5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

süpper
10 günde süper bi rakam
bende gün boyu havuç,domates ve salatalık tüketiyorum

wistonlight günde kaç lt su tüketiyorsun canım
bide hiç mi kaçamak yapmadın tek lokma bile
ayy çevrende seni görenler emim şoktadır

Süper gidiyorsun winstonlight ama bence vücudunu şaşırt o iki günü yaparak. Daha iyi olacaksındır eminim

Evet, haklısınız.Ne bileyim gözümü kararttım bir kere.Cumartesi doğumgünüm, o gün biraz şenliklerle geçeceği için o günün özellikle gecesinde kendimi ödüllendireceğim.Bir de şunu düşünüyorum; vücut ilk baştan su/ödem attığından kilo verimi hep hızlı ve çok oluyor, sonra ideal kilolara yaklaşınca metabolizma kendini kitler, vermek zor olur, işte o ara vermeleri o zor günlere saklıyorum ki, vücudu şaşırtayım.Şu ara kendimi şaşırtmakla meşgulüm. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

wistonlight günde kaç lt su tüketiyorsun canım
bide hiç mi kaçamak yapmadın tek lokma bile
ayy çevrende seni görenler emim şoktadır

Valla suyu oldum olası sevmezdim, hala da öyle ya.Ama inat ettim içiyorum.Akşama kadar 1,5 litrelik suyu yanıma dikiyorum, ara ara içiyorum.Akşam da 2-3 bardak içiyorum.Toplasak 2 litre anca, ötesi yok

Kaçamak için şu kadarını söyleyeyim; dün eşime mercimek yemeği yaptım.Mercimek pişmişmi diye ağzıma tekini atacakken, "olmaz" dedim.Eşime seslendim, o tadına baktı.Yani bir tek yeşil mercimek tanesini bile yemedim.Kaçamak sıfır.11 gündür liste dışı tek minicik bir toz tanesi dahi yemedim, ha canım çekmedimi, adeta delirdim, ağladım, elim ayağım titredi ama yemedim.Zaten yiye yiye bu hale gelmedik mi? Bir de şu var; iradem çelik gibi dedim, bu işe başladım, eğer bir mercimek tanesini bile yersem nerde benim çelik iradem? Bugün mercimek tanesine hayır diyemeyen, yarın ekmeğin ucuna hayır diyemez, sonra ona, buna derken hoop dön başa.İradem bu anlamda beni de şaşırtıyor ama çok mutluyum.

Çevredekilerin şaşırmasına gelince; 11 gündür evden adım atmadım dışarı (bu dönem çalışmıyorum ayrıca), beni gören bir evdeki kedim, bir de eşim.Eşim bile her gün zayıflamış olduğumu söylüyor.Hatta dün belim ağrıyordu, masaj istedim.Masaja başladı, gözlerini pörtletip, bağırmaya başladı : "Buralar eskiden hep ettiiiii (Buralar eskiden dutluktu, şimdi hep bina dikmişler gibi ) , şimdi kemik olmuşş, nereye masaj yapayımm " Cumartesi annemle görüşeceğim, sanırım o farkı farkedip söyleyecektir.Ne bileyim çok da umutlanmıyorum açıkcası.20 kilo fazlalığı olan biri 7-8 kilo verince aman da aman bir değişim olurmu, insanlarda onu farkedermi bilemiyorum.Neyse cumartesi halkın arasına inip, tepkileri ölçeceğim.
Şimdilik bu kadar,
Sevgiyle kalın.

afferim yaaa maşallahıda ekliyorumki nazar değmesin
sıfır kaçamak süper süper süper
bende bugün hiç kaçamak yapmadım
wakat biraz önce kocama en sevdiği havuçlu tarçınlı keki fırına koyarken pek bi iç geçirdim
inş irademle yememeyi planlıyorum
bide bugün nedense pek açıkmadım
havuç acayip tok tutuyo
yazıların süper
merak içinde takipteyim
hergün ama hergün yaz
sebze gününde havucu tavsiye edirim
kütür kütür ohh mis gibi ye
evimin tamamını temizledim sayılır bi tek mutfak kaldı orayıda halledim
cvpların için çok teşekkürler

