- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.101
Merhabaaaaa,
Bugün 11.güne merhaba diyorum ayrıca.
Şu an itibari ile 82.800 durumundayım.
Bu hesaba göre;
ilk 5 gün===4.800 verdim.
ikinci 5 gün=2.400 verdim.
Toplamda 10 günde 7.200...90 kilodan 82.800...Eee daha ne olsun?
Bugün patatesle tekrar 5 günlük dilime start verdim.Sabah bir orta boy patatesi pulbiberle, kekikle dilimleyerek fırına verdim.İnce ince dilimlediğimden 15 dakika sonra hazırdı.Israrla söylüyorum, haşlamasından kat be kat süper.Yağsız ve tuzsuz olarak tükettim.Yanında da silah arkadaşım yeşil çay ile.
Mutluyum, daha hafifim ve çelik gibi iradeye sahibim
Hepimize kolay gelsin.
Not:Bu arada diyetin normal akışı 5 gün bunları yap, diğer 2 gün kendini ödüllendir, mideni dinlendir vs vs ama ben o iki günleri es geçtim, çünkü eğer ara verirsem bozarım diye korktum, aralıksız devam etmeye karar verdim.
Süper gidiyorsun winstonlight ama bence vücudunu şaşırt o iki günü yaparak. Daha iyi olacaksındır eminim
wistonlight günde kaç lt su tüketiyorsun canım
bide hiç mi kaçamak yapmadın tek lokma bile
ayy çevrende seni görenler emim şoktadır
Valla suyu oldum olası sevmezdim, hala da öyle ya.Ama inat ettim içiyorum.Akşama kadar 1,5 litrelik suyu yanıma dikiyorum, ara ara içiyorum.Akşam da 2-3 bardak içiyorum.Toplasak 2 litre anca, ötesi yok
Kaçamak için şu kadarını söyleyeyim; dün eşime mercimek yemeği yaptım.Mercimek pişmişmi diye ağzıma tekini atacakken, "olmaz" dedim.Eşime seslendim, o tadına baktı.Yani bir tek yeşil mercimek tanesini bile yemedim.Kaçamak sıfır.11 gündür liste dışı tek minicik bir toz tanesi dahi yemedim, ha canım çekmedimi, adeta delirdim, ağladım, elim ayağım titredi ama yemedim.Zaten yiye yiye bu hale gelmedik mi? Bir de şu var; iradem çelik gibi dedim, bu işe başladım, eğer bir mercimek tanesini bile yersem nerde benim çelik iradem? Bugün mercimek tanesine hayır diyemeyen, yarın ekmeğin ucuna hayır diyemez, sonra ona, buna derken hoop dön başa.İradem bu anlamda beni de şaşırtıyor ama çok mutluyum.
Çevredekilerin şaşırmasına gelince; 11 gündür evden adım atmadım dışarı (bu dönem çalışmıyorum ayrıca), beni gören bir evdeki kedim, bir de eşim.Eşim bile her gün zayıflamış olduğumu söylüyor.Hatta dün belim ağrıyordu, masaj istedim.Masaja başladı, gözlerini pörtletip, bağırmaya başladı : "Buralar eskiden hep ettiiiii (Buralar eskiden dutluktu, şimdi hep bina dikmişler gibi) , şimdi kemik olmuşş, nereye masaj yapayımm " Cumartesi annemle görüşeceğim, sanırım o farkı farkedip söyleyecektir.Ne bileyim çok da umutlanmıyorum açıkcası.20 kilo fazlalığı olan biri 7-8 kilo verince aman da aman bir değişim olurmu, insanlarda onu farkedermi bilemiyorum.Neyse cumartesi halkın arasına inip, tepkileri ölçeceğim.
Şimdilik bu kadar,
Sevgiyle kalın.
afferim yaaa maşallahıda ekliyorumki nazar değmesin
sıfır kaçamak süper süper süper
bende bugün hiç kaçamak yapmadım
wakat biraz önce kocama en sevdiği havuçlu tarçınlı keki fırına koyarken pek bi iç geçirdim
inş irademle yememeyi planlıyorum
bide bugün nedense pek açıkmadım
havuç acayip tok tutuyo
yazıların süper
merak içinde takipteyim
hergün ama hergün yaz
sebze gününde havucu tavsiye edirim
kütür kütür ohh mis gibi ye
evimin tamamını temizledim sayılır bi tek mutfak kaldı orayıda halledim
cvpların için çok teşekkürler
Ben teşekkür ederim paylaşımlar için.
