- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.841
aynen bnmde kapandı iştahımsen nerde oturuosun cnm
anaaa ne kadar güzel bi yerdesinben istanbuldayım cnm birlikte spor yaş oldu desene
tam bende aynı şeyi yazacaktım yerken tıkanıorum hemencik 2 saat geçio geçmio acıkıorum ama artık cnm istemio yaa daha bu saatte bıktım son 2 tane haşlama patatesim var onlarıda yiyemde akşama fırın yapcam yine baharatlıcam değişik olsun bari sanırım en zoru ptates ve yumurta günü yani ilk ve son günler olcak çünkü çeşit yok tek tip ama meyve yada sebze sabah ilk tabağımızı bol çeşit tutarsak gnü içinde aynılarını yiyebiliriz yani çeşit olcaa için sıkılmayız die düşünüorum hadi bize afiyet olsun öğğğğğğğğğğğ
ben karnabahar brokoli çok severim aldım bide bu akdeniz yeşilliği var adını şeyedemiom şimdi :) yanınada domtes hıyar çiğ havuç düşünüorumki bol çeşit olsun üzerlerinede pul biber döküp limon sıkcam ohh misssstuzsuz yavan olursa içim almazsa belli bi saatten sora die havuç düşündüm kıtır kıtır yerim artıkın
nasıl gidio patates güzelleriwalla ben bu akşam erken yatarım hee kesin bi an önce sebze gününe geçem die eheheheeh
vallaha doğru diosun açkende uyunmuoki mide gurul gurul o zaman bende pattis yerim napemama demin öyle dedimde şimdi alıştım sanırsam kahve yeşil çay falan araları dolduruom suda içiorum vede habire wcye gidiom bebeler gibi sende varmı aynı durum? bizdende başka kimse yok heralde ama olsun ilerde bakım anam ne güzel kilo vermişler keşkem bizde yapaydık derler
evet canım idrarım çabuk geliyor yaptıgım yerde ayıptır söylemesi daha çok çıkıyor ama gene acıktım birazdan yürüyüş yapıcam bakalım eve gittimmi gene yerim patates allahtan içecek serbest bizden başka yok büğün başlayan huuu huu kızlar gelin bizim diyete bura şenlensin azıcık dimi.:118:
sen sımdı kacıncı gundesın
sen sımdı kacıncı gundesın
sankim kendimi hafiflemiş hissediorum psikolojikmi acaba :44: çabuk acıkmamın dışında hiçbi sıkıntım yok hamdoslunbende akşam 10dk stepper yapcem bide karın egzersizleri sora bi duş üstüne kayfe yada biberiye çayı ohh misssss
sankim bende hafiflik hissettim kız acaba piskolojikmi olabilir yolda yürüdüm yerde uçarcasına yürüdüm valla şimdi pişmiş patates kalmadı birdaha pişireyim akşam ögünü olsun sen kaçsefer yedin ben sabah ögle akşam yemiş olcam o piştiği yerde yeşil çay yapıp içeyim bari bunlarda hallolursa bu gün bitmiş olacak darısı yarına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?