5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar,

Bugün 15. gün.Ve de yoğurt günü.Sabah bir kase yoğurt ve yeşil çay ile kahvaltıyı kapattım.Darısı diğer öğünlerin başına.
Kengo sağolsun yeni gelen ya da yapmayı düşünen arkadaşların sorularını cevaplamış.Katılıyorum.

*En önemli nokta tek tip beslenme arkadaşlar, yani yoğurdun yanına sebze, sebzenin yanına et, etin yanına ekmek değil.Tamam misal haşlama ıspanak hoş değildir, yanına sarımsaklı yoğurt, hatta bir dilim ekmek yanında da kolayla harika gider, ama bu diyetin amacı lezzetli şeyler yemek ve de yemek yiyerek zayıflamak değil.Sebze ise sebze, sadece sebze.Yağsız tuzsuz unsuz salçasız sebze.Normal yemek düzenine göre tabii ki buna geçen ve eklemeler bile yapan insan gene de kilo verir ama haftada 1 kilo vermek sizi mutlu edecekse, daha sağlıklı listeler var, onlara göz gezdirin.Onun yanına bu, bunun yanına o derken gene az kilo vereceksiniz, bu da sizi mutsuz edecektir.Gene de kendiniz bilirsiniz.

*İkinci en önemli nokta tuz olmamasıdır.Vücut niye su tutar, şişer? Tuzdan dolayı.Tamam tuzsuz yemeği kimse sevmez, ama kim şişko olmayı sever? Demek ki bugüne kadar yeterince tuz yemişiz.Ne olur yani 1-2-3 hafta tuz kullanmasak?Tuz kullanmadı diye ölmüş kimse yok ama fazla kullandı diye ölen çok, yani demem o ki tuz kullanmıyor diye kimse ölmüyor.Pekala da tuzsuz yenilebiliyor.Ben 15 gündür tuz kullanmıyorum ve de tuz benim için avuç avuç yenilebileek bir şeydi, çok severdim.Ama ben bile kullanmıyorsam herkes bırakabilir.

Özetle; zor bir diyet, halsiz bırakan bir diyet ama birebir uyulduğunda da harika sonuçlar veren bir diyet.
Yeni başlayanlara, başlayacaklara ve devam edenlere kolay gelsin.

bende listenize dahil olabilirmiyim arkadaşlar... benide alın aranıza..birlikten kuvvet doğarmış..adımı yazdırayım ki bendede bi azim oluşsun..

ben geçtiğimiz mart nisan mayıs haziran aylarında haftada 3 gunluk spora gittim step minderde hareketler ve plates yaptım her hafta düzenli olarak ve salondaki aletleri kullandım..birazda dikkatli ve ölçülü yedim toplamda 74,8 kg iken 68 e kadar çok rahat düştüm..sonra 3-4 ay ara vermek durumunda kaldım..işim icabı gidemedim ve dewamlı masa başı işim olduğu için ve yediklerimede dikkat etmediğim için geri aldım kilolarımı..

2 hafta önce tekrar başladım spora 73,8 olarak başladım artık azimliyim vermek istiyorum..bu topiği daha önce okudum ve bugun sabah kalktım aç karnıma önce koca bi su dolu bardağa elma sirkesi koyup içtim iki orta boy patatesi haşladım pul ve karabiber ekledim yedim acılı olunca tuza gerek kalmıyo..ve bu saate kadar bişey yemedim az sonra eve gidicem işlerden fırsatım olursa yine patates yiyerek dewam edicem inş..

