5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

anaaa ne kadar güzel bi yerdesin ben istanbuldayım cnm birlikte spor yaş oldu desene

hımm uzakmışız evet burası güzel biyer çokta güzel merkezi yerinde oturuyorum allaha şükür ama istanbulda güzel bence görmedim ama hergün dizilerde görüyoruz neyse saglık olsun ayrı ayrı çıkarız spora napalım inşallah sonuç alırız bu diyetten .

arkadaş nerelerdesin şuanda kendimi çok acıkmış hissediyorum midem kaznıyor sen nasılsın fazla yiyemedim belki ondandır 2 saat içinde acayip açlık geldi miğdeme yeşil çay içtim demin olmazsa gene kalan patatesten yiyeyim bari ..

tam bende aynı şeyi yazacaktım yerken tıkanıorum hemencik 2 saat geçio geçmio acıkıorum ama artık cnm istemio yaa daha bu saatte bıktım son 2 tane haşlama patatesim var onlarıda yiyemde akşama fırın yapcam yine baharatlıcam değişik olsun bari sanırım en zoru ptates ve yumurta günü yani ilk ve son günler olcak çünkü çeşit yok tek tip ama meyve yada sebze sabah ilk tabağımızı bol çeşit tutarsak gnü içinde aynılarını yiyebiliriz yani çeşit olcaa için sıkılmayız die düşünüorum hadi bize afiyet olsun öğğğğğğğğğğğ

evet ya bende demin yedim birdaha patatesleri karnım acayip zil çalıyordu ben patates haşlamasını çok sevmem aslında normaldede yumurta haşlamasını severim onu severek yiyecegimi düşünüyorum meyveyide evet bol çeşit alalım muz hariç hepsinden yene biliniyormuş yarın sebze günü olması lazım ben patlıcan biber domates sogan herşeyden közleyip yemek istiyorum ..

ben karnabahar brokoli çok severim aldım bide bu akdeniz yeşilliği var adını şeyedemiom şimdi :) yanınada domtes hıyar çiğ havuç düşünüorumki bol çeşit olsun üzerlerinede pul biber döküp limon sıkcam ohh missss tuzsuz yavan olursa içim almazsa belli bi saatten sora die havuç düşündüm kıtır kıtır yerim artıkın

hııımm onlarda güzel ama tuz olmayınca insanın iştahı kapanıyor napalım idare yola devam .

vallaha doğru diosun açkende uyunmuoki mide gurul gurul o zaman bende pattis yerim napem ama demin öyle dedimde şimdi alıştım sanırsam kahve yeşil çay falan araları dolduruom suda içiorum vede habire wcye gidiom bebeler gibi sende varmı aynı durum? bizdende başka kimse yok heralde ama olsun ilerde bakım anam ne güzel kilo vermişler keşkem bizde yapaydık derler

evet canım idrarım çabuk geliyor yaptıgım yerde ayıptır söylemesi daha çok çıkıyor ama gene acıktım birazdan yürüyüş yapıcam bakalım eve gittimmi gene yerim patates allahtan içecek serbest bizden başka yok büğün başlayan huuu huu kızlar gelin bizim diyete bura şenlensin azıcık dimi.:118:

sankim kendimi hafiflemiş hissediorum psikolojikmi acaba :44: çabuk acıkmamın dışında hiçbi sıkıntım yok hamdoslun bende akşam 10dk stepper yapcem bide karın egzersizleri sora bi duş üstüne kayfe yada biberiye çayı ohh misssss

sen sımdı kacıncı gundesın

sankim bende hafiflik hissettim kız acaba piskolojikmi olabilir yolda yürüdüm yerde uçarcasına yürüdüm valla şimdi pişmiş patates kalmadı birdaha pişireyim akşam ögünü olsun sen kaçsefer yedin ben sabah ögle akşam yemiş olcam o piştiği yerde yeşil çay yapıp içeyim bari bunlarda hallolursa bu gün bitmiş olacak darısı yarına .

bebem bende hafif hissediom paso wcye gidiom ama karnım şiş bunun dışında sabah 5 tane patates haşldım orta boydu öle kocaman kart pattis değildi 3ünü ezdim çatalla dağılmışlardı çünkü fazla haşlamışım üzerinede karabiber pulbiber nane kekik sumak attıp karıştırdım yarsında doydum bikaç saat sora kalan yarısını yedim sora diğer pattisin birini yedim ısıra ısıra çocukkende pek severdim :) 5civrıda diğerini yidim aynı usul şimdi acıktım yine bikç pattis yıkayıp elma dilim hesabı baharatlayıp fırın yapcam sıkıldım haşlamadan oda akşam yemeem olcak ben öğün gibi yapmadım mide guruk ettikçe yedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…