5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Çok doğru diyorsunuz haklısınız ama ben kendi adıma söylüyorum özgüveni sırf kilosundan dolayı düşük bi insan ne ypacağını şaşırıyor hani sonunda ölümde olsa :) ben bu diyete pazartesi başladım ama çoğu şeye uymuyorum haftada 5 vereceğime 3 veririm ama aç kalmam diyorum :):) aslında amacım midemi küçültmek :/ hani diyorlar ya istesemde yiyemiyorum diye aynen öyle olmak istiyorum istesemde yiyemeyim falan diye.Tabi çok yanlış biliyorum ama kilo bu işte hiç gitmeyecek sanılıyor.Ben hayatımda ilk kez ciddi anlamda sağlıklı beslenme programına aldım kendimi '' 5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİNİ TAMAMEN UYGULAMIYORUM ŞÖYLE Kİ PATATES GÜNÜNDE SIRF PATATES YEDİM CİDDEN AMA YÜRÜYÜŞTE YAPTIM,SEBZE GÜNÜNDE SEBZEDE YEDİM AMA KENDİMİ AÇ HİSSETTİĞİM İÇİN EKSTRA YAĞSIZ TUZSUZ ŞEYLERDE YEDİM EN AZINDAN 5 YERİNE 3 KİLO VERİRİM BELKİ DİYE DÜŞÜNDÜM HAFTASONUDA ÖYLE HİÇBİRŞEYİ ABARTMIYACAĞIM YİNE AYNI ŞEKİLDE FAZLAYA KAÇMADAN BESLENECEĞİM HAFTADA 3 KİLO AYDA 15 KİLO 3 AYDADA VERSEM 15 KİLOYU MUTLU OLURUM 1 AYDADA AMA KENDİME UYGUN BİR DİYET BULAMADIM '' bilmiyorum ama aç kalmadan kimsenin kolay kolay kilo verebileceğini düşünmüyorum-düşünemiyorum nedense :))) Allah bu yolda herkese kolaylık versin.

benimde bugün 2. günüm amacım hamurişi ve şekerden kurtulmak uzun süreli yapılacak bi diet değil zaten. hep bu şekilde beslenemeyiz tabiki ama en azından kendimi frenliyebileceğimi görüyorum ve bu 5 günün sonunda kilo vermiş olmasam bile şeker, yağ, hamurişlerinden uzak durmayı öğrenmiş olucam

Zor bir diyet gerçekten, özellikle ilk günü için fakat ben bu diyet sayesinde,

-Yağlı yemeklerden kaçınır oldum.
-Hamur işlerini mümkün olduğunca azalttım,
-Öğünlerimi azalttım,
-Çayı, kahveyi %70 oranında azalttım (ki şekerli içmeyi bi hayli severdim.)
-Ekmeği bi hayli seven ben %80 azalttım

Yeniden 1 haftalık düşünüyorum fakat henüz kendimi toparlayamadım.. Yeniden baslayacak kişiler olursa düşünüyorum, çünkü burada birbirimize destek olduğumuz sürece atlatması daha da kolay oluyor.

Bu diyete tekrar başlama isteğimin sebebi ise; Etrafımdaki insanların kilo verdiğimi farketmesi ve herkesten olumlu sekilde yorum almam.

Başlayacak olan arkadaşlar varsa yazsınlar birlikte baslayalım.

bu diyetle kilo verip de geri almayanlar olmus, ama ben fazla veremedim hem de geri aldim o kadar kasmaya deger mi diye düsünüyorum simdi :44::44::44::44:

bu diyetle kilo verip de geri almayanlar olmus, ama ben fazla veremedim hem de geri aldim o kadar kasmaya deger mi diye düsünüyorum simdi :44::44::44::44:

Diyetten sonra birden kendinize yüklenirseniz almanız kaçınılmaz olur, benim de basıma geldi, fakat silkelendim ve bogazımı kıstım acta gezmiyorum fakat patlayana kadar yemiyorum,

tekrar aldığım kiloları diyet yapmadan geri verdim.

Siz siz olun, kilo verdiniz diye birden yemeklere saldırmayın.

Son düzenleme:

cips bogazim da kaldi valla

ahh ne de güzel söylemişsiniz bende aynen böyle oldum,hayatıma yön verdim bu diyetle daha 6 gün oldu ama ben cumrtesi serbest gün olmasına rağmen sanki hala diyettymiş gibiyim ne diyeti ya sağlıklı beslenme :)))

Yağsız- tuzsuz yemeyi öğrendim az yemeyi öğrendim :))) Spor yapma isteğim arttı abur cuburu kestim :))) kendi vucüdumu keşfettim.

