- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.141
bende listenize dahil olabilirmiyim arkadaşlar... benide alın aranıza..birlikten kuvvet doğarmış..adımı yazdırayım ki bendede bi azim oluşsun..
ben geçtiğimiz mart nisan mayıs haziran aylarında haftada 3 gunluk spora gittim step minderde hareketler ve plates yaptım her hafta düzenli olarak ve salondaki aletleri kullandım..birazda dikkatli ve ölçülü yedim toplamda 74,8 kg iken 68 e kadar çok rahat düştüm..sonra 3-4 ay ara vermek durumunda kaldım..işim icabı gidemedim ve dewamlı masa başı işim olduğu için ve yediklerimede dikkat etmediğim için geri aldım kilolarımı..
2 hafta önce tekrar başladım spora 73,8 olarak başladım artık azimliyim vermek istiyorum..bu topiği daha önce okudum ve bugun sabah kalktım aç karnıma önce koca bi su dolu bardağa elma sirkesi koyup içtim iki orta boy patatesi haşladım pul ve karabiber ekledim yedim acılı olunca tuza gerek kalmıyo..ve bu saate kadar bişey yemedim az sonra eve gidicem işlerden fırsatım olursa yine patates yiyerek dewam edicem inş..
şuan 72 kiloyum..boyum 162 ..ama kesin kararlıyım bu kilolarımı verme konusunda..
bugün benimde ilk günüm
kendim başladım yetmedi eşimin de aklına girdim
çok rahat geçiyor ilk günüm. çok azimliyim bu sefer olacakkkkkkkk
Hoşgeldiniz diyelim o zaman.İstediğiniz kiloya inşallah ulaşırsınız sağlıklı bir biçimde.Evet ben de pul biber kullanıyorum ve acı tuz istediğini kesiyor. Güzel bir başlangıç olmuş.Özellikle her 5 günlük dilim sonunda rapor gibi bildirim yaparsanız süper olur.Kolay gelsin..
Herkese merhaba
Bende dukan dıyetı yaparak 12 kılo verdım ama kılo vermem durdu. 5 eylulde basladım. Kılo vermem durunca kasım ayında kaçamaklara başladım. Ama tamamen bozmadım . topiği yeni gordum ve gecmısınızı okuyamadım. Banada onerebılecegınız birşeyler varmı. Yada ben bu durmayı nasıl kılo vermeye donusturebılırım fıkrı olan yardım etsın ltf. Herkeze kilosuz uzun gunler dılıyorum...
Herkese merhaba
Bende dukan dıyetı yaparak 12 kılo verdım ama kılo vermem durdu. 5 eylulde basladım. Kılo vermem durunca kasım ayında kaçamaklara başladım. Ama tamamen bozmadım . topiği yeni gordum ve gecmısınızı okuyamadım. Banada onerebılecegınız birşeyler varmı. Yada ben bu durmayı nasıl kılo vermeye donusturebılırım fıkrı olan yardım etsın ltf. Herkeze kilosuz uzun gunler dılıyorum...
gitgide artıyoruz wistonligt seni tebrik ediyorum.doğru şeyler yazmışsın sen daha bilinçli yapıyorsun maşallah neyse bugün patetes günümdü sabah 2 patetes ,öğle 3 patetes,akşam 2 patetes yedim ve 2 lt su içtim.bu günlük bukadar yarın lahana çorbası yapmayı planlıyorum herkese iyi akşamlar.....
arkadaşlar yenı doğum yaptm ve bu kılolar ı bvermem lazım yar4rın kesın başlıyorummm ve vermem lazım aynaya bakamıyorumm
bende senin gibiyim canım yeni doğum yaptım 2 ay olucak, çok beğendim diyeti etkisi yüksek belliki ama sütüm azalırmı diye düşünüyorum zaten çok değil, bebeğim aç kalırmı gibi endişelerim var şu an dikkat ediyorum yememe ama 10 kilo fazlam var çok çok yavaş gidiyo acaba yapsammı, emzirmek çok acıktırıyo, halsiz düşermiyim kan şekerim düşermi diye düşünüyorum sadece 1 hafta yapıp bıraksammı acaba sonra dikkat ederek devam etsem... napim yaa..
çizelgemi yaptım . yapıştırmak için nasıl yapıyorduk bulamadım .laptopla beceremedim. profilimden çizelgeyi tıkladıgımdada ingilizce bi sey cıkıyor. nereye yapıştırıyorum orya değilmi yoksa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?