Ben teşekkür ederim paylaşımlar için.
Ben de sebze gününde geçen havuç rendeledim ve iki çatalda doydum, havuçta var bir numara ama bakalım

Bugünü de şöyle kapattım;
sabah = bir orta patates(fırın) yanında yeşil çay
öğlen= yeşil çay
akşam= bir orta patates (fırın)
8 gibi de 2-3 kupa şekersiz çay içerim, bugün de bitmiş olur.Çok şükür fire vermeden bitti.
Darısı yarına ve diğer günlere ve herkese.

anam çok az yiyorsun sen
nasıl dayanıyorsun hayret
iradeni ayakta alkışlıyorum
bende sabahtan beri havuç,domates ve salatalık yiyorum
biraz başım ağrıyo
3 bardakta yeşil çay içtim
hemen hemen 2 lt yakında su
şu su içmeyi hiç sevmiyorum ya
bu arada kocama yaptığım mis gibi dumanı üstünde kekten ağzıma bile koymadım
afferim bana
böylelikle bugünüde kazasız belasız kapatmış bulunuyorum
allahım yarın olsunda tavuklarımı yiyim
çok canım istiyo çok

Dumanı üstünde tüten keke hayır dediysen, ohooo feriştahı gelse bir şey yapamaz demek, tebrikler.
Ben geç kalkıyorum, o yüzden iki öğün yiyorum, bir de çalışmıyorum, çocuk falan da yok yani gün içinde o koltuktan o koltuğa arada da temizlik işte.Bu yüzden bana sorun olmuyor ama 2 orta patatesle tüm gün çalışan insan ya da çocuk peşinde dolanan insan halsiz kalır, düşer , bayılır.
Şimdi şekersiz çayımı içiyorum, biraz vakit geçirir sonra duş alıp, keseyle bacak, karın ovalaya ovalaya kan dolaşımını hızlandırıp sonrada yatarım.
Yeni günde daha hafif buluşmak üzere.

biliorum cok sey istiyorum ama birisi bana 5 günlük ne yedigini yazsa super olur..allah rizasi icin..hergün ne yiycemi bilmiom..bende baslamak istiom litfenn

merhabalr herkese:) üç-dört kişi olmuşuz maşallah
neyse dün giremedim hep dışardaydım ama bu gün erkenden yazayım dün meyve günümdü fena sayılmaz bugün yumurta yemeği düşünyorum tercihimi yumurtadan yana yaptım daha tok tutar sanki ama önümüzdeki hafta süt yada yoğurtla geçiricem kalsiyum açısından ben hafta sonu abartmadan normal yemeye devam edip pazartesi tekrar başlıcam 1 kg verdim bu sabah tartıldım bakalım bu günde 200 gr versem fena değil benim için

yapan arkadaşlar pazartesiden itibaren bence sporda yapalım:122: ve yaptıklarımızı yazalım.10 mekikte çeksek yazalım motivasyon olur hemde çıtır bir bayan olduğumuzda sarkmada olmaz
ne dersiniz????

yapan arkadaşlar pazartesiden itibaren bence sporda yapalım:122: ve yaptıklarımızı yazalım.10 mekikte çeksek yazalım motivasyon olur hemde çıtır bir bayan olduğumuzda sarkmada olmaz
ne dersiniz????