Diyeti sevemeyen arkadaşlarıma tavsiyelerim olacak ben bu diyeti tam anlamıyla uygulamadım şöyle ki , mesela patates gününde sırf patates yedim yağsız tuzsuz sadece baharatlı şekersiz kahve falan ama çok yürüyüş yaptım o gün, salı günü sebze de güne közlenmiş biber limonlu huvç rendesi ve salatalkla bşladım fakat ikindi vaktine doğru çok acıktım ve 2 yumurtayı kayısı kıvamında pişirp sadece sarılarını yedim baharatladım hafif tuzladım ve aralarda maydonoz,pazı falan yedim akşamda nesfit yemiştim ( keşke onun yerine yağsız sebzeli yoğrt yeseydim ) nesfit çok şekerli geliyor kilo verdirmek yerine aldırıyor gibi geldi bana.. :) yani sebze günün kendime göre değiştirdim ben öyle söyleyeyim :) bu diyet biraz aç kalmaya mahkum ediyor ama siz öyle yapmayın 5 yerine 3 kilo verin 7 günde ne farkeder ki :)))

Haşlamaaaa haşlama haşlaaamaaaa :))) Ben birde sabahları aç karnıan greyfurt suyu içip 1 saat veya 40 dk yürüyüş yapıorum öyle yiorum :) greyfurtun yağları parçalama özelliği var bi deneyin derim :))) Hayatımda ilk defa ciddi bi diyete girdim ve 5 günde 3 kilo vermişim çok sevindim 5 günde 1 kilo verseö bile mutlu olurum çok azimliyim çünkü :)

Merhaba benım 4 aylık bebegım var banada yardımcı olun nolur bende zayıflamak ıstıorum 67 kıloyum veeee 156 boyundayım ıdealım 55 yanı 55 olsam öper basıma korum yardımcı olun nolurrr

Merhaba benım 4 aylık bebegım var banada yardımcı olun nolur bende zayıflamak ıstıorum 67 kıloyum veeee 156 boyundayım ıdealım 55 yanı 55 olsam öper basıma korum yardımcı olun nolurrr

Bebeğiniz henüz çok küçük, kendiniz ve bebeğinizin beslenmesi için yediklerinize ve proteinlere çok ihtiyacınız olacaktır, Bu diyet ile direnciniz düşebilir bebeginize de zarar verebilirsiniz, şu anki süreciniz bebeğinizin beslenmesi ve süt kaynağınız için ciddi önem tasıyor.

Diyeti ertelemenizi ve mümkün oldugunca spor ile vücudunuzu toparlamanızı öneririm.Gıda takviyelerine başvurduğunuz zaman kendinizi diyete adapte edebilirsiniz..

ben bugün başladım patatesi püre yaptım biraz sütlü ve tuzlu bir sakıncası olurmu acep

Tabi ki de olur, bir sonraki öğününde sakın ama sakın tuz kullanma! Zaten diyette en büyük etken tuzsuz ve yağsız olması.. Aksi halde hayal kırıklığına uğrayabilirsin..

saat 5.30dan sonra yemeyi kestiğim için haliyle acıkma hiissi oluyor,ben şekersiz türk kahvesi içsem akşmları böyle durumlarda bi zararı olur mu

yeni baslayanlar olmus... basarilar arkadaslarr ya her sey tuzsuz olyuor ama tuzsuz patates demeyin bana kacacak delik ararim.. ben tuz atmistim valla, yalana gerek yok.. zaten sok diyet oldugu icin tuzu da cikarinca, vücut su da kaybediyor.. belki de diyetin sirri bu :44::44::44:

Selam kızlar bende geldim :)
Yarın başlıyorum ben bu diyete.
Kaç aydır denicem denicem hep erteledim.
Ama artık gitsin istiyorum.
Kaç hafta olursa olsun.
Yarın patatesle startı veriyorum :))

Yanlız kızlar uzun süre uygulamak istiyorum 2 ay kadar.
Çünkü kilom fazla.
Pek sağlıklı gelmiyor bana ama aç kalmazsamda veremicem ben bu kiloları.
İnaşşallah bakalım yararı olur.
en azından 2 hafta deniyim bakalım.
5 kiloda gözüm yok haftada 2-3 versem bişiy istemem.
2 kilodan 2 ayda 16 kilo,
3 kilodan 24 kilo yapar.
Daha ne isterim ya valla bu sefer kararım kesin....

cuma günü 75 kiloyla başladıgım 5 günde 5 kilo diyetinde bugün itibariyle 2.5 kilo vermiş bulunmaktayım:)))))))daha 4 gün olduu:)süperr en azından moralim düzeliyor ve yemek gelmiyor içimden :))bende 2ay kadar bisüre yapıcam belki daha fazla...bakalım haftaya nolcak:))

konu sahibi arkadaş yorum yaparsa mutlu olurum :):)

ben bu diyeti 1.5 haftadr uyguluyorum ilk haftamda reglydim ama 3 kilo verdim ,fkat ben sabahları aç karnına bir bardak greyfurt suyu içip 40 dk spor yapıyorum bunun bu diyete bi zararı var mıdır merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…