5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Pazartesi bende mi başlasam.. Karar veremedim, kayın validemler önümüzdeki hafta gelebilir. Ama ben yine de baslayım.. Evet evet gitsin kilolar..

Pazartesi başlayacak olan arkadaşlar lütfen bildirsin, birlikte başlayalım.. Birlikten kuvvet doğar, desteklerle birbirimizi motive edersek daha çabucak biter..

Aramıza hoş geldin benim 1. hfta bitti .2. hftaya pazartesi günü başlıcamben hafta sunu ara veriyorum.Ama abartmamak kaydıyla hafta sonu yiyeceğim .Kaç kilo vermen gerekiyor rakiplerimizi tanımamız gerekiyor demi

sadece 5 günde 5 kilo yorumlarınızı okuyunca üye oldum,burayı bilmiyordum bile.hafta sonu malum evde olunca dikkat edemeyeceğim,içimde çok büyük bir hırs var pazartesiyi iple çekiyorum.:))))

Doğum Günün kutlu olsunSevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara

gerçekten ggüzel bi diyet 2 günde 2 kilo gitti bile
ama nedense bugün kamaklarla dolu bi gün oldu
saat 5 ten sonra yemek yememeye karar verdim
olmadı pzt tekrardan başlarım
sevdim ben bu diyeti

gerçekten ggüzel bi diyet 2 günde 2 kilo gitti bile
ama nedense bugün kamaklarla dolu bi gün oldu
saat 5 ten sonra yemek yememeye karar verdim
olmadı pzt tekrardan başlarım
sevdim ben bu diyeti

pazartesi bir kaç arkadaşla beraber başlıyoruz burcum ben 2.haftaya başlıcam ama bu hafta sporda yapıcaz muhakkak senide bekleriz.....
Aslında 2 günde 2 kiloyu çok iyi vermişsin ben bir haftada 1 kg verdim.Hafta sonu serbest bakalım kaç ger. geri alıcam pazartesi görüşürüz....

bayragını ben alıyorum winstoncugum. gözün arkada klmasın nice mutlu seneler bu aradaç en güzel hediye eksiye düşen kilomuz:)

Doğum Günün kutlu olsunSevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara

wistonlight iyiki doğdun mutlu yıllar sana

Teşekkür ederim kızlar.Onca gün boyunca bir çok yemek hayalim vardı.Aynen oruçlu gibi.Hani oruçlu olur, her şeyi canınız çeker ama iftar ederken bir tas çorbada bile tıkanırsınız ya. Aynen öyle oldum, midem doldu, rahatsızlık hissettim.Şimdi akşam yemeği yiyeceğim ve yarın 14.güne devam edeceğim.Bu doğumgünü faslından sonra, bir sonraki en özel gün 21 aralık eşimin doğumgünü.Ona kadar da bir ay var nerdeyse.Sporla iyice gözümü karartıp, onun doğum gününe kadar kaçamaksız, son derece disiplinli ve gözü kara bir biçimde gideceğim.
Yeni başlayacak arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin.

Günaydınlar,

Bugün 14.günüm.Dün doğumgünüm sebebiyle özellikle et ağırlıklı yiyince, et gününü düne saymış oldum ve bugün meyve günüm.
3 mandalina ve yeşil çay ile 150 kaloride kahvaltımı kapattım.

Yarın mekik ve bel çalışmalarına da başlayacağım.Mekik aletinin olduğu odaya bir kağıt astım, liste şeklinde.Her gün ara ara gidip mekik çekeceğim, gün sonunda da mekik sayısını toplayıp ajandama yazacağım, ertesi gün de bir gün öncenin mekik sayısını geçmek şartıyla arttırıp çalışmalara devam edeceğim.

Yarın da bittikten sonra 3. 5 günlük seti tamamlamış olacağım.
İlk hafta 5 kiloya, 2. hafta 3 kiloya yakın vermiş olmama rağmen, 3.hafta hem regl olduğumdan hem de işin içine doğumgünüm girdiğinden hem de vücuttaki suyu atmış olduğumdan açıkçası umutlu değilim, en azından kilo almamış ve belki de bir kilo vermiş olabilirim.Böyle bile olsa 15 günde 8,5 kilo etmiş olacak ki bu da aslında fena bir tablo çıkarmıyor ortaya

Bekleyip, göreceğim.
Herkese iyi pazarlar dilerim.

