- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.881
huuuu hakkaten yaa nasıl yenecek hangi sebzeler benm kafa karısık o konuda.çıkıcam ama haydiii
bişey olmaz beaaaa :) hmm akdenz yeşilliği ne ya ilk duydum senden.tüm güne da yetmez aslında bunlar,acıkırız aslında patates biraz tok tutar.neyse birgün sabredecez.cnm sırasıyla iligili net bi bilgim yok ama geriye dönük ilk yapanları oku istersen yer değiştirenler olmuş sanırım ben yarın bi tabak hazırlıcam içinde domtes salaalık havuç turp akdeniz yeşilliği karnıbahar ve brokoli olcak :) son 2si mümkünse kendi buharında haşlama diğerleri çiğ sabah ilk ne yerseniz gün içinde aynı gitmek gerekio o yüzden sıkılmiim die çeşit bol tutcam bunların üzerinede pul biber döküp limon sıkcam ohhhh mis olcak miss hepsini de çok severim pek severim
ya sendemi bu gün başladın arkadaş iyi iyi tek degilmişiz arasıra gir söyle verip vermediğini merak ettirme o sorunu bilemem bende ilk defa yapıyorum belkide olur neden olmasın yarın et günü yap öteki ğün yap sebze gününü sen emzikliysen daha iyi vermen lazım genede sen olmazsa yarken bir bardak süt iç suyunu filan bol iç bebegi aç koyma sonra hemi.:18:
patlıcan bibeber sogan domates herşeyi közleye bilirsin burdakiler öyle çok yapmışlar bende öyle yapasım var baharat filan döker yenecek şekilde her sebze olurmuş ..
günaydın canlarııımmmmmmmmmmm mumumumumu
ilk gün ilk kilo ayyy süperrr ama çok wc ye çıktım yeşil çay falan ödem gidiodur bence bu yüzden haftasonu serbest günde verilenin 2si geri alıonıo böyle tek tip accuk yağsız tuzsuz beslenmeyle haftada 2-3 kilo normal bence 5 kilo vermiş gözükürsek eminimki 2si geri gelcek öyle bile olsa bu mantıkta süper haftada 2-3 kilo ayda 8-10 kilo eder aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnn
şuan sebzelerim pişio sbırsızlıklıkla bekliorum onları
sizde ne var ne yok şahsen ben normaldede her gün tartılırım böylece kilo kontrolü yapabiliorum yarın sabahda tartılıp sölicem
yettim gariiiiiiiiiiiiiyaw sabah kedim uyandırdı beni kendi kendime kalkamadım ya o yüzden 11 gibi geri yattım
şuan için gayet iyi gidio çok memnunum sebze gününden9.30da bi tabak hazırladım yarısında tıkandım yine diğer yarısınıda 2 saat sora yedim sora yattım yarım saat öncede bi tabak daha yedim anladımki dünki tecrübemden hakkaten konuyu açan arkadaşın dediği gibi kusana kadarda yenebiliomuş dün çünkü çatlıodu midem çok yedim die endişe etmiştim ama oldu walla aman aman gıçımızı kaşıyak
huuuuuuuuuu evvet harikaydı yaaa 66.6 idi bu sabah 65.6 çıktı. yok yaa bi günde veremem diyordum.ama emziriyorum ya kızlar zorlandım baya yaaa...
bugün tavuk hasladım bende.çayım yok yaa,rezene içiyodum almayı untmusuuum.ne içicme ben simdiii ve sütümü etkilememsi lazımm.kayısı aldım hosaaf yapcam üzümle olur herhalde dimi...
çok sevindim hepimiz içinyaw uykumu alamadım nöriim zaten ben normalde erken uyanırım ama kendi kendime uyanmazsam sersem gibi oluom 8de kalktım sebzelerimi pişirdim kahvemi içtim ders çalıştım vs vs birazdanda spor yapıp duşa gircem ben vejetaryen olduğum için etle ilgim yok onun yerine yeşil mercimek yicem tam gün tabi yağsız tuzsuz neye benzicek bilmiorum bol baharat yapcam yine bide ben normalde zeytinyağlı yapıorum onu servis tabağındada üzerine sirke döküp yiyorum yine öyle sirkeyle tatlandırcam zor geçebilir yani o gün bnm için bugün tvde yemek programına geldim cnm bi tatlı çekti görünce varya hemen kanal değiştirdim inadım inat bozmıcam wuuuuuuuuuuuuuuuu
ha bu arada baş ağrısı bende dün oldu yeterli sıvı tüketimi onuda halleder die düşünüorum bide ben boşluklarda kahve ve sigaraya abandım bugünde hafif ble ağrısammı ağrımasammı arsı başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?