5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hiç bir diyete bağlı kalmadım aslında azalttım hep bide greenwood bitki çayı var b.imde satılıyo bi süre ondan içtim oda ter attırıyo tok tutuyo işyernde bir arakdaşımda onu kullanmış bir dönem bende verdim onun diyordu

peki ablan verebildi mi birz kilo...sütüm çok da fazla değil ama 1 haftaya hani ondn düşündüm...evet bebeğim ilk önce sonra da kilolarım hmmm ptesi başlıyorum ,inşaallah biraz devam edeyim çok katı yapmmıcam bende diyeti,bayrama kadar ne olcak bakalım

arkadasimi diyorsan tatlim, evet verdi 3kilo verdi ama simdi birakti sütüm azaldi diye... aslinda emzirirken kilo vermek daha hizli oluyor yani.. hani senin durumun özel oldugu icin diyetin yanina ne bileyim bir sey eklesen ne sana fazla kalori yapcak ne sütünü etkileyecek bir sey.. mesela belki bi bardak az yagli süt gibi... iste arkadasim öyle yapti.. sadece kahvaltida ekmek yedi bir daha yemedi.. kolay gelsin...

peki o zaman birlikteyiz :13: sonunda bi yol arkadaşı buldum

evet yarın başlıyoruz benim boy 1.60 85 kiloyum vermem lazım tombişleştim iyce bakalım yarın şu patatesimi haşlayayım neler olacak inşallah verirsem devam ederim beş ğünde beş degil 3 kiloda versem razıyım her beşgünde bir üç kilo versem ayda 10 kilo filan gider keşke ..

ay pardon yaa,ablan okumusum ben:) bend öyle yapmayı düşünüyorum.ptesi baslıyorum inşaallah kurbana kadar

yarın bende başlıyorum bu diyete yapacak arkadaşlara kolay gelsin.2-3 hafta önce yapmıştım 2 kilo verdim.sonra başka diyetler denedim ama yapamadım.tek yapaildiğim diyet.bayrama kadar yapabilirsem süpperr!!

ay evet bend eöyle yapcam zaten yaa...gününe göre değişicek,bigün bi bardak süt.bigün yogurt,bigün hoşaf falan içicem...bayrama az yada cok vermeliyim mutlaka.ama benim bölgesel zayıflamam lazım asıl..basen çok kalca büyüdü dğumla...onlara bir çözüm gerek

ay pardon yaa,ablan okumusum ben:) bend öyle yapmayı düşünüyorum.ptesi baslıyorum inşaallah kurbana kadar

he he olsun önemli degil... yarin ben de basliyorum insallah ben bi kilo vermisim nasil olduysa :26::26::26::26: cok sevindim ama sorma varya bir kilo, sadece bir kilo ver, sonra insan daha da cok kilo vermek icin cok motive oluyor.. ama ben cok yürüdüm bu son hafta.. cuma günü sirf 4-5 saat alisveristi suydu buydu derken yürüdüm öyle magazalarda felan.. hem de kosarken bi gram bile vermedim, ama böyle yavas tempoda uzun süreli yürüyünce daha etkili oluyormus.. böyle de okumustum gecenler de zaten.. gerci bisikletten düsünce kosuyu bisikleti hepsini biraktim, havalar da sogudu buralarda artik cikilmaz da disari.. belki miniginle birlikte yürüyüsler yaparsan faydasi olur

Son düzenleme:
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ve başarılar dilerim
yarın sabah aç karnına ve wcye çıktıktan sora tartılıp boyumuzu yaşımızı ve kilomuzu yazıoruz ok? hade bakalım

günaydın kızlar malum memlekette olaysız gün geçmio moraller bozuk umarım son olur diyerek güne başlıorum Allah zorda kalnların yardımcısı olsun

eveeett gelelim konumuza tartıdım fekat 65küsür çıkıorum bnm tartım dijital diil o yüzden başlangıç kilomu 66 olarak kaydediorum şuandada patateslerim haşlanıo başlayan bildirimini yapsın ok?

boy:1.60cm
kilo:66

herkeze günaydın evet patatesim benimde haşlanıyor yaş 36 boy.1.60 kğ . 85 inşallah veririz ölmek var dönmek yok patatesle domates maydonoz filan yenirse olmuyomuyormuş bilen varmı senin kilon azmış ben 66 olsam öper öper başıma koyarım neyse bakalım kolay gelsin hepimize.

yarın bende başlıyorum bu diyete yapacak arkadaşlara kolay gelsin.2-3 hafta önce yapmıştım 2 kilo verdim.sonra başka diyetler denedim ama yapamadım.tek yapaildiğim diyet.bayrama kadar yapabilirsem süpperr!!

canım hani beş ğünde beşkilo deniyor 2 kilo çok az degilmi tam uymadınmı ben ilk defa yapıcam bakalım ne kadar gidecek inşallah biraz verebiliriz.

cnm sadece baharatla tatlandırabiliosun bende fazla haşlamışım bazıları dağılmış çatalla ezip baharat döküp öle mam gibi yicem birazdan acıktım yahu

cnm sadece baharatla tatlandırabiliosun bende fazla haşlamışım bazıları dağılmış çatalla ezip baharat döküp öle mam gibi yicem birazdan acıktım yahu

hııımm benimkide biraz fazla haşlanmış baharatladım birz valla ben iki üç dal maydonoz küçük domatesin yarısı dogradım yedim ama zaten yag yok tuz yok agzımda çogaldı iştahım gelmedi hiç okadar domatesle maydonoz dan bişey olmaz bence onlar kalorisi düşük yiyecekler ne bileyim inşallah şu bogazımı tutarımda biraz veririm 3 ay sonra tüp bebek yapılacak vermem lazım bu kiloyla hamile olursam top gibi olurum bide tutmasına fazla kilo olursa engel falan diyorlar aman gerçi tutsa şişman tombiş bir gebe olmayada razıyımda oda ayrı bir konu ..

inş hayırlı haberini alırız cnm :) ama keşke diyete tam uysaydın bende lisede denemiştim limon falan sıkmıştım bişeler düzgün ypmamıştım 3 gün sonunda bırakmıştım gram oynamamıştı kilomda bu sefer tam yapcem walla bende çok karabiber pul biber katmışım acı oldu tuz olmayınce ne koyarsan koy yavan gelio yaptığım tabağı bitiremedim walla ara arar bi çatal atıom ağzıma ehehehe patates ya tıkıo insanı hemen

sogol canım inşallah .. az yedim zaten ya bişey olmaz heralde akşam üstü yürüyüşte yapıcam keşke yakın oturuyor olasak beraber yapardık tuz olmayınca iştahta gelmiyor benim miğdem kaltı gibi oldu sınırsın istediğin kadar ye diyorlar ama dogal olarak az yeniyor ekmek yok tuz yag yok iştahın kapanıyor yerken bence zaten öyle veriliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…