5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Konuyu arastırdıgım ve takip ettiğim için cevaplıyorum,

İlk basta 3 kilo vermenizde reglnizin hiçbir alakası yok, Spor tetikler bünyenizi ve daha hızlı kilo vermenizi sağlarsınız, zararından cok yararını görürsünüz

fakat greyfurt suyuna gelince; sorun yaratmayacaktır, gün içerisinde de (ŞEKERSİZ) çay tüketebilirsiniz. Ve de bol bol su tüketmeniz yararınıza..

merhaba, benim vermem gereken şöyle en fazla 5 kilom var. 1.60 boyundayım 53 kiloyum benim ideal kilom 50 dir ama ben 48 olmak istiyorum. göbek bölümümde çok yağlanma oldu benim bu ara çok iştahım açıldı.miğdem genişledi, bu miğdeyi küçültmek lazım acilen.
Ben normalde günde tek öğünle yaşayan bir insanım. Geç yatar geç kalkarım. Kahvaltıyı hiç sevmem ve uyanır uyanmazda hiçbirşey yiyemem. zaten ben bişey yiyene kadar saat 3-4 olur o zamanda nede olsa akşam yicem diye beklerim ve akşam 6-7 gibi yer dükkanı kapatırım akşamda hiç atıştırmam yoktur. gün içerisinde de çok hareketliyimdir koşuşturmalı bir işim var. Ama 20 gün önce ameliyat olduğum için bir iki hafta yattım hep evde ve kendimi yemeğe verdim bi anda 2 kilo aldım. ve bu daha ilerlemeden önlemi almam lazım. Bende kahvaltısı olmayan bir diet arıyordumki bu konuya rastladım. çok aklıma yattı, yarın kesin başlıyorum. Umarım başarılı olurum. Şimdilik 3 kilo bile benim için yeterli. Bu haftada zaten oryantel kursuna başladım. haftayada platese başlıyorum inşallah en kısa zamanda sıkı ve fit bir vücuda kavuşurum...

bu arada ben 1-2 kilo fazlam olduğunda hemen kilo vermek için bikaç gün hiçbirşey yemeyip doğadan form içiyorum çok faydası oluyor. karnım dümdüz oluveriyor hemen ama şimdi öle 1-2 kiloyla olcak iş değil bu en az 3 kilo acil vermem lazım....

çok teşekkür ederim çok sağolun :))))
Greyfurt suyu ile aynı zamanda ilaç içilmiyor biliyorsunuz değilmi

evet biliyorum :)

ya ben pazartesi 60dım hala 60ım 3 günde mucizeler olmasını beklemiyorum ama o kadar spor yapıp öğün dışına çıkmama rağmen en azından 1 kilo gitmiştir diye düşünmüştür en iyisi sadece pazar günleri tartılmak

kızlar buqun itibarıyle diyete başlamıs durumdayım..patatesimi haşladım üzerine limon sıkarak yıyorm..bide kabızlık sorunu olmasn dıye..kayısılı form çay içicem gunde 1 tane..inşallah werırm kilomu..şuan 60.6 çıkıorm..hadee bismillahh

Bir an ben mi yazmışım dedim bunları
Ben de uzun vadeli yapacağım.
Yarın 3. günüm olacak.
Haftadan haftaya tartılacağım ve cumartesi pazar da devam ettireceğim, yani cumartesi patates ile aynı sisteme devam.Çünkü ara verirsem boğazımı tutamayarak, motivasyonumu kırarak bozarım diye korkuyorum.
Sırf bu iş için ajanda tutmaya başladım, gün gün, öğün öğün yediklerimi ve karşısına kalorilerini de yazıyorumki sonra hayal kırıklığı olmasın.Sınırsız deniyor ama misal orta boy patateste 70 kalori var.O gün oturup 10 patates yesek, eder 700 ki bu aşağı yukarı 9 dilim ekmeğe bedel.Hoş, normal insan ortalama 2000 kalori ile günü enerjiye de çevirerek geçirirken, 700 kalori bile az geliyor
bu hesaba göre ama gene de maksat disiplinse ve mideyi küçültmekse dikkat şart.
Bu yoldaki kader arkadaşlarıma selam eder, herkese kolaylıklar dilerim.[/QUOTE]