şuan 72 kiloyum..boyum 162 ..ama kesin kararlıyım bu kilolarımı verme konusunda.
.

bugün benimde ilk günüm
kendim başladım yetmedi eşimin de aklına girdim
çok rahat geçiyor ilk günüm. çok azimliyim bu sefer olacakkkkkkkk

Hoşgeldiniz diyelim o zaman.İstediğiniz kiloya inşallah ulaşırsınız sağlıklı bir biçimde.Evet ben de pul biber kullanıyorum ve acı tuz istediğini kesiyor. Güzel bir başlangıç olmuş.Özellikle her 5 günlük dilim sonunda rapor gibi bildirim yaparsanız süper olur.Kolay gelsin.

bugün benimde ilk günüm
kendim başladım yetmedi eşimin de aklına girdim
çok rahat geçiyor ilk günüm. çok azimliyim bu sefer olacakkkkkkkk

Siz de hoşgeldiniz.Eşin de destek olması ne güzel.Benimki sürekli "az yiyorsun, yeter, yapma" diyor, kendi karşımda tatlıları, tuzluları midesine indiriyor

Yeni gelen arkadaşlar bir de kilo çizelgesi yapsalar güzel olur aslında.Kim kaç kiloydu diye sürekli geçmiş sayfalara bakmak zorunda kalmamış oluruz.Kiosu yakın olanlar birbirlerini daha iyi gözlemlerler.
Herkese kolay gelsin.

hoşbulduk...tamam raporlarımı hazırlıcam beş gunun sonunda..kilo çizelgemde hazır sonunda bende becerebilidim..

Herkese merhaba

Bende dukan dıyetı yaparak 12 kılo verdım ama kılo vermem durdu. 5 eylulde basladım. Kılo vermem durunca kasım ayında kaçamaklara başladım. Ama tamamen bozmadım . topiği yeni gordum ve gecmısınızı okuyamadım. Banada onerebılecegınız birşeyler varmı. Yada ben bu durmayı nasıl kılo vermeye donusturebılırım fıkrı olan yardım etsın ltf. Herkeze kilosuz uzun gunler dılıyorum...

gitgide artıyoruz wistonligt seni tebrik ediyorum.doğru şeyler yazmışsın sen daha bilinçli yapıyorsun maşallah neyse bugün patetes günümdü sabah 2 patetes ,öğle 3 patetes,akşam 2 patetes yedim ve 2 lt su içtim.bu günlük bukadar yarın lahana çorbası yapmayı planlıyorum herkese iyi akşamlar.....

wistonligt daha tecrübeli muhakkak fikir verir ama kendi adımada şöyle diyebilirim.Ben çok halsiz düşmüyorum bir cuma günü zor geldi bana benim ikinci haftam ama eğer sen başlarsan benden daha çok kilo verebilirsin bence 1 hafta dene kaybedeceğin tek şey KİLOLARIN olacak

süper bir diyet kısa zaman da güzel kilo veriliyor.yaklaşık 3 ay önce denedim aralıklı olarak 3hafta yaptım.6kilo verdim.şuan eskisi gibi yiyorum ama kiloda almadım.

Vücut alıştığı kilo dilimlerinde ya da ideal kilosuna yaklaştığı zaman kendini kitlermiş, onlar aslında kırılma noktaları, keşke kaçamaklara girmeden vücudun inadını kırsaymışsınız.Genelde duraklama dönemleri için akışı bozun derler.Çok az yiyorsanız, bir iki gün arttırarak yiyin, spor yoksa hayatınızda sporu arttırın, spor varsa kesin yani metabolizmayı şaşırtın derler.Hoş, ben daha duraklamaya girmediğimden yaptığım yok ama aklımın bir yerine yazdım.Verilecek kilonuz yüksek oranda olduğundan, sağlık durumunuz elverirse bunu en azından 5 gün önerebilirim, hem suyu atarsınız hem de birebir uyarsanız 5 kilo da vermiş olursunuz.Gene de yaş, boy, sağlık durumu, günlük hareketlilik durumunuza göre en iyi kararı siz verirsiniz.

