5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sebze gününde ne yediniz kızlar banada söyleyin :)

ben sebze gününde , sabahtan içinde patates,patlıcan,soğan,domates,biber,kabak bulunan menemen yaptım.içine 1-2 diş sarımsak bile ekledim..bir tabağa da salatalık doğradım,biraz maydanoz..onu yedim çayla birlikte..öğlen bu sebzeleri kızartmalık doğradım.yağlı kağıda serdim..fırında pişirdim..akşam patlıcan salatası yaptım..domatesi falan közledim içine,maydanoz da ekledim..öyle işte..zor bi gündü..

Son düzenleme:
Ben sezbe günümde:

Patlican,
Biber
Domates 'i fırında közledim, soydum, tuzsuz bir şekilde sabah-öğle-aksam yedim..

Yaşım 16 yapmayı düşünüyorum ama emin değilim :S Sonra tekrar kilolarımı almayayım ?

Boyum 165 kilom 71..

Geri kilo aldırır mı bu diyet ? Bazıları aldırmıyor demiş ama :S

Bu diyeti yaptinizmi ? Bende başlıcam diğer yazıları da okudum kilo alan bile var. Bilgilendirirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler . . .

Cnm bisey sorudan et gunünde ne yedin ? Sosis salam olur mü? Birde kac tane yumurta yemek lazım bende sivilce yapıyor. Cevaplarsan sevinirim. Teşekkür ederim . Hadi sana kolay gelsin . . .

Merhaba cnm pirinç lapasi diyetini nasıl yapiyosun? Kac kilo verdin? Teşekkürler. . .

Cnm bisey sorudan et gunünde ne yedin.? Benim etle pek aram yok. Cevaplarsan cok sevinirim. Yarın basliyacamda ...

Ya beş güncükten bir şey olmaz. Yarın başlıyorum ablamla birlikte Okulda zorluk olacak ama yapcak bir şey yok :))

Azimliyim bu keez! :)

Cnm bisey sorudan et gunünde ne yedin ? Sosis salam olur mü? Birde kac tane yumurta yemek lazım bende sivilce yapıyor. Cevaplarsan sevinirim. Teşekkür ederim . Hadi sana kolay gelsin . . .

Et gününde,

Tavuk yiyebilirsen;

Tavuk göğsünü dilimleyip haşla, bol baharatla. (Tuz kesinlikle kullanılmıyor!)

Yumurtayı:

Sabah 2,3 tane haşla, baharatla ye,
Öğlen de aynı keza.
Akşam 4 taneye kadar yiyebilirsin.

Zaten belli bir süre sonra sende yemek istemiyorsun ama önemli olan diyeti bozmamak!

merhaba
bu diyeti uzun süre yapan arkadaşlar varmı
acaba nekadar kilo verdiler bu diyetle
uzun süredir yapanlar lütfen cevaplasın.

bayanlar 5,5 aylık bebişimi emziriyorum.ne dersiniz,size katılmam sakıncalı olur mu.ay kurbana biraz vermiş gitek istiyorum yaa,canım sıkılıyor kıyafetler olmuyor

merhabaaaaa bi buraya el atmadıydım dedim ve gedim
ben bunu lisede bikaç kere denemiştim bi kız arkim yapmıştı ama ben 3. günde pes ettim hep hatta tarih hocamız bayandı ona söylemiştik oda yapmıştı ve gerçekten 5 kilo vermişti
ben kşama sabah regl olcem onu bekliorum vede haftasonları genelde sosyal ortamlar vs bilirsiniz özetle p.tesi başlıorum allahın izniyle ama tecrübe eden arkadaşlara bi kaç sorum olcak
ben vejetaryenim et günü yerine başka bişey yapmam gerekecek ben yeşil mercimek düşünüorum ete alternatif söylenir ya hep başkada bişe gelmio akıma :44:
diğer sorum bu maya kürü olayı nedir?
ve son sorum bu diyet bi kere uygulanıp bırakılırsa aynen geri geliormu kilolar?

merhaba
bu diyeti uzun süre yapan arkadaşlar varmı
acaba nekadar kilo verdiler bu diyetle
uzun süredir yapanlar lütfen cevaplasın.

valla kendi adima adima söyleyeyim, benim zaten 5-6 kilo vermem gerekiyo, denedim bir hafta 1,7kilo gitti ama hemen üstüne regl dönemi denk geldi, simdi eskisi gibi oldum reglim gecsin bi tekrar diyet yapcam ama sanirim bunu degil bana cok faydasi oldugunu söyleyemem acikcasi.. ama bununla 5kilo verip de almadiklarini söyleyen arkadaslar oldu. sanirim verilmek istenen kilo miktariyla da ilgili bi durum...

bayanlar 5,5 aylık bebişimi emziriyorum.ne dersiniz,size katılmam sakıncalı olur mu.ay kurbana biraz vermiş gitek istiyorum yaa,canım sıkılıyor kıyafetler olmuyor

heeeey soruma cevap yok muuuuu... sütü etkiler mi sonucta 1 hafta ya hani... ufak ufak ek gıdaya başladım zaten

bu konularda felaket şartlarım kendimi yemiyorum dediysem yemem amaa vazgeçemediğim tek şey 3 ü 1 arada

canım ya yemıcem dııınce yemem nasıl oluyo,ban bıraz anlatsana :))aslında çok hırslıyımdır ama bu yemek konusunda nıe bu kadar zayıfım bılemıorm:)) bazen kasıtlı bazende unutarak dıyet yaptgmı yıyıwerıorum ,kendını nasıl motıve edıosun

heeeey soruma cevap yok muuuuu... sütü etkiler mi sonucta 1 hafta ya hani... ufak ufak ek gıdaya başladım zaten

tatlim arkadasimin 3aylik bebegi var.. yapti o da.. ama sütünün azaldgini söyledi valla ben bilmiyorum onun yalancisiyim ama o böyle cok kati da yapmadi diyeti.. yani mesela ilk sadece patates yemedi.. diyeti biraz karisik yapti ve yemesini azaltti.. ama senin sütün nasil bilmyiorum sanirim bünye meselesi biraz da... ama önemli olan bebeginin gelisimi..

bu konularda felaket şartlarım kendimi yemiyorum dediysem yemem amaa vazgeçemediğim tek şey 3 ü 1 arada

evet duyguunver bak arzular arkadasi da sormus.. nasil motive ediyorsun kendini??? yoksa kisisel iradeyle mi ilgili acep :44::44::44::44:

hep yemicemm diyorum ve birileri ısrar ettiğinde hayır dediğinde bikaç kez gerisi geliyo insanlarda vayy baya dikkat ediyosun sen dedimmi değişik oluyo bi iyi hissediyosun kendini akşam yemesi bendede vardı bazen erken yatıyorum sır bu yuzden yada dediğim gibi nescafeye çok düşkünüm ondan içiyorum tutyo beni ..bi dönem 15 kilo verdim sırf yürüyüşle ve yedklerme dikkat ederek,zaten vucütta suda çok oldugu için ilk günlerde şişkinlik gidiyo zayıflıyorumm diyosun arkası geliyo zaten,hep tokum tokum diyorum kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…