5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar hepinize her sabah daha az kiloyla uyandiginiz sabahlar diliyorum, tabiki istediginiz rakama kadar sonrasi zarar ... kilo vermek cok güzel bi duygu.. 4kilo verdim 1ayda.. 4kilom daha kaldi ama ben hedefi yüksettim 7-8yaptim onu, ki daha da azmedeyim.. hamile kalmadan da coook iyi olur.. forumda kilo veren arkadaslarin resimlerini gördüm de, masallah yaa.... darisi basimiza...

Merhaba winstonlight,
Verdiğin kilolar süper.Yazdıklarını nefes almadan okudum. Şu an yoğurt diyeti yapıyorum. Pazartesiden sonra isveç diyetine mi başlasam diyordum ama senin yazdıklarını okuyunca ikisi arasında kaldım. İsveç diyeti baya ağır geliyor çünkü öğretmenim ve günde en az 200 sıpayla uğraşıyorum. 87 kiloyum 1.75 boyundayım. Sen bana hangisini önerirsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.İnşallah diyorum.

Bu sabah 10. günüm.Yarın tartılacağım.Hatta şunu da söyleyeyim çatladım merakımdan bu sabah da tartıldım Ve 83.900'ü gördüm Yarına da ortalama 500 gr gitse ortalamayı siz çıkarırsınız artık.Tabii ki ilk bir hafta su falan gideceği için kilo verimi çok fazla oldu.Bunu tahmin etmiştim.Ama her hafta 5 kilo beklesem 1 ayda 20 kilo ederdi ki bu zaten hayal ve sağlıksız olurdu.Ama gene de 10 gün gibi bir sürede 7 kilo da benim için hayaldi, olacak dedim yaptım.(Ali Ağaoğlu gibi oldu )
Ben buralardayım canım, ara ara bakıyorum.Aklına takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.Bu arada cumartesi regl olacağımdan vücut hafiften su topluyor da olabilir, haftaya daha da net rakamlarla karşınızda olabilirim.İnşallah.Kolay gelsin hepimize.

Valla ben gençkene İsveç diyeti ile 12 kilo vermiştim, o zaman da fazla kilom vardı ama o tosun halimle bile ayılıp bayıldığımı biliyorum, sonuç verdi mi? Verdi ve sonrasındaki 2 yıl da kilo almamıştım.Diyet öncesi gene aklıma geldi ama yok haşlanmış ıspanak, yok bir ince dilim salam yok 2 dilim portakalın suyu açıkçası bu sefer gözümü korkuttu ve de bunu seçtim.
Yalnız şöyle bir durum var, İsveç diyeti ortalama 500-600 kalorilik bir diyet.Bu diyette ise sınırsız olduğundan -tabii abartmadan- ara öğün yapabilirsiniz, fazla fazla yiyip 1000 kaloriye çıkarabilirsiniz.Ama bu sefer de çok ahım şahım hızla bir kilo verme olmaz diye düşünüyorum.Yani özetle çalıştığınız ve ayakta kaldığınız için size enerji lazım, bilemedim şimdi.Ben şu ara çalışmıyorum bu sebeple enerji aman aman lazım değil bana, evde çok çok hafif iş yapıyorum.Kalori olarak da az yiyorum.Misal bugün yoğurt günüm.Sınırsız ama ben sadece 3 öğün 3 minik kase yoğurt yiyeceğim, bu da ortalama 150 kaloriden 450 edecek yani isveç diyetinden de düşük kalorili, bu da ben de halsizlik ve sarı bir surat yapacak.Ben evde olduğumdan sıkıntı çekmiyorum ama sizin için mutlaka sıkıntılı olacaktır.
Neyse özetle bana kalırsa ikisi de halsiz bırakan bir diyet ama belki bu 5 günde 5 kilo diyeti sınırsız olduğundan kendinizi kötü hissettiğiniz her an yiyebilirsiniz ve varsın 5 günde 3 kilo verin bu bile iyi bir başlangıç olabilir.
Seçim sizin, şimdiden kolaylıklar dilerim.

günaydın tatlım harika yazılar yazıyorsun
çok açık ve net olduğu için içme acayip sindi
bende başladım 2 orta boy patates haşladım
az miktarda tuz,karabiber,kimyon ve sumakla tatlandırdım ve yedim
tuzsuz miğdem bulandığı için kendimi zorlamak istemedim
dediğin gibi 5 olmazda 3 olsun
yazılarından mahrum bırakma
seni takipteyim çünkü
2 tane öğlen 2 tane akşam olmak üzere 4 patates hakkı tanıdım kendime 3 tl su içmeyede gayret ediyorum