Süpersin maşallah diyeyim.Lahana çorbası hımm..Senden de bana süper tarifler geliyor.Mor lahana fikrini de Hezeran82'den çaldım Eşime bugün aldırttım, çarşamba günü yiyeceğim.Sebze gününde hiç çorba aklıma gelmemişti.Aslında süper fikir.Yağsız, tuzsuz sebzeli bir çorba, hem de sıcak yemek gibi bir şeyler geçer boğazımızdan, hay yaşa.Benim de yarın patates günüm, hiç yiyesim gelmiyor, diğer 4 gün neyse de patatesten artık gına geldi.Ama hala şişko olduğuma göre söylenmeden devam edeceğim.
Bugün ben de 3 kase yoğurtla günü kapattım.Rahattım.Darısı yarına.
herkese kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kısa süre önce bu diyetle 5 günde 70 kg den 68 e düşmüştüm,
sonrasında normal beslenerek ama dikkat ederek 66 oldum ( çok şükür )
bugün tekrar başladım bu diyeti patates günümdü,
bakalım cuma günü baskülde rakamlar ne çıkacak

arkadaşlar yenı doğum yaptm ve bu kılolar ı bvermem lazım yar4rın kesın başlıyorummm ve vermem lazım aynaya bakamıyorumm

bende senin gibiyim canım yeni doğum yaptım 2 ay olucak, çok beğendim diyeti etkisi yüksek belliki ama sütüm azalırmı diye düşünüyorum zaten çok değil, bebeğim aç kalırmı gibi endişelerim var şu an dikkat ediyorum yememe ama 10 kilo fazlam var çok çok yavaş gidiyo acaba yapsammı, emzirmek çok acıktırıyo, halsiz düşermiyim kan şekerim düşermi diye düşünüyorum sadece 1 hafta yapıp bıraksammı acaba sonra dikkat ederek devam etsem... napim yaa..

bugun başlıcaktım ama mısafır geldı sabah sabah sağolsun baslayamadım yarın kesınlıkle baslıyorum gıtsın artık su kılolar eskı halımıze donelım ınş hepimiiz...

mrh bende sızdenım ama benım 7bucuk aylık bebeğim aylardır arastırıyorum cok yapmak ıstedım ama sutunun kalıtesı duser dedı doktor vede cesaret edemedım 6ayı doldurmayı bekledım bence sızde bekleyın 2ay daha cok erken her dakka emzırıyosundur zor olur aslında benım ıcın bıle erkende yavas yavas baslamalıyım artık...

ya sabahtan beri giriş yapamadım. yorum yazıyorum giriş yapın diyor giriş yapıyorum yönlendirliyorsunuz deyip yeniden giriş yapın diyor. deli ettiler beni.off.bugün3 günümdü. tavuk gögsünü hasladım ecik tuzla. akşamda aynısını yedim ama azcık soğan domateste kaçtı misafir vardı diyet yaptıgımı anlamasınlar diye ne halere düştüm. sabah 101.3çıktım .102.9la baslamıstım bakalım yarın ne olaca. su regl bitseydi bi kesin cözüm alacam.çizelgeyi yapamıyorum yeni üye olunca sorun oluyormuş

çizelgemi yaptım . yapıştırmak için nasıl yapıyorduk bulamadım .laptopla beceremedim. profilimden çizelgeyi tıkladıgımdada ingilizce bi sey cıkıyor. nereye yapıştırıyorum orya değilmi yoksa:2:

Profilimin yanında kontrol paneli var onu tıklayınca sol aşağılarda profili düzenle var, onu seçin, aşağılarda ticket kısmı var, oraya yapıştırılacak, benim de canım çıkmıştı bulana edene kadar

hezaren82 iyi yapmışsın, öyle acık şeylerden bir şey olmaz.Ele güne karşı "diyetteyim" demek olmaz, yiyor gibi gözükeceğiz, çaktırmayacağız sonra "cee-eee" diye karşılarına sürpriz yapıp çıkacağız.

Bu arada 150 mekik çektim.150 daha çekip günü 300 ile kapatmaya niyetliyim.Göbeğim pamuk gibi oldu, içi boşaltılmış meme gibi adeta, elime bıçağı alıp kesemeyeceğime göre, mecbur mekikle sıkılaştırıp incelteceğim
Yerken ne güzeldi değil mi winstonlight? Öyle boğazını tutamazsan işte şimdi gecenin 11inde mekik şampiyonu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…