- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.081
Merhaba,
Bugün 9. günümü tamamlıyorum.Yarın 10 olacak inşallah.Ben 90 kilo başladım maratona.Şu an 84.500'üm.Tabii ki kilo yani yağ çok olunca ve de dolayısıyla yanlış beslenmeden dolayı vücut ödem/su tutunca ilk verilenler bol veriliyor ve de sudan gidiyor ama beni sabah akşam gören eşim bile eridiğimi, inceldiğimi gün be gün farkediyor.
-Nuggetsları sormuşsun, eşim almıştı inan markaya bakmadım, hatta bu hafta 2. kez et günü yaparken bulamamış, snitzel almış.Bir kutuda 2 tane olanlardan.Tanesi 268 kaloriye geliyor, fena değil.Sabah birini yedim, akşam da birini ve günü 536 kaloriyle kapattım,bu da alternatif olabilir.
Yoğurt konusunda ben oldum olası meyveli yoğurtları sevemedim gitti, normal kullandım.Çok negatif değilsen sade yoğurda, sadesini ısrarla öneririm.Çünkü bu diyetin amacı günü tek tip geçirmek, yani karbonhidratla et karışmasın, etle süt vs vs.Meyveli yoğurtta şeker var doğal olarak şekeri süt ürünüyle karıştırınca sorun olabilir.Bunlar tabii dıdısının dıdısı.Vermen gerek 3-6 kiloysa bu kadar ince dokumaya gerek yok.Ama benim vermem gereken 20 kilo olunca, çok disiplinli başladım, hiç savsaklamadım ve ağzıma gıdım bunlar hariç bir şey sürmedim.
Patates için de şunu söyleyebilirim, ben 2. kez patates yaparken fırına attım pul biberleyip, kekikleyip.Ve çok lezzetliydi.Yani haşlanmışından ben gibi nefret ediyorsan bunu da aklında tutabilirsin.
Neyse çok uzattım, ben buralardayım.Sorun olursa bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.
Bol motiveli ve hafif günler dilerim.
kizlar hepinize her sabah daha az kiloyla uyandiginiz sabahlar diliyorum, tabiki istediginiz rakama kadar sonrasi zarar... kilo vermek cok güzel bi duygu.. 4kilo verdim 1ayda.. 4kilom daha kaldi ama ben hedefi yüksettim 7-8yaptim onu, ki daha da azmedeyim.. hamile kalmadan da coook iyi olur.. forumda kilo veren arkadaslarin resimlerini gördüm de, masallah yaa.... darisi basimiza...
süper hemen cvp gelmiş
çok sevindim tatlım
ilk hafta 4.800gr vermiştin
sonraki hafta aynı diyeti uyguladın halde kilo vermen azaldımı?
oooooooo benimde en az bi 20 kilo vermem lazım 96 kiloyum tatlım
inan senin yazını görünce çok hırslandım
yarın patateslerimi yemeye başlıyacam
arada takılırsam bana yardımcı olurmusun
şimdiden teşekkürler
Merhaba winstonlight,
Verdiğin kilolar süper.Yazdıklarını nefes almadan okudum. Şu an yoğurt diyeti yapıyorum. Pazartesiden sonra isveç diyetine mi başlasam diyordum ama senin yazdıklarını okuyunca ikisi arasında kaldım. İsveç diyeti baya ağır geliyor çünkü öğretmenim ve günde en az 200 sıpayla uğraşıyorum. 87 kiloyum 1.75 boyundayım. Sen bana hangisini önerirsin.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.İnşallah diyorum.
Bu sabah 10. günüm.Yarın tartılacağım.Hatta şunu da söyleyeyim çatladım merakımdan bu sabah da tartıldımVe 83.900'ü gördüm Yarına da ortalama 500 gr gitse ortalamayı siz çıkarırsınız artık.Tabii ki ilk bir hafta su falan gideceği için kilo verimi çok fazla oldu.Bunu tahmin etmiştim.Ama her hafta 5 kilo beklesem 1 ayda 20 kilo ederdi ki bu zaten hayal ve sağlıksız olurdu.Ama gene de 10 gün gibi bir sürede 7 kilo da benim için hayaldi, olacak dedim yaptım.(Ali Ağaoğlu gibi oldu )
Ben buralardayım canım, ara ara bakıyorum.Aklına takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.Bu arada cumartesi regl olacağımdan vücut hafiften su topluyor da olabilir, haftaya daha da net rakamlarla karşınızda olabilirim.İnşallah.Kolay gelsin hepimize.
Valla ben gençkeneİsveç diyeti ile 12 kilo vermiştim, o zaman da fazla kilom vardı ama o tosun halimle bile ayılıp bayıldığımı biliyorum, sonuç verdi mi? Verdi ve sonrasındaki 2 yıl da kilo almamıştım.Diyet öncesi gene aklıma geldi ama yok haşlanmış ıspanak, yok bir ince dilim salam yok 2 dilim portakalın suyu açıkçası bu sefer gözümü korkuttu ve de bunu seçtim.
