- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.041
konu sahibi arkadaş yorum yaparsa mutlu olurum :):)
ben bu diyeti 1.5 haftadr uyguluyorum ilk haftamda reglydim ama 3 kilo verdim ,fkat ben sabahları aç karnına bir bardak greyfurt suyu içip 40 dk spor yapıyorum bunun bu diyete bi zararı var mıdır merak ediyorum.
Konuyu arastırdıgım ve takip ettiğim için cevaplıyorum,
İlk basta 3 kilo vermenizde reglnizin hiçbir alakası yok, Spor tetikler bünyenizi ve daha hızlı kilo vermenizi sağlarsınız, zararından cok yararını görürsünüz
fakat greyfurt suyuna gelince; sorun yaratmayacaktır, gün içerisinde de (ŞEKERSİZ) çay tüketebilirsiniz. Ve de bol bol su tüketmeniz yararınıza..
Greyfurt suyu ile aynı zamanda ilaç içilmiyor biliyorsunuz değilmi
Yanlız kızlar uzun süre uygulamak istiyorum 2 ay kadar.
Çünkü kilom fazla.
Pek sağlıklı gelmiyor bana ama aç kalmazsamda veremicem ben bu kiloları.
İnaşşallah bakalım yararı olur.
en azından 2 hafta deniyim bakalım.
5 kiloda gözüm yok haftada 2-3 versem bişiy istemem.
2 kilodan 2 ayda 16 kilo,
3 kilodan 24 kilo yapar.
Daha ne isterim ya valla bu sefer kararım kesin....[/QUOTE
Bir an ben mi yazmışım dedim bunları
Ben de uzun vadeli yapacağım.
Yarın 3. günüm olacak.
Haftadan haftaya tartılacağım ve cumartesi pazar da devam ettireceğim, yani cumartesi patates ile aynı sisteme devam.Çünkü ara verirsem boğazımı tutamayarak, motivasyonumu kırarak bozarım diye korkuyorum.
Sırf bu iş için ajanda tutmaya başladım, gün gün, öğün öğün yediklerimi ve karşısına kalorilerini de yazıyorumki sonra hayal kırıklığı olmasın.Sınırsız deniyor ama misal orta boy patateste 70 kalori var.O gün oturup 10 patates yesek, eder 700 ki bu aşağı yukarı 9 dilim ekmeğe bedel.Hoş, normal insan ortalama 2000 kalori ile günü enerjiye de çevirerek geçirirken, 700 kalori bile az geliyor
bu hesaba göre ama gene de maksat disiplinse ve mideyi küçültmekse dikkat şart.
Bu yoldaki kader arkadaşlarıma selam eder, herkese kolaylıklar dilerim.
Bir an ben mi yazmışım dedim bunları
Ben de uzun vadeli yapacağım.
Yarın 3. günüm olacak.
Haftadan haftaya tartılacağım ve cumartesi pazar da devam ettireceğim, yani cumartesi patates ile aynı sisteme devam.Çünkü ara verirsem boğazımı tutamayarak, motivasyonumu kırarak bozarım diye korkuyorum.
Sırf bu iş için ajanda tutmaya başladım, gün gün, öğün öğün yediklerimi ve karşısına kalorilerini de yazıyorumki sonra hayal kırıklığı olmasın.Sınırsız deniyor ama misal orta boy patateste 70 kalori var.O gün oturup 10 patates yesek, eder 700 ki bu aşağı yukarı 9 dilim ekmeğe bedel.Hoş, normal insan ortalama 2000 kalori ile günü enerjiye de çevirerek geçirirken, 700 kalori bile az geliyor
bu hesaba göre ama gene de maksat disiplinse ve mideyi küçültmekse dikkat şart.
Bu yoldaki kader arkadaşlarıma selam eder, herkese kolaylıklar dilerim.
şu yumurta günü beni bozuyor ya işteyim öğlen soğuk yumurta yenemzkibulucak yerde yok öğleni geçiştremyomuyum kızlar yapmak iştiyorum bitek bugün var takıldıgım
57,1 olarak başlamış bulunmaktayım :) sabah 1 elma yedim birde mandalina şimdi..yinede çok yememek lazım meyce diyeti diye baktım biara netten fazlası kilo aldırır falan diyo
ben gün sırasını bozdum ama ya meyveyle başladım,56 ydım 2 gündür uçtum sabah tartıldı 57,1 canım peki sen
kayısılı form içiyormuşsun,bende içiyorum iyi o bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?