Süper fikir. Ben ilk 15 gün diyete vücudumu alıştırayım, suyu falan atayım sonra sarkma markma olur Allah korusun, ona da önlem amaçlı düşünüyordum zaten sporu.Pazartesiden itibaren sıkı bir spor döngüsüne de gireceğim.Bende mekik aleti var, hergün mekik çekip yazıp, ertesi günde bir önceki mekik sayısını arttırarak devam etmeyi düşünüyorum.Bel içinde ellerimi belime koyup sağa sola esneyeceğim 100-200 kere.Bir de omuzlara vileda sopası koyup sağa sola döneceğim.Spor programım da bu

Bugün sebze günüm.2 domates bir havuç 2 çarliston biberle güne başladım.Havucu rendelemiştim.Yarısı hala tabakta bana bakıyor, gün içinde bitiririm artık.Yanında da yeşil çay içtim.

Bugün regl oldum, işin en güzel tarafı dünkü kilomla aynıyım, yani regl oldum diye vücut su tutmamış, şişmemiş.Güzel gelişme.Benim için en zorlayıcı zaman şu 3-4 gün olacak.Normalde tatlıyla aram yok ama regl zamanı kurtkadına dönüştüğüm için sanırım en çok bu dönemde zorlanacağım.Umarım sıkıntısız atlatırım.

Herkese kolay gelsin.

şimdi yazdıklarınızı okuyunca aman allahım ne irade o öyle DEDİM malesef benimde bu diyete başlamak konusunda girişimlrim oldu ama hep patatesten sonra diyetimi bozdum FAKAT bu gün taRTIDA 75 İ GÖRÜNCE KARAR VERDİM ACABA PZARTESİ BAŞLAMAMIN Bİ YARARI OLUYRMU YOKSA YARIN MI BAŞLASAM 12 KİLO VERSEM ŞİMDİLİK YETER BANA İŞİN KÖTÜ YANI ÇOCUK İSTİYORUM AMA KİLOMDAN DOLAYI OLMUYOR DRUMDA KİLO VERMEMİ SÖYLEDİ VE BENİM ŞEKER HASTALIĞINA EĞİLİMİM VAR BAKALIM BU PAZARTESİ BENDE BAŞLIYORUM UMARIM VEREBİLİRİM 3 HAFTA YAPSAM YETER BANA AYRICA KIZLAR PATATES GÜNÜNDE OTURMALARDA YAPTIĞIMIZ GİBİ YAĞSIZ TUZSUZ AMA BOL SEBZELİ VE LİMONLU SALATA YAPIP YESEK OLURMU ACEP BİDE SİZE Bİ TÜYO BENİM BURADA 90 KİLOYA YAKIN Bİ KOMŞUM VAR VE BAYA ZAYIFLADI NEDENİNİ SORDUĞUMDADA SABAH AÇ KARINA ILIK LIMONLU SU İÇMESİYMİŞ VE YEDİKLERİNE DİKKAT ETMESİ NEYSE HEPİMİZE BOL İRADELİ GÜNLER .......

Merhaba,
Öncelikle pazartesi gününde bir keramet olduğuna inanmıyorum Daha da can sıkıcıdır bana göre.Pazartesiyi bekleyip 1 kilo daha alıp işkenceyi uzatmak yerine yüksek bir irade ile olabildiğince hızlı başlamak bence iyi bir başlangıç olur ama siz bilirsiniz.
Sebzeli patates oturtmaları falan için de şunu söyleyebilirim; bu diyetin amacı günlük tek tip beslenme.Yani ya et, ya süt, ya sebze vs gibi.Sert ve zorlayıcı bir diyet bu sebeple harfi harfine uyarsanız iyi sonuç alırsınız yoksa eklemelerle, kaçamaklarla boşuna aç kalmış olur, kilo veremez ya da az verir sonra da motivasyonunuzu kaybedersiniz.
Gün patates günüyse, sadece patates, yağsız tuzsuz ve baharat serbest.İster oturtma olarak oyun, ister püre yapın, ister fırına atın ama sadece patates.Yüksek irade isteyen bir diyet ama sonuçları da bir o kadar güzel.
Şeker anlamında sıkıntınız olduğunu belirtmişsiniz, derecesi nedir, sizi ne kadar zorlar en iyi siz bilirsiniz.Allah korusun, kaş yapacağız derken göz de çıkarmayalım.Belki doktorunuza danışabilir ve ek bir şeyler ekleyerek de bu diyeti uygulayabilirsiniz.
Umarım kilo verir, bebeğinize en kısa sürede kavuşursunuz.