Yalnız şöyle bir durum var, İsveç diyeti ortalama 500-600 kalorilik bir diyet.Bu diyette ise sınırsız olduğundan -tabii abartmadan- ara öğün yapabilirsiniz, fazla fazla yiyip 1000 kaloriye çıkarabilirsiniz.Ama bu sefer de çok ahım şahım hızla bir kilo verme olmaz diye düşünüyorum.Yani özetle çalıştığınız ve ayakta kaldığınız için size enerji lazım, bilemedim şimdi.Ben şu ara çalışmıyorum bu sebeple enerji aman aman lazım değil bana, evde çok çok hafif iş yapıyorum.Kalori olarak da az yiyorum.Misal bugün yoğurt günüm.Sınırsız ama ben sadece 3 öğün 3 minik kase yoğurt yiyeceğim, bu da ortalama 150 kaloriden 450 edecek yani isveç diyetinden de düşük kalorili, bu da ben de halsizlik ve sarı bir surat yapacak.Ben evde olduğumdan sıkıntı çekmiyorum ama sizin için mutlaka sıkıntılı olacaktır.
Neyse özetle bana kalırsa ikisi de halsiz bırakan bir diyet ama belki bu 5 günde 5 kilo diyeti sınırsız olduğundan kendinizi kötü hissettiğiniz her an yiyebilirsiniz ve varsın 5 günde 3 kilo verin bu bile iyi bir başlangıç olabilir.
Seçim sizin, şimdiden kolaylıklar dilerim.
günaydın tatlım harika yazılar yazıyorsun
çok açık ve net olduğu için içme acayip sindi
bende başladım 2 orta boy patates haşladım
az miktarda tuz,karabiber,kimyon ve sumakla tatlandırdım ve yedim
tuzsuz miğdem bulandığı için kendimi zorlamak istemedim
dediğin gibi 5 olmazda 3 olsun
yazılarından mahrum bırakma
seni takipteyim çünkü
2 tane öğlen 2 tane akşam olmak üzere 4 patates hakkı tanıdım kendime 3 tl su içmeyede gayret ediyorum
Merhaba ben de bu hafta başladım .68 kg ile başladım bu gün et günüm bu sabah tartıldım 67.3 geldim tabi mutlu oldum.Spor bu hafta yapmadım.Belki önümüzdeki hfta yaparım hergün 2 lt su içiyorum.Bu haftayı kaç kilo ile kapatıcaz merak ediyorum.....
et günümde sabah yarım tavuk göğsü yedim tuz kullanıyorum azda olsa çünkü hiç yiyemiyorum
öğlende yarım tavuk göğsü yedim
slm,
bende bu diyeti daha çnce yapmış ve çok incelmiştim 3,5 kilo gitmişti 5 günde sonra hominigırtlar yediğim için geri aldım. yarından ititbaren bende başlayacağım spor destekli yapacağım işallah...
hem ben tam uymamıştım bu diyete ne yalan söyleyim
patatesi sabah haşlama akşamı salatasını yedim
sebze günü sabah farklı öğlen farklı yedim mesela bide meyve günü yapmayıp onun yerine sebze yapmıştım yinede iyi sonuç aldım ona rağmen yarın yine yapayım ama değiştirerek yaparım yine ben
Bir aktif kişi daha.Kolay gelsin.Haftalık bildirimlerle görüşelim, motive olalım.
Bu da diyetin uygulanışında farklı bir bakış açıcıHerkes kendini en iyi bilendir, seçimleri doğal olarak ona göre yapıyoruz. Ben " acı yoksa gelişme yok" tadında Rambo gibi acımasızca yapıyorum.Tuzsuz, yağsız, liste dışına kaçamak yapmadan.Tabii verilecek kilo bende çok olunca keyifli değişiklikler yapamıyorum
Kolay gelsin size de.
Umarım sağlıklı bir biçimde bu işi bir daha kilo alıp, buralara dönmemek üzere kapatırız.
benimde verilecek çok kilom var ama kendimi halsiz bırakmıcak ve diyeti yaparken sıkılmıcak şekilde yapıyorum. bende çok farketti bi zararınıda görmedim hiç ne halsilzlik ne bişey. ama ben ne olursa olsun tuzu kesemem hiç bişeyden tuzsuz yersem kusarım herhalde güzel dileklerin için sağol yarınastart veriyorum bakalım kilo vermem bu aralar çok yavaş en azından beni biraz gaza getirsin istedim.
Bencede muhakkak günlük bildirim yapalım.Ben akşam yemeğimi de yedim yarım tavuk göğsünü bu günlük bu kadar akşam bol su belki bitki çayı içerim bu günüde böyle kapatırım yarını dört gözle bekliyorum.Çünkü meyve günü tatlı ihtiyacımı karşalar diye umut ediyorum ....
