- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.021
Merhaba,
Ben de katiliyorum o kadar ac birakan bir diyet ki,
Gece ölecegimi sandim,birkac kez bayilma asamasina geldim.
Butun duzenimi bozdu ustelik patates gibi diyet listelerinde sakinilan nisastasi bol bir sebzeyi limitsizce yemenin bir faydasi olacagini dusunmuyordum. Yine de kilolardan kurtulma istegi agir basti basladim lakin kimseye tavsiye etmiyorum vucudunuz kilo verecekse de soklaninca bir ileri bir geri oluyor,olum diyeti gibi yasamdan sogutuyor.
Giden kilolar yagdan degil sudan sindirim sisteminden gidiyor,yeme tarzini degistirince su yeniden depolaniyor sistem doluyor kilolar geliyor.
Hele uzun vadede ciddi zararlari olucak bir diyet bu.
Hamurisi,tatli yemeyip ogunleri az ve sik yersek ve plates yada egzersiz yuruyus yaparsak gidecek aslinda ama hepimiz kisa yoldan koseyi donme meraklillari olarak 5 gunde 5 kilo verdiren bu tehlikeli diyeti deniyoruz.
Lutfen kimse baslamasin bedeninizi boyle ani kilo alis verislerle sasirtmayin,kilolarla mutlu olun yada duzenli sistemli her cesit besinden yenilen enerjinizin dusmeyecegi bir diyet benimseyin.
Sevgiler
Çok doğru diyorsunuz haklısınız ama ben kendi adıma söylüyorum özgüveni sırf kilosundan dolayı düşük bi insan ne ypacağını şaşırıyorhani sonunda ölümde olsa :) ben bu diyete pazartesi başladım ama çoğu şeye uymuyorum haftada 5 vereceğime 3 veririm ama aç kalmam diyorum :):) aslında amacım midemi küçültmek :/ hani diyorlar ya istesemde yiyemiyorum diye aynen öyle olmak istiyorum istesemde yiyemeyim falan diye.Tabi çok yanlış biliyorum ama kilo bu işte hiç gitmeyecek sanılıyor.Ben hayatımda ilk kez ciddi anlamda sağlıklı beslenme programına aldım kendimi '' 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİNİ TAMAMEN UYGULAMIYORUM ŞÖYLE Kİ PATATES GÜNÜNDE SIRF PATATES YEDİM CİDDEN AMA YÜRÜYÜŞTE YAPTIM,SEBZE GÜNÜNDE SEBZEDE YEDİM AMA KENDİMİ AÇ HİSSETTİĞİM İÇİN EKSTRA YAĞSIZ TUZSUZ ŞEYLERDE YEDİM EN AZINDAN 5 YERİNE 3 KİLO VERİRİM BELKİ DİYE DÜŞÜNDÜM HAFTASONUDA ÖYLE HİÇBİRŞEYİ ABARTMIYACAĞIM YİNE AYNI ŞEKİLDE FAZLAYA KAÇMADAN BESLENECEĞİM HAFTADA 3 KİLO AYDA 15 KİLO 3 AYDADA VERSEM 15 KİLOYU MUTLU OLURUM 1 AYDADA AMA KENDİME UYGUN BİR DİYET BULAMADIM '' bilmiyorum ama aç kalmadan kimsenin kolay kolay kilo verebileceğini düşünmüyorum-düşünemiyorum nedense :))) Allah bu yolda herkese kolaylık versin.
bu diyetle kilo verip de geri almayanlar olmus, ama ben fazla veremedim hem de geri aldimo kadar kasmaya deger mi diye düsünüyorum simdi :44::44::44::44:
Diyetten sonra birden kendinize yüklenirseniz almanız kaçınılmaz olur, benim de basıma geldi, fakat silkelendim ve bogazımı kıstım acta gezmiyorum fakat patlayana kadar yemiyorum,
tekrar aldığım kiloları diyet yapmadan geri verdim.
Siz siz olun, kilo verdiniz diye birden yemeklere saldırmayın.
Zor bir diyet gerçekten, özellikle ilk günü için fakat ben bu diyet sayesinde,
-Yağlı yemeklerden kaçınır oldum.
-Hamur işlerini mümkün olduğunca azalttım,
-Öğünlerimi azalttım,
-Çayı, kahveyi %70 oranında azalttım (ki şekerli içmeyi bi hayli severdim.)
-Ekmeği bi hayli seven ben %80 azalttım
Yeniden 1 haftalık düşünüyorum fakat henüz kendimi toparlayamadım.. Yeniden baslayacak kişiler olursa düşünüyorum, çünkü burada birbirimize destek olduğumuz sürece atlatması daha da kolay oluyor.
Bu diyete tekrar başlama isteğimin sebebi ise; Etrafımdaki insanların kilo verdiğimi farketmesi ve herkesten olumlu sekilde yorum almam.
Başlayacak olan arkadaşlar varsa yazsınlar birlikte baslayalım.
Merhaba benım 4 aylık bebegım var banada yardımcı olun nolur bende zayıflamak ıstıorum 67 kıloyum veeee 156 boyundayım ıdealım 55 yanı 55 olsam öper basıma korum yardımcı olun nolurrr
ben bugün başladım patatesi püre yaptım biraz sütlü ve tuzlu bir sakıncası olurmu acep
Selam kızlar bende geldim :)
Yarın başlıyorum ben bu diyete.
Kaç aydır denicem denicem hep erteledim.
Ama artık gitsin istiyorum.
Kaç hafta olursa olsun.
Yarın patatesle startı veriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?