- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.121
Pazartesi bende mi başlasam.. Karar veremedim, kayın validemler önümüzdeki hafta gelebilir. Ama ben yine de baslayım.. Evet evet gitsin kilolar..
Pazartesi başlayacak olan arkadaşlar lütfen bildirsin, birlikte başlayalım.. Birlikten kuvvet doğar, desteklerle birbirimizi motive edersek daha çabucak biter..
Bugün burası pek sessizdi.Nerede benim iradesi yüksek, motiveli, Brad Pitt elinden yemek verse "hayır" diyecek Malkoçoğullarım ? Heyyyttt
Bugün sebze günümdü, sabah domates, biber közleyip yanına da bir havuç rendeledim.Yanında klasik can arkadaşım yeşil çay.Tabağın yarısı gün boyu bana baktı, ben de ona.Öğleden sonra kalanını yedim.Akşam da biber bittiğinden, havucu da aman aman sevmediğimden 2 domates közledim yedim.Artık domatesten gına geldi.İçim almadı resmen.Bugün nedense regl de olmama rağmen (ben bu dönemde çok iştahlı olurum) canım hiçbir şey istemedi.Şimdi şekersiz çayımı içiyorum ve günü kapatıyorum.
Yarın doğumgünüm kızlar.Sabah anneme, öğlen anneanneme, akşam da eşimin hazırlayacağı akşam yemeğine davetliyim
Biliyorsunuz ben hiç ara vermeden bu diyeti yapıyorum.Normalde 5 gün yap 2 gün dinlen şeklindeydi.Bugün itibari ile 12 gün aralıksız yapmışım.Yarın kendimi en azından doğumgünü gibi senede bir olan bir günde ödüllendireceğim.Hakettim diye düşünüyorum.
Pazar günü tekrar devam etmek üzere, sizlere de kolay gelsin diyorum.Pazar günü görüşürüz.
gerçekten ggüzel bi diyet 2 günde 2 kilo gitti bile
ama nedense bugün kamaklarla dolu bi gün oldu
saat 5 ten sonra yemek yememeye karar verdim
olmadı pzt tekrardan başlarım
sevdim ben bu diyeti
bayragını ben alıyorum winstoncugum. gözün arkada klmasın nice mutlu seneler bu aradaç en güzel hediye eksiye düşen kilomuz:)
Doğum Günün kutlu olsunSevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
wistonlight iyiki doğdun mutlu yıllar sana
valla suyu oldum olası sevmezdim, hala da öyle ya.ama inat ettim içiyorum.akşama kadar 1,5 litrelik suyu yanıma dikiyorum, ara ara içiyorum.akşam da 2-3 bardak içiyorum.toplasak 2 litre anca, ötesi yok
Kaçamak için şu kadarını söyleyeyim; dün eşime mercimek yemeği yaptım.mercimek pişmişmi diye ağzıma tekini atacakken, "olmaz" dedim.eşime seslendim, o tadına baktı.yani bir tek yeşil mercimek tanesini bile yemedim.kaçamak sıfır.11 gündür liste dışı tek minicik bir toz tanesi dahi yemedim, ha canım çekmedimi, adeta delirdim, ağladım, elim ayağım titredi ama yemedim.zaten yiye yiye bu hale gelmedik mi? Bir de şu var; iradem çelik gibi dedim, bu işe başladım, eğer bir mercimek tanesini bile yersem nerde benim çelik iradem? Bugün mercimek tanesine hayır diyemeyen, yarın ekmeğin ucuna hayır diyemez, sonra ona, buna derken hoop dön başa.iradem bu anlamda beni de şaşırtıyor ama çok mutluyum.
çevredekilerin şaşırmasına gelince; 11 gündür evden adım atmadım dışarı (bu dönem çalışmıyorum ayrıca), beni gören bir evdeki kedim, bir de eşim.eşim bile her gün zayıflamış olduğumu söylüyor.hatta dün belim ağrıyordu, masaj istedim.masaja başladı, gözlerini pörtletip, bağırmaya başladı : "buralar eskiden hep ettiiiii (buralar eskiden dutluktu, şimdi hep bina dikmişler gibi) , şimdi kemik olmuşş, nereye masaj yapayımm " cumartesi annemle görüşeceğim, sanırım o farkı farkedip söyleyecektir.ne bileyim çok da umutlanmıyorum açıkcası.20 kilo fazlalığı olan biri 7-8 kilo verince aman da aman bir değişim olurmu, insanlarda onu farkedermi bilemiyorum.neyse cumartesi halkın arasına inip, tepkileri ölçeceğim.
şimdilik bu kadar,
sevgiyle kalın.
2günümde bitti diyeyim artık bişey yemem. dün winstoncugum yaptıgı gibi sabak fırında akşamda haslama patates yedim kekikli biberli. bugün sabah morlahana havuz domates salatalık bol limonlu bir salata akşamda yine morlahana ve havucla salata yapıp yedim. 1litrede sıvı aldım. yatana kadar yarım litre daha içerim. bu sabah 700gram vermiştim. yarın sabah ne olacak bakalım. bugün adetiminde 3.günü acaba oyüzdenmi az veriyorumki. sonucta ilk günde 1 kg vermedim
Günaydın kızlar azminizi bir süredir takip ediyorum ve sayenizde acayip gaza geldim
Bu sabah itibari ile bende patates haşlamama başladım ama tuzsuz çekilmiyor yaaa..
Acaba baharat tabirinin içine tuz giriyor mu ben bilemedim
bu kilo çizelgesini yapamıyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canlar bende bu gün başladım umarım devamı gelir bu diyetin bi 10 kilo kadar verebilirsem iyi olur ya patateslerim haslanıyo domates salatalık soğanlı güzel bi salata yapmayı düşünüyorum tabi bol limonlu mmmmmmmama kızlar sebze gününde kışlık tuttuğum yeşil fasülye ler var onları haşlayıp sarmısaklı yoğurtla yesem bi problem olmaz demi çünkü ben domatesi alıp elime yiyemem bu arada kilom tam tamına 76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?