5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza form dikkatimi çekti.
1.65 boya 60 kilo olaraktan bi 52 falan olsam diyorum :)
tabi bunda eşimin 58 kilo olmasında da rolü çok büyük
sizlerden ricam birebir 5 gün ne yeniliyor yazarmısınız
şimdiden teşekkürler
yine de kadın olmak güzel şey:)

pazartesi patates haşlaması cnm yapabilrsin püre yap yemesi daha kolay olur ama yag tuz fln kullanmıyorsun salı günü sebze günü dilediğin sebze yiyebilirisn baharat serbest tuz hariç çarşamba et günü tavsiyem gögüs haşlaması içine birde karabiber atın ve haslanan eti didin ve yanmaz tavada kavurun hafiften tadı çok güzel oluyor ve et günüde çok doyumlu geçer ve tok tutar perşembe meyve günü muz hariç ananas iyidir zayıflatmayada yardımcıdır cuma günü süt ürünleri tavsiyem yumurtayı deneme yogurt yiyorum ben içine birde keten tohumu atıyorum oda zayıflatıyor ve bunları sabh ne yediysen aksama kadar onları yiyorsun mesela sabah salatalık yedin domates yedin marul yedin öglen de aynısını yiğcen aksamda sınır yok dilediğin kadar yiyebilrisn ama günündeki şeylerin haricinde bişi yersen olmaz o diyet 3 gündn sonra anlıyacaksın zayıfladıgını ve ben aksam 6 dan sonra tokluk hissi uyandırmıstı yemeye çalıssamda bunyem istemiyor

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm baya uzun oldu uğramayalı nasılsınız bakalım kilolar ne alemde ben yepyeni benle karşınızdayım artık tekrardan aranızdayım 55 kilodan başladım bu sefer bugün 54üm 50de paydosss haydin kolay geleee

tatata tammmmmmmm

seviyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii

ben bu hafta kahvaltıda da ne yenmesi gerekiyosa onu yedim dışına çıkmadım ama şu neyle başladıysan onla bitir yapamıyorum sanırım.sadce 1 kilo verebilmişim.yarın regl olucam onunda etkisi varmı bilmiyorum.
bu arada harika görünüyosun sevgi darısı başımıza diyelim

dün bitti 5.günüm pazartesi başladığımda 67 ile başlamıştım ve bu sabah tartıldım 63-64 arası çıktım,bayram öncesi o kadar sevindimki valla aldığım elbise de çok güzel durdu gözümde:)5 günde 3 küsür kiloyu zorlanmadan verdim açıkçası,5 kilo gitmeyeceğini biliyodum çünkü düzenli spor falan yapmadım ama ilk gün okul mokul derken yemeğe pek vaktim olmadı 3 haşlanmış patates yiyebildim ama salı meyve gününde ki en sevdiğim gündü gayet güzel yedim hatta muzun yasak olduğunu bilmiyodum 1 tane muzda yedim doyuruculuk açısından iyi oldu tuttu baya sebze günü çok zor olur diyodum ama küçük küçük bademler imdadıma yetişti bol bol onlardan yedim acıktıkça, akşamda güzel mor lahana, turp ve kıvırcıkla büyük bi çanak yağsız salata yedim açıkçası tuzu çok sevdiğim için hem patates gününde hem de salatamda az da olsa kullandım,et gününde sırf tavuk yedim sabah haşlama but yedim akşamda hazır pişmiş tavuklardan alıp derisini ve yağlı kısmını atıp yedim o gün çok doyurucuydu,son gün yani dünde ben tercihimi yumurta yerine süt ve yoğurttan yana yaptım yoğurdun içine nane kimyon katıp yedim,akşam üzeri yarım yağlı süte tarçın katıp kaynattım sahlep gibi oldu vallaayrıca diyet boyunca şekersiz nescafe (beyazlatıcı yerine az yağlı süt katarak) çok fazla tükettim çünkü beni baya tok tutuyo kahve ayrıca meyve çayı ve yeşil çay içtim baya,hedefim 5 günde 3 kiloydu biraz fazlasını vermek ayrıca motive etti şimdi:)şimdi bi bayram arası yapıp bayramdan sonra bi tur daha yapıp 61 olmayı çok istiyorum umarım ulaşırım hedefime herkese tavsiye ederim zor değil kesinlikle zaten sınırsız yiyebileceğini bilmek insanı rahatlatıyo ve yemeklere saldırmıyosun kaba tabirle:)bide bence 5 gün boyunca tartılmayın bitince tartılın zaten kendinizdeki değişimi kıyafetlerden kısa zamanda anlıyosunuz,herkese kilo verme yolunda kolaylıklar dilerim:)

Arkdşlar bende yarın başlamk istyrum bu dyete ama bi kaç sorm olack cvp vrirseniz çk iyi olr.

