5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

istiyorum bebegım, :)))) sız deneyın verırsenız ben baslarım
ya benım yapım dıyet yapmama gerek yok 1 hafta kolayı kesım anında verırım
öle yıyen bırıde deılım
kılomda pek yok acıkcası ama saglık acısından boylan kılonun orantılı olması lazım

saglıklı bır sekılde zayıflamalar ınsallahhhhhhh

hıımm ben ögün olarak yedim bende idrar fazlalaştı bu ögün yersem üç ögün olacak arada başka yemedim elmamı yedin birde ..:26:

inşallah canım ben biraz maymun iştahlıyımdır çabuk sıkılırım bişeyden inşallah bunu başarırım oh ne güzel kolayı kez ver yok bende durum öyle degil bünyem yavaş çalışıyor troitte var ilaç alıyorum zaten normalde dikkat eden biriyim herşeyi suçluluk duyarak yeri ay buda şans ne diyeyim ..

ayyyyyy ne güzel yaaa bozmayin kizlar bi haftanizi tamamlayin ben de kalori sayiyorum.. su ana kadar 1200lerdeyim.. insallah yatana kadar yemem...

yaw ben bi vatandaşa sinir yaptım demin pattisleri kurutmuşum fırında ama o sinirle bi yandan cvp yazarken bi yandan yedim 3 patatesi bi oturuşta yiyince şuan çatlıom heeeeeeeeeee ama tavsiyem kesinlikle patatesi fırında yapın baratla tuzsuz olduğu anlaşılmıo bile :) mangal közü gibi

ay o daha zor kalori sayarken insanın piskolojisi bozulur sanada kolay gelsin canım inşallah verirsin ..

vallahi dogru dedin sekerim... kalori saymak sorun degil de, ne yedigimiz önemli tabiki... iste ben onu tam tutturamiyorum yaa... esim hamburger almis onu yedim yani tavukburger aslnda o kadar da suclu degilim... tamam tamam kizmayin cöpe gitmesin diye yedim

kız at kediler yesin sen yeme öyle şeyleri diyetin bozulur . valla ben yapamam kalori işi zor strese girerim en kolay sanki bu diyet geldi bana buna başladım .

şekerim sinir yapma sakin ol olan patatese olmuş birde sinirlenince yiyesin gelir ondan sakın sinir yok ben bugünlük tamamladım yeme içme işini yeter acıksamda yemicem ..

aynen bnm midede yer kalmadı zaten bugün 8 patates yedim oha falan oldum yani

canım bakalım yarın napıcaz sebze bıktırmasa bari ay bir kaçamak oldu bir küçük mandalin yedim hep benimkinin yüzünden karşımda şapur şupur yedi dayanamadım birtane yedim böyle bir diyet yaparken karşındaki şapur şupur herşeyi götürüyor sende elinde patates ona bak sinir vallah ..

bugun basladım eşim inanmıyor bu sisteme ama bakalımartık,ya ben çok az ekleme yapıyorum malum bebeğim için.ama yinede verebileceğimden eminim.evet yürüyüş konusnd ahaklısn da havalar soguyor,şimdiden sonra hiç çıkamayız.zaten köydeyiz.hem yayla burası,ya emzirince bi d einsan çok halsiz kalıyo yaa,
o limonu bende sıktıııım :18:
hahhhh bende onu diyecektim.bencede öyle
aaaaaaaaa ben yesem hadi neyse dicem olmadııı

yaa bacılarrrr neyse dur ilk önce boy kilo haberi verelim.öncelikleee yasımı geciyorumm sizden baya küçükmüşümmm
boy 1.58
kilo sabah ac tartıldım 66.6
yarın alışveriş yapıcaz carsıdan.sebze yok evde.o yüzden yarını et günü yapsam farkeder mi yaa,tavuk yicem sadece zaten.bi deee bu sebzeleri neyi ve nasıl yiceksiniz şimdi

cnm sırasıyla iligili net bi bilgim yok ama geriye dönük ilk yapanları oku istersen yer değiştirenler olmuş sanırım ben yarın bi tabak hazırlıcam içinde domtes salaalık havuç turp akdeniz yeşilliği karnıbahar ve brokoli olcak :) son 2si mümkünse kendi buharında haşlama diğerleri çiğ sabah ilk ne yerseniz gün içinde aynı gitmek gerekio o yüzden sıkılmiim die çeşit bol tutcam bunların üzerinede pul biber döküp limon sıkcam ohhhh mis olcak miss hepsini de çok severim pek severim

ya sendemi bu gün başladın arkadaş iyi iyi tek degilmişiz arasıra gir söyle verip vermediğini merak ettirme o sorunu bilemem bende ilk defa yapıyorum belkide olur neden olmasın yarın et günü yap öteki ğün yap sebze gününü sen emzikliysen daha iyi vermen lazım genede sen olmazsa yarken bir bardak süt iç suyunu filan bol iç bebegi aç koyma sonra hemi.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…