Tamamdır, en azından her gün yazdıklarımızı belirtebiliriz, fikir verir yapmak isteyenlere de.
Bugün yoğurt günüm.
Minik bir kase yoğurt ve yeşil çay ile kahvaltı tamamdır.
Öğlen ve akşam için 2 kase yoğurdum hazır, aralarda bir yeşil çay daha ve de bol bol su içeceğim.Akşama da 2-3 fincan şekersiz çay.Bugünü de sağ sağlim atlatırım inşallah.
Tuz konusunda haklısın, ama özel mide sıkıntın varmış bir şey diyemem.Eğer uzun soluklu yaparsan sonraki hafta fırında yapmanı tavsiye ederim, tuzsuz oluşu inan haşlanmıştan daha az göze batıyor ve de daha lezzetli.
Sana da bana da diğer yapanlara ya da yapmayı düşünenlere şimdiden kolay gelsin.

Merhaba ben de bu hafta başladım .68 kg ile başladım bu gün et günüm bu sabah tartıldım 67.3 geldim tabi mutlu oldum.Spor bu hafta yapmadım.Belki önümüzdeki hfta yaparım hergün 2 lt su içiyorum.Bu haftayı kaç kilo ile kapatıcaz merak ediyorum.....
et günümde sabah yarım tavuk göğsü yedim tuz kullanıyorum azda olsa çünkü hiç yiyemiyorum
öğlende yarım tavuk göğsü yedim

Son düzenleme:
slm,

bende bu diyeti daha çnce yapmış ve çok incelmiştim 3,5 kilo gitmişti 5 günde sonra hominigırtlar yediğim için geri aldım. yarından ititbaren bende başlayacağım spor destekli yapacağım işallah...

hem ben tam uymamıştım bu diyete ne yalan söyleyim

patatesi sabah haşlama akşamı salatasını yedim

sebze günü sabah farklı öğlen farklı yedim mesela bide meyve günü yapmayıp onun yerine sebze yapmıştım yinede iyi sonuç aldım ona rağmen yarın yine yapayım ama değiştirerek yaparım yine ben

Bir aktif kişi daha.Kolay gelsin.Haftalık bildirimlerle görüşelim, motive olalım.

Bu da diyetin uygulanışında farklı bir bakış açıcı Herkes kendini en iyi bilendir, seçimleri doğal olarak ona göre yapıyoruz. Ben " acı yoksa gelişme yok" tadında Rambo gibi acımasızca yapıyorum.Tuzsuz, yağsız, liste dışına kaçamak yapmadan.Tabii verilecek kilo bende çok olunca keyifli değişiklikler yapamıyorum
Kolay gelsin size de.
Umarım sağlıklı bir biçimde bu işi bir daha kilo alıp, buralara dönmemek üzere kapatırız.

benimde verilecek çok kilom var ama kendimi halsiz bırakmıcak ve diyeti yaparken sıkılmıcak şekilde yapıyorum. bende çok farketti bi zararınıda görmedim hiç ne halsilzlik ne bişey. ama ben ne olursa olsun tuzu kesemem hiç bişeyden tuzsuz yersem kusarım herhalde güzel dileklerin için sağol yarınastart veriyorum bakalım kilo vermem bu aralar çok yavaş en azından beni biraz gaza getirsin istedim.

Ben buranın bekçisi gibi oldum, gitmeye de niyetim yok
Katılanlar da bu ara oldu.
El ele kol kola zayıflarız ne olacak altı üstü üç beş on yirmi kilo canım, ne var yani

ohh ne güzelll çoşmaya başladı topiğ
walla çok mutlu oldum
ben şu saate kadar 3 tane patates yedim
ama başım ağrımaya başladı
2 tane daha haşlıyorum
akşamı bu şekilde kapatacam
diyet yapmak başlı başına zor
heleki tek başına yapmak daha zor
böyle takım ruhuyla yapılınca zevk alıyo insan
her gün her gün paşlaşalım neler yaptığımızı
motivasyon düşmesin
allahım şu gün bi geçsin artık
yarında havuç,domates ve salatalık yiyerek kapatmak istiyorum.hadi hayırlısı

Bencede muhakkak günlük bildirim yapalım.Ben akşam yemeğimi de yedim yarım tavuk göğsünü bu günlük bu kadar akşam bol su belki bitki çayı içerim bu günüde böyle kapatırım yarını dört gözle bekliyorum.Çünkü meyve günü tatlı ihtiyacımı karşalar diye umut ediyorum ....
Wistonligt seninle yarışa girmeğe cesaretim yok senin kadar acımasızca yapamıyorum özellikle tuz konusunda ama yinede birbirimize destek olalım

