettim.insallah hepimiz diledigimiz kilolarimiza kavusuruz bir an onceÇok iyiymiş :) Bende heyecan ile bekliyorum, henüz tartılmadım.. Etrafımdakiler zayıfladın diyor, fark ediliyor ama hayırlısı, cok heyecanlıyım..
bugün 3. günümdü, cok sükür bu günü de astık..
Benim cok rahat geciyor.Kesinlikle cok etkili bir diyet insani yormuyorda.yarin meyve gununmus senin de ben armut yedigimde kendimi cok tok hissettim.insallah hepimiz diledigimiz kilolarimiza kavusuruz bir an once
benimde tam 5 kilo vermem lazim 5 gunde verebilirim insallah
bende basliyim bari...
evet topigi okudugum kadariyla fazla kilolu bayanlar cok cabuk veriyor
eger 4-5 kilo verilecekse kolay kolay gitmeyecek anlasilan
eee napicaz pekki 10 gunde veremezmiyiz ki
Bu gün 11/10/2010 ve doğum günüme 30 gün var bu diyeti yapmaya karar verdim hadi bakalım inşallah diyorum
güzel sonucu sizinle paylaşır henüz karar veremeyenlere destek olmuş olurum
Bugünü tatil günüm ilan ettimm :)Misafir gelecek, mevcuriyetten yoksa son günüm, meyve günümdü..
Evde tartı yok, yarın spor salonuna gideceğim fakat o kadar rahat hissedebiliyorm ki verdiğimi...
Tahmini 3 veya 4 kilo vermişimdir... bir hafta daha devam edecegim, sonraaa kayın validemler geldiğinde cok güzel süprizle karsılasacaklar
Ben de ilk gün ihtimal vermemiştim ama her gören kilo verdiğimi söylüyor, cok mutlu oldum....
5 ay önce bir elbise almıstım 2 hafta önce içine girememiştim, bugun deneyim bakalım ffark edecek mi dedim ve girdim içineeeeeeeeeeee.
Yarın başlamayı planlıyorum
Yazın 4gün yapıp bırakmıştım
Yok mu yapan yada başlamayı planlayan
ben bi basliyorum bi birakiyorum zorlaniyorum acikcasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?