Wistonligt seninle yarışa girmeğe cesaretim yok senin kadar acımasızca yapamıyorum özellikle tuz konusunda ama yinede birbirimize destek olalım
Ben röntgenci hesabı izliyorum, hesabıma göre 3 öğün, üçünde de göğüs yedin hmm eğer kaçamak yoksa kalorisi çok düşük ve irade çok yüksekBu da demek oluyor ki, bana ezeli bir rakip doğdu.
Tuz için şu kadarını söyleyebilirim, kendi yaptığım normal insanlara göre tuzlu olan yemeklere daha tadına bakmadan tuz eken birisiydim.Yani deseniz ömür boyu şeker yok, eyvallah derim ama benden tuzu kesmeyin.Avuç avuç bile yalayabilirdim o derece tuz aşığıydım.Sonuç? Selülit, su tutan bir vücyt ve şişman bir insan.Bu sebeple tuzdan şimdi nefret etmek zorundayım, 10 gündür sıfır tuzla yaşıyorum, yani kendime diyorumki "bak tuzsuz da insan yaşayabiliyormuş"
Yarışa girebiliriz, kendine haksızlık etme, senin de bugününe bakılırsa acımasızca tamamlamışsın.
Ama kilo-boy-yaş-günlük hareket durumun falan da önemli.Bir ara bildirirsen hem tanışmış, hem de rakipleşmiş oluruz.(Bu da ne demekse)
Kilo çizelgesi de eklesen tam süper olacak, ben de rakiplerimin durumuna arada ordan göz atabilirim.
Neyse akşam yemeğim olan 3. kase yoğudumu yiyeyim.Sonrasında şekersiz 2 kupa çayla geceyi bitireceğim.
Yeni günde daha hafif görüşmek üzere.
evet kaçamak yok ama açta değilimboyum 1.67 cm kilomda 68 idi ama şimdi 67.3 tüm bu sabah , dediğim gibi spor bu hafta yapamadım ama önümüzdeki hafta yaparım inşallah hedefim ilk etapta 60 kilonun altına inmek 59.9 olmak sonra bakıcam.
kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorumama uğraşıcam
İyi dilekleriniz için teşekkürler.İnşallah diyorum.
Bu sabah 10. günüm.Yarın tartılacağım.Hatta şunu da söyleyeyim çatladım merakımdan bu sabah da tartıldımVe 83.900'ü gördüm Yarına da ortalama 500 gr gitse ortalamayı siz çıkarırsınız artık.Tabii ki ilk bir hafta su falan gideceği için kilo verimi çok fazla oldu.Bunu tahmin etmiştim.Ama her hafta 5 kilo beklesem 1 ayda 20 kilo ederdi ki bu zaten hayal ve sağlıksız olurdu.Ama gene de 10 gün gibi bir sürede 7 kilo da benim için hayaldi, olacak dedim yaptım.(Ali Ağaoğlu gibi oldu )
Ben buralardayım canım, ara ara bakıyorum.Aklına takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.Bu arada cumartesi regl olacağımdan vücut hafiften su topluyor da olabilir, haftaya daha da net rakamlarla karşınızda olabilirim.İnşallah.Kolay gelsin hepimize.
Valla ben gençkeneİsveç diyeti ile 12 kilo vermiştim, o zaman da fazla kilom vardı ama o tosun halimle bile ayılıp bayıldığımı biliyorum, sonuç verdi mi? Verdi ve sonrasındaki 2 yıl da kilo almamıştım.Diyet öncesi gene aklıma geldi ama yok haşlanmış ıspanak, yok bir ince dilim salam yok 2 dilim portakalın suyu açıkçası bu sefer gözümü korkuttu ve de bunu seçtim.
Yalnız şöyle bir durum var, İsveç diyeti ortalama 500-600 kalorilik bir diyet.Bu diyette ise sınırsız olduğundan -tabii abartmadan- ara öğün yapabilirsiniz, fazla fazla yiyip 1000 kaloriye çıkarabilirsiniz.Ama bu sefer de çok ahım şahım hızla bir kilo verme olmaz diye düşünüyorum.Yani özetle çalıştığınız ve ayakta kaldığınız için size enerji lazım, bilemedim şimdi.Ben şu ara çalışmıyorum bu sebeple enerji aman aman lazım değil bana, evde çok çok hafif iş yapıyorum.Kalori olarak da az yiyorum.Misal bugün yoğurt günüm.Sınırsız ama ben sadece 3 öğün 3 minik kase yoğurt yiyeceğim, bu da ortalama 150 kaloriden 450 edecek yani isveç diyetinden de düşük kalorili, bu da ben de halsizlik ve sarı bir surat yapacak.Ben evde olduğumdan sıkıntı çekmiyorum ama sizin için mutlaka sıkıntılı olacaktır.
Neyse özetle bana kalırsa ikisi de halsiz bırakan bir diyet ama belki bu 5 günde 5 kilo diyeti sınırsız olduğundan kendinizi kötü hissettiğiniz her an yiyebilirsiniz ve varsın 5 günde 3 kilo verin bu bile iyi bir başlangıç olabilir.
Seçim sizin, şimdiden kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?