- mesela pazzrtesi gnü patates yiyeceğiz okey , patates ynında yağsız yoğurt vs yiyebilirz miyiz ayran yada ( benim tnsiyonm çk çbuk düşer o yüzden korkuorm acaba yedkten snra spora çıktığımda dşüp byılırsam dye ) ..

- birde haftasnları vermiş olduğumz kiloları almamak için ne gibi şyler yiyebilirz bu konnuda tüyolar vereblr misnz acaba haftsnu nasıl bsleneblrz ?

kızlar merhaba
bende bugün başladım bu diyete
aslında nisan ayında bir kez uygulamıştım
ama ozaman yumrta gününü yapmamıştım
yumurta yerine karışık gün yaptım
yani meyve sebze ne bulduysam karışık yaptım
ve 3 kilo vermiştim ardındanda yediklerime dikkat ederek ve
hafif spor yaparak toplamda 11 kilo verdim
ama henüz istediğim kiloya ulaşamadığım için
tekrar uygulamaya karar verdim
umarım bir 3 kilo daha veririm

ama bu sefer yumurta gününden başladım
çünkü evimde patates kalmamıştı
patatesi son gün yapmayı düşünüyorum
onun dışında tüm günleri zamanında yapacam
umarım bir problem olmaz

deneyimli arkadaşlar
patates ile yumurta gününün yerlerini değiştirmemde bir sakınca olurmu
cevaplarlarsa sevinirim.
bir sakınca olurmu

kızlar uzuuuun bi süreden sonra yine merhaba ben bu diyetin ilk uygulayıcılarındanım geçen seneden o zamanlar bayağı bi kg vermiştim ve çevremde herkes bana gıpta ile bakıyordu ama ben bu duruma aldandım ve deli gibi yiyerek yine eski kga geri döndüm çok pişmanım çünkü kendini aşırı aşırı zorlamazsan bu diyetten sonra kg almıyorsun ben aptallk ettim (( şimdi evliyim ve kilodan muzdaribim yine ve eşimle bahse girdim 1 ay sonra 62ye düşersem beni baştan aşağı giydirecek veremezsem ben onu giydireceğim sıfırdan ama ben bu bahsi kazanmayı çok istiyorum özgüvenim tekrardan gelsin istiyorum haftaya pazartesi başlayacağım inş. ve haftada en az 3 gün yürüyüş de yapacağım destekleyelim birbirimizi ve bu sefer de zayıflarsam korumak için çoook dikkat edeceğim haydi hepimize başarılar kızlar çıtır olalım

selam arkadaşlar yaklaşık bir buçuk yıl önce yaptığım bir diyetti ve gerçekten 3,5 kilo vermiştim. sonrasında geri almamıştım. çünkü mideniz küçülüyor ve yemeği kesiyorsunuz. sonrasında isteseniz bile yemek yiyemiyorsunuz. diyete başlamadan önce yaptım ancak 1,5 gün dayandım ama 1 kilo vermiştim. sonrasında devam etti kilo verişim 2 ayda 1,5 kilo hariç 5,5 kilo verdim. kilo vermem durdu bu nedenle tekrar bu diyete başladım. 3. günüm et ile sebzenin günü değiştirdim. bu gün et günündeyim ama verdiğim kilo 0.3 kg sebebini anlamadım üstüne bi şey de yemedim ve sinirlerim zıplamış durumdayım. normdalde ilk günler çok hızlı giderdi bende. ama vücut direnç gösteriyor galiba. ben bayram seyran dinlemedim -aslında biraz da korktum bayramda kilo alıcam diye- başladım diyete inşallah cuma sabahı en az 3 kilo vermiş oalrak yazarımburaya. hepinize bol kilo vermeli günler.