Ben de sebze gününde geçen havuç rendeledim ve iki çatalda doydum, havuçta var bir numara ama bakalım
Bugünü de şöyle kapattım;
sabah = bir orta patates(fırın) yanında yeşil çay
öğlen= yeşil çay
akşam= bir orta patates (fırın)
8 gibi de 2-3 kupa şekersiz çay içerim, bugün de bitmiş olur.Çok şükür fire vermeden bitti.
Darısı yarına ve diğer günlere ve herkese.
anam çok az yiyorsun sen
nasıl dayanıyorsun hayret
iradeni ayakta alkışlıyorum
bende sabahtan beri havuç,domates ve salatalık yiyorum
biraz başım ağrıyo
3 bardakta yeşil çay içtim
hemen hemen 2 lt yakında su
şu su içmeyi hiç sevmiyorum ya
bu arada kocama yaptığım mis gibi dumanı üstünde kekten ağzıma bile koymadım
afferim bana
böylelikle bugünüde kazasız belasız kapatmış bulunuyorum
allahım yarın olsunda tavuklarımı yiyim
çok canım istiyo çok
biliorum cok sey istiyorum ama birisi bana 5 günlük ne yedigini yazsa super olur..allah rizasi icin..hergün ne yiycemi bilmiom..bende baslamak istiom litfenn
yapan arkadaşlar pazartesiden itibaren bence sporda yapalım:122: ve yaptıklarımızı yazalım.10 mekikte çeksek yazalım motivasyon olur hemde çıtır bir bayan olduğumuzda sarkmada olmaz
ne dersiniz????
şimdi yazdıklarınızı okuyunca aman allahım ne irade o öyle DEDİM malesef benimde bu diyete başlamak konusunda girişimlrim oldu ama hep patatesten sonra diyetimi bozdum FAKAT bu gün taRTIDA 75 İ GÖRÜNCE KARAR VERDİM ACABA PZARTESİ BAŞLAMAMIN Bİ YARARI OLUYRMU YOKSA YARIN MI BAŞLASAM 12 KİLO VERSEM ŞİMDİLİK YETER BANA İŞİN KÖTÜ YANI ÇOCUK İSTİYORUM AMA KİLOMDAN DOLAYI OLMUYOR DRUMDA KİLO VERMEMİ SÖYLEDİ VE BENİM ŞEKER HASTALIĞINA EĞİLİMİM VAR BAKALIM BU PAZARTESİ BENDE BAŞLIYORUM UMARIM VEREBİLİRİM 3 HAFTA YAPSAM YETER BANA AYRICA KIZLAR PATATES GÜNÜNDE OTURMALARDA YAPTIĞIMIZ GİBİ YAĞSIZ TUZSUZ AMA BOL SEBZELİ VE LİMONLU SALATA YAPIP YESEK OLURMU ACEP BİDE SİZE Bİ TÜYO BENİM BURADA 90 KİLOYA YAKIN Bİ KOMŞUM VAR VE BAYA ZAYIFLADI NEDENİNİ SORDUĞUMDADA SABAH AÇ KARINA ILIK LIMONLU SU İÇMESİYMİŞ VE YEDİKLERİNE DİKKAT ETMESİ NEYSE HEPİMİZE BOL İRADELİ GÜNLER .......
winstonlight sen mükemmelsin.ben 103kiloyum. 1.5 yasında kızım 170boyum bol bolda yagım var. elma diyeti yaptım 4.5 kg verdim geri aldım. dukan yaptım 5 kg verdim 3ünü geri aldım. bu diyete güvenmek istiyoeum. senin gibi aralıksızda sürdürmek. 90li rakamları özledim .80kilo olmak istiyorum azını bile istemiyorum.2ay bismillah deyip baslayacagım. şimcik bende senin gibiyim kiloluyum ama pek yemek yemem.akşama kadar ac oturdugum çok olmuştur. tabi akşamda 1 koca pastayı yediğimde çok olmuştur. bu sefer bitsin.ilk gn patatesle yarın baslıyoum. gittim marketten 1 kg aldım. fırına veriyorum demişsin nasıl yapıyorsun. kumpir gibimi fırına atıyosun.yeşil çayda hazır. doğadan kayısılı form cayda aldım kabızlığa karsı. evdede 30litre su var. hadi bismişllah. yalnız bugün regl oldum. oyüzden tartılmayacagım. tipimden zaten belli oluyor verince. sabah 102.8dim kıyafetlerle bakalım.yarın kaç cıkacagım. bugün fazla abrtmadan corba içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?