ya ne kadar komiksin düşük olan suratım kahkahayla açıldı

2günümde bitti diyeyim artık bişey yemem. dün winstoncugum yaptıgı gibi sabak fırında akşamda haslama patates yedim kekikli biberli. bugün sabah morlahana havuz domates salatalık bol limonlu bir salata akşamda yine morlahana ve havucla salata yapıp yedim. 1litrede sıvı aldım. yatana kadar yarım litre daha içerim. bu sabah 700gram vermiştim. yarın sabah ne olacak bakalım. bugün adetiminde 3.günü acaba oyüzdenmi az veriyorumki. sonucta ilk günde 1 kg vermedim

Darısı diğer günlerin başına o zaman.Mor lahana çok güzel olmuş, benim aklıma gelmemişti hiç.2 haftadır domates, havuç içim bulanmıştı.Ben de sebze gününde yarım mor lahanayı ovalar dilimlerim, akşama da yarısı hımm hem de sert olur çiğnedikçe daha da çok yemiş hissiyatı verir, sağolasın bir yere not edeceğim bunu, sonraki hafta işime yarayacak.700 gr hemen hemen 1 kilo, bence çok iyi.Bir de şu var; ilk başlanıldığında vücuttaki su atıldığından 5 kiloya yakın gidebilir (kilo fazlaysa) evet ama şu da var regl döneminde vücut su tutar, şişer ve hatta tartı daha fazla gösterir, o dönem sakat yani.Asıl net olay, regl bittikten bir hafta sonra vücut normale dönerken kendini gösterir.

Bu arada bir kilo çizelgesi eklerseniz, biz de gidişatı daha iyi görürüz. Kaç kilo verilecek, hız nasıl, o kilo dilimine yakın arkadaşlar da kendileriyle kıyaslamış ve örnek almış olurlar.

Bugün meyve günüydü.Sabah 3 mandalina ve yeşil çay, akşam da 2 portakal ile günü kapattım.Sabah portakal yoktu, akşama da mandalina bitmişti o yüzden ayrı meyve yedim ama portakal mandalinanın abisi diye düşündüm, o kadar da atla deve ayrım olmadı diye düşünüyorum.2 litreye yakında su içtim.İçim direkt portakal suyu oldu. .

Yapan herkse kolay gelsin şimdiden.
Yarın daha hafif görüşmek üzere.

mrhbalar benimde doğumdan hatıra kalan 10 kılo fazlam var yarın ıtıbarıyle dıyete baslıyorum ınsallah verdığım kıloları (vermeyi başarırsam) hergun sızlere yazarım...

Günaydın kızlar azminizi bir süredir takip ediyorum ve sayenizde acayip gaza geldim
Bu sabah itibari ile bende patates haşlamama başladım ama tuzsuz çekilmiyor yaaa..
Acaba baharat tabirinin içine tuz giriyor mu ben bilemedim

aramıza hoşgeldin baharat tabirinin içine tuz girmiyor ama ben az birşey tuz kullanıyorum abartmadan kullanabilirsin bence hiç kullanmasan daha iyi tabi tercih senin kolay gelsin

günaydın herkese hayırlı sabahlar yeni bir haftaya başladım.
Hafta sonu ben diyet yapmadım ama 300 gr. verdim
Yediklerimi yazmıcam çünkü o yediklerimle nasıl 300gr. verdim anlamadım:44:çünkü çok yedim neyse patetes gününe başladım.
sabah erkenden önce sporumu yaptım 45 dk.yürüdüm 3.5 km yürümüş oldum yürüdükten sonrada 50 mekik çektim.2 tane patetesi fırına koydum şimdi onları yiyip temizlik yapıcam malum pazartesi temizliği herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
merhaba canlar bende bu gün başladım umarım devamı gelir bu diyetin bi 10 kilo kadar verebilirsem iyi olur ya patateslerim haslanıyo domates salatalık soğanlı güzel bi salata yapmayı düşünüyorum tabi bol limonlu mmmmmmmama kızlar sebze gününde kışlık tuttuğum yeşil fasülye ler var onları haşlayıp sarmısaklı yoğurtla yesem bi problem olmaz demi çünkü ben domatesi alıp elime yiyemem bu arada kilom tam tamına 76

Son düzenleme:

melek aramıza hoş geldin gününde ne yemek varsa sadece onu yememiz gerekiyor bu gün patetes günü sadece patetes yemek gerekiyor sebze günüde öyle bütün günler bu şekilde devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…