Ben röntgenci hesabı izliyorum, hesabıma göre 3 öğün, üçünde de göğüs yedin hmm eğer kaçamak yoksa kalorisi çok düşük ve irade çok yüksek Bu da demek oluyor ki, bana ezeli bir rakip doğdu.
Tuz için şu kadarını söyleyebilirim, kendi yaptığım normal insanlara göre tuzlu olan yemeklere daha tadına bakmadan tuz eken birisiydim.Yani deseniz ömür boyu şeker yok, eyvallah derim ama benden tuzu kesmeyin.Avuç avuç bile yalayabilirdim o derece tuz aşığıydım.Sonuç? Selülit, su tutan bir vücyt ve şişman bir insan.Bu sebeple tuzdan şimdi nefret etmek zorundayım, 10 gündür sıfır tuzla yaşıyorum, yani kendime diyorumki "bak tuzsuz da insan yaşayabiliyormuş"
Yarışa girebiliriz, kendine haksızlık etme, senin de bugününe bakılırsa acımasızca tamamlamışsın.
Ama kilo-boy-yaş-günlük hareket durumun falan da önemli.Bir ara bildirirsen hem tanışmış, hem de rakipleşmiş oluruz.(Bu da ne demekse)
Kilo çizelgesi de eklesen tam süper olacak, ben de rakiplerimin durumuna arada ordan göz atabilirim.
Neyse akşam yemeğim olan 3. kase yoğudumu yiyeyim.Sonrasında şekersiz 2 kupa çayla geceyi bitireceğim.
Yeni günde daha hafif görüşmek üzere.

evet kaçamak yok ama açta değilim boyum 1.67 cm kilomda 68 idi ama şimdi 67.3 tüm bu sabah , dediğim gibi spor bu hafta yapamadım ama önümüzdeki hafta yaparım inşallah hedefim ilk etapta 60 kilonun altına inmek 59.9 olmak sonra bakıcam.
kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum ama uğraşıcam

Maşallah, hadi bakalım.57 olsan ki ideal olur sanırım (?) 10 kilo fazlan maksimum var gibi.Kısa sürede almışsan kısa sürede gider zaten, yerleşmişse kilolar belki biraz zorlar.Bir de ben 90 ile başladım.68de bırakacağım.Boyum 1.80.22 kilo vereceğimden ve lömbür lömbür yağla dolu olduğumdan ben ilk başlarda daha hızlı olabilirim sonrasına bakarız.

Bu arada bugün 10.günüm bitti.5+5 den iki set bitirmiş oldum.Yarın tartılıp iki haftanın sonuçlarını yazacağım.Yarın 3. 5'lik dilime geçiyorum.Yani patatesle tekrar döngüye devam.

Hepimize kolay gelsin.

Allah nazardan saklasın 3. haftana başlıcaksın azminden dolayı tebrik ediyorum
Maşallah boyda var
Kilolarım son 5 ayda falan arttı 65 kilodan montignac diyeti ile 62 kg inmiştim ama malesf tekrar aldım çünkü sağlıksız beslendim

rica ederim arkadasim.. valla kilo vermenin mutlulugu cok ayri bir sey... ben mesela kilo verdim daha da vercem insallah, is arkadasim da tr'ye gitti 10kilo aldi geldi, simdi benim diyetimi baltaliyor dün mesela aksam puding yedim dayanamayip.. bugün cezalandirdim kendimi.. simdi de canim tatli istedi yogurtun icine muz ezdim onu yiyorum... bugün az yedim ama iyi iyi

günaydınnn dün patates gününü çok az miniminnacık kaçamakla bitirdim.kaçamakta oğlumun çubuk krakerlerinden aşırmamdı.neyse başka kaza bela olmadan tamamladım.kendimi gayet hafiflemiş hissediyorum.ee tabi bünye alışık değil az yemeğe.bugün domates,havuç.ve salatalık yiyecem.güzel bi gün olsun inş.çarçabuk geçsin.

Merhabaaaaa,
Bugün 11.güne merhaba diyorum ayrıca.
Şu an itibari ile 82.800 durumundayım.
Bu hesaba göre;
ilk 5 gün===4.800 verdim.
ikinci 5 gün=2.400 verdim.
Toplamda 10 günde 7.200 ...90 kilodan 82.800...Eee daha ne olsun?

Bugün patatesle tekrar 5 günlük dilime start verdim.Sabah bir orta boy patatesi pulbiberle, kekikle dilimleyerek fırına verdim.İnce ince dilimlediğimden 15 dakika sonra hazırdı.Israrla söylüyorum, haşlamasından kat be kat süper.Yağsız ve tuzsuz olarak tükettim.Yanında da silah arkadaşım yeşil çay ile.

Mutluyum, daha hafifim ve çelik gibi iradeye sahibim
Hepimize kolay gelsin.

Not:Bu arada diyetin normal akışı 5 gün bunları yap, diğer 2 gün kendini ödüllendir, mideni dinlendir vs vs ama ben o iki günleri es geçtim, çünkü eğer ara verirsem bozarım diye korktum, aralıksız devam etmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…