bugün eşimle beraber başladık kızlar bu diyete...şuan patatesten nefret ediyorum sanırım akşam yemeğimi yemeden yatacağım...tuzsuz patates iğrenç oluyormuş yaaa...kaldı 4 gün...yaptığım tek yanlış az şekerli nescafe içmek ama onu içmemem imkansız...uyuyup 4 gün sonra uyanmak istiyorum

sebze gününden nefret ettim iç doymadım gözüm çok açtı bende sabah közlenmiş kırmızı biber limonlu havuç rende ve salatalık yedim ama olmadııı ikindi vaktine doğru çok kötü oldum 2 tane yumurtayı haşladım kayısı kıvamına glnce aldım yedim sadece sarıları bharatlayrak daha sonra akşama doğru yeşillk yedim bol bol bide nesfit yedim bi kase .. sebze gününü bozmuş oldum yni sebzeeee sevmioooruummmm off

Aynen ya patates artık midemi bulandırdı birde sofrada yapraksarması vardı erçekten çok zorlandım ben ilk günden patates tatsız tuzsuz çayda öyle 4 gün kaldı yarın sebze günü!

arkadaşlar yarın meyve gün,ben şuan bi greyfurt suyu içebilir miyim acaba ? saat 5 den beri bşy yemedim.Greyfurt suyununda çok faydalı ve yağ yakıcı bi özelliiği var biliyorum :) zararsız diye düşünüyorum.içebilirim heralde.

aynen bende sebze günümü bozmak zorunda kaldım
midem kalktı resmen
sabahın köründe brokolu,karnıbahar haşladım
o ne iğrenç şey ya sabah sabah midem altüst oldu
bende öğleden sonra bir kase nesfit yaptım yağsız süt ile
akşamda yağsız et sote vardı yemekte bende ucundan azıcık yedim
ama diğer günlerim gayet güzel geçti
ben ilkgün yumurta ile başladmıştım
son iki günüm kaldı
yarın meyve son günde patetes yapacam
bakalım nekadar kilo verecem yarın tartılmayı düşünüyorum
hafta sonuna kadar enaz iki kilo vermeyi planlıyorm
beş günde beş kilo bence hayal
bakalım görecez.

sebzeee öğk yani bu sebzeye bi çözüm bulmak gerek yoksa çok kötü olacak,benmde diğer günlerim güzel geçti yarın meyve günü ama ben bi bardak greyfurt suyu ve bi tane mandalina yedim 1 saat önce :) greyfurt suyunu hergün içmeyi düşnüorum acaba bi sakıncası olur mu bu diyette onuda merak ediyorum inşallah olmaz deneyimli arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim :) ben bide reglken başladım diyete birazdan bu yüzden zorlanıyorum ama çok iradeliyim en azından bu haftayı alıştırma haftası olarak değerlendiriyorum gelecek hafta daha iyi ve bilinçli olacağıma inanıyorum :)

5 günde 5 kilo diyetini uygulayabilen arkadaşları ayakta alkışlıyorum
sadece 1 gün dayanabildim,nasıl halsiz kaldım anlatamam...bi ara bayılıyorum sandım.bu iş bana göre değilmiş dayanabilen arkadaşlar bravo size bravoooooooooo....her yiğidin harcı değil

Merhaba,
Ben de katiliyorum o kadar ac birakan bir diyet ki,
Gece ölecegimi sandim,birkac kez bayilma asamasina geldim.
Butun duzenimi bozdu ustelik patates gibi diyet listelerinde sakinilan nisastasi bol bir sebzeyi limitsizce yemenin bir faydasi olacagini dusunmuyordum. Yine de kilolardan kurtulma istegi agir basti basladim lakin kimseye tavsiye etmiyorum vucudunuz kilo verecekse de soklaninca bir ileri bir geri oluyor,olum diyeti gibi yasamdan sogutuyor.
Giden kilolar yagdan degil sudan sindirim sisteminden gidiyor,yeme tarzini degistirince su yeniden depolaniyor sistem doluyor kilolar geliyor.
Hele uzun vadede ciddi zararlari olucak bir diyet bu.
Hamurisi,tatli yemeyip ogunleri az ve sik yersek ve plates yada egzersiz yuruyus yaparsak gidecek aslinda ama hepimiz kisa yoldan koseyi donme meraklillari olarak 5 gunde 5 kilo verdiren bu tehlikeli diyeti deniyoruz.
Lutfen kimse baslamasin bedeninizi boyle ani kilo alis verislerle sasirtmayin,kilolarla mutlu olun yada duzenli sistemli her cesit besinden yenilen enerjinizin dusmeyecegi bir diyet benimseyin.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…