- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.821
tatlim arkadasimin 3aylik bebegi var.. yapti o da.. ama sütünün azaldgini söyledi valla ben bilmiyorum onun yalancisiyim ama o böyle cok kati da yapmadi diyeti.. yani mesela ilk sadece patates yemedi.. diyeti biraz karisik yapti ve yemesini azaltti.. ama senin sütün nasil bilmyiorum sanirim bünye meselesi biraz da...ama önemli olan bebeginin gelisimi..
evet duyguunver bak arzular arkadasi da sormus.. nasil motive ediyorsun kendini??? yoksa kisisel iradeyle mi ilgili acep :44::44::44::44:
ben p.tesi başlıcam arkadaşlar yokmu bana eşlik edecek biri
peki ablan verebildi mi birz kilo...sütüm çok da fazla değil ama 1 haftaya hani ondn düşündüm...evet bebeğim ilk önce sonra da kilolarımhmmm ptesi başlıyorum ,inşaallah biraz devam edeyim çok katı yapmmıcam bende diyeti,bayrama kadar ne olcak bakalım
peki o zaman birlikteyiz :13: sonunda bi yol arkadaşı buldum
arkadasimi diyorsan tatlim, evet verdi 3kilo verdiama simdi birakti sütüm azaldi diye... aslinda emzirirken kilo vermek daha hizli oluyor yani.. hani senin durumun özel oldugu icin diyetin yanina ne bileyim bir sey eklesen ne sana fazla kalori yapcak ne sütünü etkileyecek bir sey.. mesela belki bi bardak az yagli süt gibi... iste arkadasim öyle yapti.. sadece kahvaltida ekmek yedi bir daha yemedi.. kolay gelsin...
ay pardon yaa,ablan okumusum ben:) bend öyle yapmayı düşünüyorum.ptesi baslıyorum inşaallah kurbana kadar
günaydın kızlar malum memlekette olaysız gün geçmio moraller bozuk umarım son olur diyerek güne başlıorum Allah zorda kalnların yardımcısı olsun
eveeett gelelim konumuza tartıdım fekat 65küsür çıkıorum bnm tartım dijital diil o yüzden başlangıç kilomu 66 olarak kaydediorum şuandada patateslerim haşlanıo başlayan bildirimini yapsın ok?
boy:1.60cm
kilo:66
yarın bende başlıyorum bu diyete yapacak arkadaşlara kolay gelsin.2-3 hafta önce yapmıştım 2 kilo verdim.sonra başka diyetler denedim ama yapamadım.tek yapaildiğim diyet.bayrama kadar yapabilirsem süpperr!!
cnm sadece baharatla tatlandırabiliosun bende fazla haşlamışım bazıları dağılmışçatalla ezip baharat döküp öle mam gibi yicem birazdan acıktım yahu
inş hayırlı haberini alırız cnm :) ama keşke diyete tam uysaydın bende lisede denemiştim limon falan sıkmıştım bişeler düzgün ypmamıştım 3 gün sonunda bırakmıştım gram oynamamıştı kilomda bu sefer tam yapcem walla bende çok karabiber pul biber katmışım acı oldu tuz olmayınce ne koyarsan koy yavan gelio yaptığım tabağı bitiremedim walla ara arar bi çatal atıom ağzıma ehehehe patates ya tıkıo insanı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?