5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benimde var çevremde sağolsunlar ama aldırmıyorum 2.günü bozmazsam hafflediğimi hissedp devam ederim et günü ve yumurta gününü haftasonuna yapıcam evdeyken daha iyidir

benimde var çevremde sağolsunlar ama aldırmıyorum 2.günü bozmazsam hafflediğimi hissedp devam ederim et günü ve yumurta gününü haftasonuna yapıcam evdeyken daha iyidir

bozma bozma ama bikaç gün sonramı tartılalım 5 gün dayanamam ben :)

bende yumurta gununu pazara getırdm kı ewde yapaym dıe şimdi iş yerı yumurta kokar kötu kötu bozarmıym ona ınat bozmucam aradı smdı bıseler yednmı dıe dedm salatamı yıyorm walla ben pek dayanamıcakmısm gıbı gelıo 5 gun yarn tartılırım herhalde :))

yarın itibariyle bende başlıyorum boyum 1.72 ve 78 kiloya çıktım gıdı denilen o yer artık tüm fotoğraflarda çıkıyo.. yalnız şöyle bi sıkıntım var ki ben yumurtayı asla yiyemiyorum et gününde de konserve light ton balığı yiyebilirim olur mu acaba.

5. günüm bitti, denemeyi düşünenler için belki fikir verir diye yazıyorum:

-Patates günü tam bir facia, yağsız, tuzsuz patateslerin tadı çok kötü.Ama tüm günler içinde en çok tok tutan gün de patates günü.
Sabah 1 orta boy patates, akşam bir orta boy patates ve yeşil çay takviyeleri ile günü geçirdim.Genel itibari ile epey tok tuttu.
-Sebze gününde közlenmiş biber ve domatesle güne başlayınca, gün öyle devam etmek zorunda kaldı.Açtım hemde çok aç.
-Et gününde, 10'lu minik tavuk nuggetslarından yedim.(paketi 218 kalori).Yağsız tavada ısıttım ve tuz kullanmadım.Sabah 5 tane, akşam 5 tane olmak üzere bir paket nuggets ve yeşil çay takviyesiyle.Açtım hemde çok.
-Meyve gününde yeşil elma ve portakal seçtim gene yeşil çay ile günü kapattım.Söylemeye gerek var mı? Açtım hemde çok.
-Süt grubu gününde yoğurdu tercih ettim.Sabah , öğle, akşam bir kase yoğurt yedim.Evet gene açtım.

*Sabahları 10-11 gibi kalktığım için genelde 12 gibi kahvaltı ve 5 gibi de akşam yemeği yediğimden kimi günler 2 öğün, kimi günler 3 öğün şeklinde yedim.
*Evde olduğumdan rahat geçirdim.Çalışan ya da evde olsa dahi çoluk çocukla uğraşarak yorulan insanlar için sıkıntı yaratabilir, çünkü abartı yenilmediği sürece aç olacağınızdan tansiyon vb sıkıntılar çıkabilir.
*Halsiz bıraktığı için sadece tek gün Leslie ile 20 dakika spor yaptım, diğer günler salladım.
*Bol bol su içtim.
*Günlük kalori hesabı yaptım ve aldığım kalori çok ama çok azdı bu sebeple açlık tavan yaptı.Yukarda anlattıklarım örnek liste değil, aslında çok düşük kalorili ve örnek alınmaması gereken bir günce.Ama özellikle yazmak istedim ki, benim gibi domatesle biberle güne başlamayı düşünenler beni hatırlasın ve de açlığımı Onların yerine daha doyurucu ve sağlıklı şeyler seçsin.

Ve sonuç;4.800'lük kayıp.(3-5 kilo fazlası olan biri değilim, vermem gereken kilo fazla olduğundan ve de su ve ödem attığımdan bu şekilde olduğunu düşünüyorum, herkeste bu sonucu vermeyebilir.)

Genel itibari ile evet sağlıksız.Klişe ama spor yapalım, dikkatli beslenelim hepimiz Angelina Jolie olalım ama ben gibi spordan nefret edip, boğazına söz geçiremeyen birisi için başlangıç için motive edici oldu.