winstonlight sen mükemmelsin.ben 103kiloyum. 1.5 yasında kızım 170boyum bol bolda yagım var. elma diyeti yaptım 4.5 kg verdim geri aldım. dukan yaptım 5 kg verdim 3ünü geri aldım. bu diyete güvenmek istiyoeum. senin gibi aralıksızda sürdürmek. 90li rakamları özledim .80kilo olmak istiyorum azını bile istemiyorum.2ay bismillah deyip baslayacagım. şimcik bende senin gibiyim kiloluyum ama pek yemek yemem.akşama kadar ac oturdugum çok olmuştur. tabi akşamda 1 koca pastayı yediğimde çok olmuştur. bu sefer bitsin.ilk gn patatesle yarın baslıyoum. gittim marketten 1 kg aldım. fırına veriyorum demişsin nasıl yapıyorsun. kumpir gibimi fırına atıyosun.yeşil çayda hazır. doğadan kayısılı form cayda aldım kabızlığa karsı. evdede 30litre su var. hadi bismişllah. yalnız bugün regl oldum. oyüzden tartılmayacagım. tipimden zaten belli oluyor verince. sabah 102.8dim kıyafetlerle bakalım.yarın kaç cıkacagım. bugün fazla abrtmadan corba içeyim bari

Canım güzel sözlerin için sağol ama mükemmelliğin kenarından köşesinden geçsem bu kadar şuursuz olup şişmanlamazdım Ama iradem bu ara mükemmel, onu takdir ediyorum.

Fırına şöyle atıyorum.2 patatesi yıkayıp enlemesine dilimliyorum.Onları tepsiye dizip, üstlerine pul biber ve bol kekik atıyorum.Fırına veriyorum, 15-20 dakika sonra alıyorum.Çıtır çıtır şu patates cipsleri varya onlar gibi oluyor.Tabii yağsız ve tuzsuz.Doğal olarak dünyanın 8. harikası olmuyorlar ama bence haşlanmış yağsız, tutsuz patatese göre daha yenebilir oluyorlar.

Şimdiden kolay gelsin, her şeyin başı irade.O olduktan sonra inan gerisi kolay geliyor, hele de verilecek kilo çoksa, kilo verimi daha da hızlı oluyor.

Bugün burası pek sessizdi.Nerede benim iradesi yüksek, motiveli, Brad Pitt elinden yemek verse "hayır" diyecek Malkoçoğullarım ? Heyyyttt
Bugün sebze günümdü, sabah domates, biber közleyip yanına da bir havuç rendeledim.Yanında klasik can arkadaşım yeşil çay.Tabağın yarısı gün boyu bana baktı, ben de ona.Öğleden sonra kalanını yedim.Akşam da biber bittiğinden, havucu da aman aman sevmediğimden 2 domates közledim yedim.Artık domatesten gına geldi.İçim almadı resmen.Bugün nedense regl de olmama rağmen (ben bu dönemde çok iştahlı olurum) canım hiçbir şey istemedi.Şimdi şekersiz çayımı içiyorum ve günü kapatıyorum.

Yarın doğumgünüm kızlar.Sabah anneme, öğlen anneanneme, akşam da eşimin hazırlayacağı akşam yemeğine davetliyim
Biliyorsunuz ben hiç ara vermeden bu diyeti yapıyorum.Normalde 5 gün yap 2 gün dinlen şeklindeydi.Bugün itibari ile 12 gün aralıksız yapmışım.Yarın kendimi en azından doğumgünü gibi senede bir olan bir günde ödüllendireceğim.Hakettim diye düşünüyorum.

Pazar günü tekrar devam etmek üzere, sizlere de kolay gelsin diyorum.Pazar günü görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…