arkadaşım bu diyette kalori hesabı yok sadece tek tip beslenmekle vücut yağ yakıyor hafta sonu aşırıya kaçmadan ye haftasonu ara ver hatta haftasonu bira mayası kürü uygula uzun vadede yapılacak bir diyet değil 2 hafta yap 1 hafta araver bence ben bundan yaklaışık 6 ay önce falan yapmıştım 7 kilo vermiştim vede hala almadım yani kalıcı bir diyet kolay gelsin

arkadaşım bu diyette kalori hesabı yok sadece tek tip beslenmekle vücut yağ yakıyor hafta sonu aşırıya kaçmadan ye haftasonu ara ver hatta haftasonu bira mayası kürü uygula uzun vadede yapılacak bir diyet değil 2 hafta yap 1 hafta araver bence ben bundan yaklaışık 6 ay önce falan yapmıştım 7 kilo vermiştim vede hala almadım yani kalıcı bir diyet kolay gelsin[/QUOTE]

Kalori hesabı yok tamam da şunu belirtmek istedim; gün içinde tek tip beslenme sınırsız ya, diyorum ki sınırsız deyip 3 kilo patates yersek patates olmaz mıyız? (Hoş, 3 kilo patatesi bir günde hangi insan yiyebilir? )Bu sebeple kalorilerine de bakarak kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum.
7 kilo çok iyi, ben bir hafta sonra tartılacaktım ama şeytan dürttü bugün öğlen biniverdim basküle.Bugün 3. günüm ve 2.200 eksik görünüyor.Hoş, sudur, ödemdir ama bu bile beni uçurdu havalara.Leslie abla ile yürüdüm de yürüdüm.Sporu da katacağım artık işin içine.
Benim vermem gereken kilo 5den de 7den de fazla olduğu için uzun dönem demiştim.Bilmiyorum ama bana her öğün grubundan alındığı için mantıklı geldi bu diyet işi.Gene de tabiiki en makulu yediklerimize dikkat edip spor yapıp bir ömür dikkat ederek ve sporu hayatımıza sokarak yaşamak ama gel de bunu ben gibi pis boğazlara anlat.
Bira mayası kürüne de bir bakayım, duymamıştım daha önce.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

şu yumurta günü beni bozuyor ya işteyim öğlen soğuk yumurta yenemzki bulucak yerde yok öğleni geçiştremyomuyum kızlar yapmak iştiyorum bitek bugün var takıldıgım

şu yumurta günü beni bozuyor ya işteyim öğlen soğuk yumurta yenemzki bulucak yerde yok öğleni geçiştremyomuyum kızlar yapmak iştiyorum bitek bugün var takıldıgım

Yoğurt alternatifini değerlendirseniz?
Yumurtaya nazaran daha iç açıcı duruyor keza ben öyle o günü geçireceğim.

Buqun 2. gunum dün gece ölüodm açlıktan baş agrım falan tuttu ama yınede bozmadım..sabah hemencık kendıme bı salata yaptım..göbek domates salatatık içine bırazda mısır koydum bol lımonlu bı salata..sıfır yağ sıfır tuz..

57,1 olarak başlamış bulunmaktayım :) sabah 1 elma yedim birde mandalina şimdi..yinede çok yememek lazım meyce diyeti diye baktım biara netten fazlası kilo aldırır falan diyo

57,1 olarak başlamış bulunmaktayım :) sabah 1 elma yedim birde mandalina şimdi..yinede çok yememek lazım meyce diyeti diye baktım biara netten fazlası kilo aldırır falan diyo

walla bende tek ögun baska bıse yemıcem dıe öle bol bol yemıorm dun 3 tane patates hasladm yedm..buqunde yarım göbek 1 salatalık 5-6 tane çeri domates azda mısır.. sen kaç kilosun canım..

ben gün sırasını bozdum ama ya meyveyle başladım,56 ydım 2 gündür uçtum sabah tartıldı 57,1 canım peki sen

bende 60,6 canım..evlilik yaradı bana galıba ilk hedefim 55 bunun için kaç hafta gerekirse okadar yapıcam bu dieti..2 hafta yeterli olur sanırım..eşim dun bana yarın bozarsn ben senı bılmıomuym dedı ama ona ınat bozmucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…