Yarın 6. güne devam edeceğim.Yaşasın patatesli 6. günüm
Herkese kolay gelsin.

dun et gunumdu ama ben meyve yedım sırayı bozdm..bugunde et yemek istemedıgım için tum gun yogurt yıcem..activanın çileklisindende aldım sorn olmaz herhalde..yarn ewde oldugum için yumurtamı yerım rahtlıkla..

benim bugün 3. günüm hiç beklemiyordum ama 62.5 la başladığım halde 59.300 e düşmüşüm..:)patates gününde akşam dayanamayıp bir elma yemiştim,dünkü sebze gününde de tüm gün salatalık havuç brokoli yiyip akşam brokoli suyuna şehriye çorbası yapıp içtim,1 dilim light ekmek yedim,ne bileyim bozdum yani biraz :) devam edelim bakalım,moralim bayağı düzeldi..

mahşallah diyorum darısı başımaaaa artık benım 4.günüm sabahtan berı light yogurt yıyorum başkada hıc bıse yemedım ınşallah akşama bişeler kaçırmam..pazartesi gunude sadece çorba gunu yapıcam kendıme salı gunu ızın werıcem 1 qun sora tekrar dıyete başlıcam..salı gunu sabah tartılıcam bakalım kaç kılo wermıs olucam..

nasıl yani gerçekten verdiniz mi
valla verdim :) ben de şaşırdım,bu sabah da 59.100 çıktım..ama su atıyorum muhtemelen..olsun yine de..hem moral veriyor hem de midenizin kesinlikle küçülmesini sağlıyor..küçük bebeğim var,işten gelince bi de onun arkasında koşturduğum için halsiz kalıyorum,birerbir uyamıyorum dolayısıyla..

benden daha çok verirsiniz kesinlikle,ben birebir uymuyorum..kolay gelsin

süpersin canım harikasın
seni takip edecem
elma diyeti yapmaya çalışıyorum ama baya bi zorlanıyorum
5 günde verdiğin kilo harikaa
benimde vermem gereken çok kilo var
yaptığın diyeti açık açık yazmışsın çok hoşuma gitti
sanırım hiç ara vermeden devam ediyorsun
ayy çok heyecanlandım yarından itibaren patatese başlamayı düşünüyorum
en büyük takipcinim
beraber yapabiliriz istersen
bide kaç kilosun şekerim
bu nuggest ları hangi marka tercih ediyorsun tatlım
çok soru sordum kusura bakma
ama diyetle ilgili hiç bi fikrim yok

Merhaba,
Bugün 9. günümü tamamlıyorum.Yarın 10 olacak inşallah.Ben 90 kilo başladım maratona.Şu an 84.500'üm.Tabii ki kilo yani yağ çok olunca ve de dolayısıyla yanlış beslenmeden dolayı vücut ödem/su tutunca ilk verilenler bol veriliyor ve de sudan gidiyor ama beni sabah akşam gören eşim bile eridiğimi, inceldiğimi gün be gün farkediyor.
-Nuggetsları sormuşsun, eşim almıştı inan markaya bakmadım, hatta bu hafta 2. kez et günü yaparken bulamamış, snitzel almış.Bir kutuda 2 tane olanlardan.Tanesi 268 kaloriye geliyor, fena değil.Sabah birini yedim, akşam da birini ve günü 536 kaloriyle kapattım,bu da alternatif olabilir.
Yoğurt konusunda ben oldum olası meyveli yoğurtları sevemedim gitti, normal kullandım.Çok negatif değilsen sade yoğurda, sadesini ısrarla öneririm.Çünkü bu diyetin amacı günü tek tip geçirmek, yani karbonhidratla et karışmasın, etle süt vs vs.Meyveli yoğurtta şeker var doğal olarak şekeri süt ürünüyle karıştırınca sorun olabilir.Bunlar tabii dıdısının dıdısı.Vermen gerek 3-6 kiloysa bu kadar ince dokumaya gerek yok.Ama benim vermem gereken 20 kilo olunca, çok disiplinli başladım, hiç savsaklamadım ve ağzıma gıdım bunlar hariç bir şey sürmedim.
Patates için de şunu söyleyebilirim, ben 2. kez patates yaparken fırına attım pul biberleyip, kekikleyip.Ve çok lezzetliydi.Yani haşlanmışından ben gibi nefret ediyorsan bunu da aklında tutabilirsin.
Neyse çok uzattım, ben buralardayım.Sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
Bol motiveli ve hafif günler dilerim.

süper hemen cvp gelmiş
çok sevindim tatlım
ilk hafta 4.800gr vermiştin
sonraki hafta aynı diyeti uyguladın halde kilo vermen azaldımı?
oooooooo benimde en az bi 20 kilo vermem lazım 96 kiloyum tatlım
inan senin yazını görünce çok hırslandım
yarın patateslerimi yemeye başlıyacam
arada takılırsam bana yardımcı olurmusun
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…