- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.861
bebem bende hafif hissediom paso wcye gidiom ama karnım şiş bunun dışında sabah 5 tane patates haşldım orta boydu öle kocaman kart pattis değildi 3ünü ezdim çatalla dağılmışlardı çünkü fazla haşlamışım üzerinede karabiber pulbiber nane kekik sumak attıp karıştırdım yarsında doydum bikaç saat sora kalan yarısını yedim sora diğer pattisin birini yedim ısıra ısıra çocukkende pek severdim :) 5civrıda diğerini yidim aynı usul şimdi acıktım yine bikç pattis yıkayıp elma dilim hesabı baharatlayıp fırın yapcam sıkıldım haşlamadan oda akşam yemeem olcak ben öğün gibi yapmadım mide guruk ettikçe yedim işte
inşallah canım ben biraz maymun iştahlıyımdır çabuk sıkılırım bişeyden inşallah bunu başarırım oh ne güzel kolayı kez ver yok bende durum öyle degil bünyem yavaş çalışıyor troitte var ilaç alıyorum zaten normalde dikkat eden biriyim herşeyi suçluluk duyarak yeri ay buda şans ne diyeyim ..istiyorum bebegım, :)))) sız deneyın verırsenız ben baslarım
ya benım yapım dıyet yapmama gerek yok 1 hafta kolayı kesım anında verırım
öle yıyen bırıde deılım
kılomda pek yok acıkcası ama saglık acısından boylan kılonun orantılı olması lazım
saglıklı bır sekılde zayıflamalar ınsallahhhhhhh
yok cnm elma dilimi şeklinde doğradım patatesler fırına verdim şimdi pişmesini bekliorum
hee elma diyince bende elmamı yedin sandım belki yiyesim gelmiştir kendime ortak arıyorum ..
cıs cıs cıssakın haaa bozma ilk günden devam devam :13:
ayyyyyy ne güzel yaaabozmayin kizlar bi haftanizi tamamlayin ben de kalori sayiyorum.. su ana kadar 1200lerdeyim.. insallah yatana kadar yemem...
ay o daha zor kalori sayarken insanın piskolojisi bozulur sanada kolay gelsin canım inşallah verirsin ..
vallahi dogru dedin sekerim... kalori saymak sorun degil de, ne yedigimiz önemli tabiki... iste ben onu tam tutturamiyorum yaa... esim hamburger almis onu yedimyani tavukburger aslnda o kadar da suclu degilim... tamam tamam kizmayin cöpe gitmesin diye yedim
yaw ben bi vatandaşa sinir yaptım demin pattisleri kurutmuşum fırında ama o sinirle bi yandan cvp yazarken bi yandan yedim 3 patatesi bi oturuşta yiyince şuan çatlıom heeeeeeeeeee ama tavsiyem kesinlikle patatesi fırında yapın baratla tuzsuz olduğu anlaşılmıo bile :) mangal közü gibi
şekerim sinir yapma sakin ol olan patatese olmuş birde sinirlenince yiyesin gelir ondan sakın sinir yok ben bugünlük tamamladım yeme içme işini yeter acıksamda yemicem ..
aynen bnm midede yer kalmadı zaten bugün 8 patates yedimoha falan oldum yani
bugun basladım eşim inanmıyor bu sisteme ama bakalımartık,ya ben çok az ekleme yapıyorum malum bebeğim için.ama yinede verebileceğimden eminim.evet yürüyüş konusnd ahaklısn da havalar soguyor,şimdiden sonra hiç çıkamayız.zaten köydeyiz.hem yayla burası,ya emzirince bi d einsan çok halsiz kalıyo yaa,he heolsun önemli degil... yarin ben de basliyorum insallah ben bi kilo vermisim nasil olduysa :26::26::26::26: cok sevindim ama sorma varya bir kilo, sadece bir kilo ver, sonra insan daha da cok kilo vermek icin cok motive oluyor.. ama ben cok yürüdüm bu son hafta.. cuma günü sirf 4-5 saat alisveristi suydu buydu derken yürüdüm öyle magazalarda felan.. hem de kosarken bi gram bile vermedim, ama böyle yavas tempoda uzun süreli yürüyünce daha etkili oluyormus.. böyle de okumustum gecenler de zaten.. gerci bisikletten düsünce kosuyu bisikleti hepsini biraktim, havalar da sogudu buralarda artik cikilmaz da disari.. belki miniginle birlikte yürüyüsler yaparsan faydasi olur
o limonu bende sıktıııım :18:inş hayırlı haberini alırız cnm :) ama keşke diyete tam uysaydın bende lisede denemiştim limon falan sıkmıştım bişeler düzgün ypmamıştım 3 gün sonunda bırakmıştım gram oynamamıştı kilomda bu sefer tam yapcem walla bende çok karabiber pul biber katmışım acı oldu tuz olmayınce ne koyarsan koy yavan gelio yaptığım tabağı bitiremedim walla ara arar bi çatal atıom ağzıma ehehehe patates ya tıkıo insanı hemen
hahhhh bende onu diyecektim.bencede öylesogol canım inşallah .. az yedim zaten ya bişey olmaz heralde akşam üstü yürüyüşte yapıcam keşke yakın oturuyor olasak beraber yapardık tuz olmayınca iştahta gelmiyor benim miğdem kaltı gibi oldu sınırsın istediğin kadar ye diyorlar ama dogal olarak az yeniyor ekmek yok tuz yag yok iştahın kapanıyor yerken bence zaten öyle veriliyor ..
aaaaaaaaavallahi dogru dedin sekerim... kalori saymak sorun degil de, ne yedigimiz önemli tabiki... iste ben onu tam tutturamiyorum yaa... esim hamburger almis onu yedimyani tavukburger aslnda o kadar da suclu degilim... tamam tamam kizmayin cöpe gitmesin diye yedim
yaa bacılarrrr neyse dur ilk önce boy kilo haberi verelim.öncelikleee yasımı geciyorumm sizden baya küçükmüşümmm
boy 1.58
kilo sabah ac tartıldım 66.6
yarın alışveriş yapıcaz carsıdan.sebze yok evde.o yüzden yarını et günü yapsam farkeder mi yaa,tavuk yicem sadece zaten.bi deee bu sebzeleri neyi ve nasıl yiceksiniz şimdi
yaa bacılarrrr neyse dur ilk önce boy kilo haberi verelim.öncelikleee yasımı geciyorumm sizden baya küçükmüşümmm
boy 1.58
kilo sabah ac tartıldım 66.6
yarın alışveriş yapıcaz carsıdan.sebze yok evde.o yüzden yarını et günü yapsam farkeder mi yaa,tavuk yicem sadece zaten.bi deee bu sebzeleri neyi ve nasıl yiceksiniz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?